Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 114
  • 805
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Ами като цена за салата за обяд на работа е доста добре. Навсякъде другаде в София са над 10лв. Естествено, ако си я направиш в къщи е по-евтино.

# 46
Някой настояваше за 2 в 1 пакетчета една доза. Гледам заредили са на нескафе такива. Е малка ралика в цената 0.55 ст.вместо 0.35, но там повече фирми си препродават "л...то". Определено са далече от заветните 0.05 или 0.15.
Скрит текст:
Ама се сърдете на правителството дето хрантути толкова много паразити, печата хартишки и ги раздава на поразия. Който не се сеща това е за вица дето две мутри седели на витошка, но нямало какво да продават и се упражнявали с едно кучешко изпражнение. Та не събирайте изпражненият на домашните си любимци от витошка, защото мутрите няма с какво да тренират.

# 47
Разтворимото кафе две в едно е на светлинни години от същото на нескафе Да не говорим че и цената беше наполовината 25 ст след което имаше намаления на 19 от тогава го няма

# 48
Е малка ралика в цената 0.55 ст.вместо 0.35
Думата малка трябва да е в кавички. Това все пак е 57% увеличение...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 49
Заслужава ли си киселото зеле в кофи, колебая се на Авис или по-голямото от 2.7кг /за 9.99лв. - не му запомних марката/е по-приятно..? Не ми се иска да е правено насила с добавена киселина, а да е с по-мек вкус, както става само със сол. Може ли някой да препоръча?

# 50
На Авис е хубаво. Аз него съм ползвала.
Мисля, че грамажът и на двете е еднакъв. Нищо, че едната кофа изглежда по-голяма.

# 51
  • София
Другото, не Авис, се появява сега за първи път и нямам спомен някой да е споделил мнение от опит.
Еднакви са май като грамаж, и аз така запомних.
Авис е хубаво и винаги е било. За моя вкус нито е прекалено солено, нито кисело, нито меко. Не знам дали има добавена киселина.

# 52
Сърдечно ви благодаря за споделеното. Hands Plus1

# 53
Е малка ралика в цената 0.55 ст.вместо 0.35
Думата малка трябва да е в кавички. Това все пак е 57% увеличение...Stuck Out Tongue Winking Eye

Става дума за различни марки.

# 54
В София за сега в три филиала няма, Anguishedвиното в кенчета Hugo! Вероятно сме доста ценители Laughing.Wine Glass
Снощи имаше кашонче от розовото в Люлин срещу Домко. На регала с изтеклите промоции, втория коридор в ляво.

# 55
Заслужава ли си киселото зеле в кофи, колебая се на Авис или по-голямото от 2.7кг /за 9.99лв. - не му запомних марката/е по-приятно..? Не ми се иска да е правено насила с добавена киселина, а да е с по-мек вкус, както става само със сол. Може ли някой да препоръча?
Аз взех от това в прозрачната кофичка ,не съм впечатлена ,но за пръв път купувам от магазина кисело зеле все пак няма сравнение с хубавото домашно🙂

# 56
И аз взех от новото кисело зеле на "Реколта" - има добавена киселина, но не е силно натрапчива, приемливо овкусено е, понася още малко сол. Успях да намеря една цяла зелка и някакво парче в добавка. Не съм наясно дали на "Авис" е цяла зелка+добавка, че предимно за сърми го търся.

# 57
Моля, дайте ми отзиви за еърфраера, който е от понеделник. Нямам абсолютно никакъв опит с подобен уред.
За студент е, та си мисля, че литража е подходящ и до там ми стигат предположенията 😏.

# 58
  • София
За студент и гадже е достатъчно за 1 ядене. Но ако дойдат и колегите ще е малък фраера.

# 59
Ами като цена за салата за обяд на работа е доста добре. Навсякъде другаде в София са над 10лв. Естествено, ако си я направиш в къщи е по-евтино.
През октомври бях в Испания и през ден купувах подобни салати. Цената варираше от 2.30 до 3.50 евро в супермаркетите.

Общи условия

Активация на акаунт