Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 329
  • 805
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,  явно нещо съм натиснала..
Не ми излизат новите публикации в темата..

# 61
Темата е нова и ако изрично не си я последвала, няма да те извести преди първия ти пост в нея.

Днес на Сточна имаше една-единствена Цезар останала. Казах си, че ако ме чака, докато си направя обиколката из магазина, я вземам. Не ме чакаше Joy
От другата (Капрезе) нищо не бе останало.

# 62
  • София
Момичета , преглеждайте си хубаво бележките в лидъл. Пращам ММ да вземе днес от лидъл купите и мъжки боксерки , които са намалени от 11.99лв на 7.99лв с лидъл плюс , и гледам си аз онлайн бележката - и хоп, наамление на тях няма ! Промерих пак - от понеделник си е промоцията. Писах им в контакната форма. Другите намаления с картата са "се хванали "

# 63
Той е взел друг модел, вижте IAN номера, че е различен с този от промоцията в брошурата.

# 64
  • София
Много удобно подвеждащо ... Явно само един от цветовете ..

# 65
Взели сте друг вид.
Намалението е валидно за артикул 473655, а на бележката е 0486981.

# 66
Здравейте, има ли в Лидл латексови ръкавици за еднократна употреба, но не от дебелите, а от този тип?
Скрит текст:
Ползвам подобни по-малък размер и са ми много удобни за чистене. Взимах едни дебели, но не са ми удобни.

# 67
Да има-при това са евтини Simple Smile ,ноо нямат талк вътре.На W5 май бяха.Винаги от тях взимам,

# 68
Супер, и тези нямат талк.
Може ли снимка, за да знам какво да търся?
Благодаря ти Flowers Hibiscus

# 69
Да като се прибера Simple Smile .По-късно тази вечер,

# 70
Къде точно пишете , когато не са ви маркирали правилно някой продукт? Вярно е, че корав карти не играе, но явно не съм проследила какво са ми нацъкали

# 71
В Лидл имаше ли бонбони Линд ,Фереро,такива подобни че не видях предния ден ,дали не са пуснали🙂

# 72
Има. Моите деца са впечатлени от елхата, направена от Ферреро Wink

# 73
Добре , че имам навик да си поглеждам бележката. Бях ми маркирали едни ябълки онзи ден на по-високата цена. Писах в контактната форма и ми дадоха ваучер за 2лв. Иначе са точни в това отношение.

# 74
Може ли мнение за водоструйката от 4 страница,някой ако е ползвал? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт