Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 369
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
Хах, не, ама много добре са ги докарали имитационно. Ако вдигна диоптъра и замижа малко, одма ги вземам за оригинала Joy

# 91
  • Козлодуй
И какъв е оригинала?
Аз смятам, че са си оригинални лидълски.

# 92
Това ли беше хубавата лютеница? Благодаря!

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 17:44 от denyil

# 93
Аз предполагам, че за Елсев или Клиър иде реч.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 23:12 от Andji_1

# 94
Визуално на Elseve приличат.
Червеният за боядисана коса ми беше любим.

# 95
Има ли някое хубаво червено вино от тези тази седмица, които май не са в постоянния асортимент?

# 96
Разтворимото кафе две в едно е на светлинни години от същото на нескафе Да не говорим че и цената беше наполовината 25 ст след което имаше намаления на 19 от тогава го няма

Имате впредвид, че Лидлското е по- хубаво ли?
[/quot

Да,Лидълското е по-хубаво,но от известно време изчезна.Лошото е ,че и запасите ми свършват.Ето го.
Преди години съм пробвала 3в1 и 2в1 на различни марки от Нескафе и се оказват пълна боза. Затова съм спряла да експериментирам и съм малко скептично настроена. Това на Лидл за толкова време не съм го пробвала, но открия ли ще взема за проба.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:29 от Desssislava

# 97
  • София

Да, тя е. И аз имам такъв купон и посегнах да я взема, но на съседния рафт имаше буркан ХХЛ опаковка за 7,49 и я оставих. Simple Smile Мисля, че беше 700 или 750 гр., а малкото бурканче е 305 гр.

# 98
Подарявам, до днес е

# 99
Пратиха ми купон за 3 лв, като не ми бяха добавили отстъпка на стойност 2.79 лв
Стават грешки съгласна съм, но трябва всяко нещо да се следи...
По принцип си минавам на самостоятелните каси и всичко си маркирам както трябва, но имах хартиени ваучери, които трябва на каза да минат...

# 100
Подарявам, до днес е
Точно този вид не мога да го видя в нашия филиал през последните седмици (след промоцията около Задушница, тогава за последно купувах от този вид).

# 101
Седят на касите до запалките тези локумчета.

# 102

Едромляната лютеница на Родна стряха е много хубава!
Редовно купувам от голямата разфасовка.

# 103
Здравейте, не пия алкохол и нямам никаква идея какво да търся, затова ще помоля за препоръка на хубаво, бяло, сухо вино Simple Smile

# 104
Явно са върнали в асортимента любимите ми зелени маслини с бадем, за които писах тук наскоро 😍 сега остава да върнат и тези с аншоа и ще съм супер доволна

Общи условия

Активация на акаунт