Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 349
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
Добре , че имам навик да си поглеждам бележката. Бях ми маркирали едни ябълки онзи ден на по-високата цена. Писах в контактната форма и ми дадоха ваучер за 2лв. Иначе са точни в това отношение.
В контактната форма , като свободен текст ли се пише или някъде конкретно? Прегледах там и не разбрах къде точно трябва да пиша

# 76
Разтворимото кафе две в едно е на светлинни години от същото на нескафе Да не говорим че и цената беше наполовината 25 ст след което имаше намаления на 19 от тогава го няма

Имате впредвид, че Лидлското е по- хубаво ли?

# 77
Ръкавиците-извинявам се за късния час

# 78
Разтворимото кафе две в едно е на светлинни години от същото на нескафе Да не говорим че и цената беше наполовината 25 ст след което имаше намаления на 19 от тогава го няма

Имате впредвид, че Лидлското е по- хубаво ли?
[/quot

Да,Лидълското е по-хубаво,но от известно време изчезна.Лошото е ,че и запасите ми свършват.Ето го.

# 79
Добро утро, с моя лидл + е пазарувано в Стара Загора, а аз съм далече от там,как да си го обясня, дори имам купон за 1 ст.

# 80
Добро утро, с моя лидл + е пазарувано в Стара Загора, а аз съм далече от там,как да си го обясня, дори имам купон за 1 ст.

Подарявала си купон някога и някой е пазарувал с твоята карта

# 81
Някой е "сканирал" приложението с телефонен номер и е объркал (той или касиерът) някоя от цифрите?🤔

# 82

Или си си давала картата преди на някой като снимка и е ползвал нея, или си е забравил картата и на касата е диктувал тел.номер.
По-скоро е второто и е объркана някоя цифра от телефона.

# 83
  • Варна
Момичета , преглеждайте си хубаво бележките в лидъл. Пращам ММ да вземе днес от лидъл купите и мъжки боксерки , които са намалени от 11.99лв на 7.99лв с лидъл плюс , и гледам си аз онлайн бележката - и хоп, наамление на тях няма ! Промерих пак - от понеделник си е промоцията. Писах им в контакната форма. Другите намаления с картата са "се хванали "

Купих от тези гащи и имам отстъпка. Направи ми впечатление, че имаше поне още 3-4 вида други мъжки боксерки на различни цени, но стояха на съвсем друго място от промоционалните.

# 84
reninel, много ти благодаря Hug
Въобще не ги бях забелязала досега.

# 85
Лени-бени, влизаш в профила си и там търсиш помощни теми >контакт форма и оттам си попълваш заявката

# 86
Търся купон за замразените скариди, който се падаше от скреч картите напоследък! Simple Smile

# 87
На боксерки ,които споделяте ,е различни кодове,тие на промоция 0473655,а на тези без намаление 0486981.

# 88
# 89
  • Пловдив
Някой пробва ли новите шампоани?

Все си мисля, че "наливат" от една туба Grin само опаковките сменят.

Общи условия

Активация на акаунт