🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 6 316
  • 143
  •   21
Отговори
# 120
Явно не го забранява Библията. В чужди сезони съм гледал майка и дъщеря, братя, годеници, крият отначало от останалите но понякога ги разкриваха. Обикновено са и от двете страни отначало или впоследствие. Не са си признавали предател на праведен, но някои се усещаха. Имаше случаи и на убийство на единия от другия

Напротив, забранява се. Не става въпрос за умишлено вкарани двойки и роднини, там също ги разделят и не ги слагат да спят заедно. Едно е някой от двама роднини да се усети, друго е да си го обсъдят в леглото между два секса.
Особено в такъв късен етап на играта това би променило резултата, надявам се Бачорски да е помислил върху това.

# 121
Кажи речи нищо не научих от последните маски.
Както писа Clouded преди време - Мирелка е с акъл на 12 годишна.
Въпреки това ми стана жал за нея като разбра, че не са я поканили в "Готините".

# 122
Може би сте коментирали в предната тема , но в Надкаст Оля спомена, че Глория е била доста разсеяна и не се е вживявала в играта , едва към края на играта  се е активирала  в търсене на предателите . Странно , че на нас зрителите ни показваха Гло , като мислещ участник , играещ от първия момент ……

# 123
  • София
Връщах няколко пъти края на епизода и анонсите към следващия - всички са си там - няма отказал ултиматума.
В един момент Гло прегръща Коджабашев 🤔./ може би на кръглата маса са махнали Петканов/
Жорката го даваха отделен и умислен 😉
Мая каза някъде, че е предложила на Бачорски, ако нея я махнат на кръгла маса, да вземе Коджабашев…

All or, какво легло, какъв секс при тези охранителни мерки? Най-много да са се поцелували в тоалетната 😂

# 124
А в хотела пазят ли ги да не излизат от стаите? По правилата би трябвало.

Част от кадрите на промото за следващия епизод са от същата вечер на изгонването на Мая.

# 125
Без да съм гледала особено много Маските или подкасти с участниците, защо да не ги пазят да излизат от стаите си? Би трябвало да ги пазят, защото ако не ги, участниците могат да си излизат и да се събират някъде, за да обсъждат следващи ходове, без за това да знае продукцията. Не е необходимо да ги свързват романтични чувства, за да се опитат да прецакат играта и да вземат парите.
В случая, тъй като монтажно не отделиха време за любовната линия, не ми пречи. Даже смятам, че е в ущърб на самите играчи - разсейва ги, прави ги невнимателни и в друга ситуация, досега и Петканов, и Глория щяха да са елиминирани на Кръгла маса. Но се радвам, че Глория е в играта, хаотична е и разбърка картите.

# 126
От разказаното досега по подкасти от участници, нито до тоалетната са пускани сами, нито са излизали от стаите, нито са знаели с кого се возят в една кола по пътя от - до хотела. Гъмов каза, че са имали персонални пазители.

# 127
Мая натърти в края на епизода на маските, че е казала на Бачорски да вземе Глория за предател и че силно се надява това да е направил. Това за мен е лек спойлер. Май ще се опита да си припише някакъв ход на изпроводяк.  🤭  А ако пък на друго място е казала, че препоръчва Коджабашев - още по-зле. Оплита се доста. Както се оплете за познанството си с Бачорски.
Връщах няколко пъти края на епизода и анонсите към следващия - всички са си там - няма отказал ултиматума.
В един момент Гло прегръща Коджабашев 🤔./ може би на кръглата маса са махнали Петканов/
Жорката го даваха отделен и умислен 😉
Мая каза някъде, че е предложила на Бачорски, ако нея я махнат на кръгла маса, да вземе Коджабашев…

All or, какво легло, какъв секс при тези охранителни мерки? Най-много да са се поцелували в тоалетната 😂

# 128
  • Другата България
Точно така е.

# 129
Снощи в Маските видях две жени, които не се понасяха. Мая демонстрираше някакво превъзходство над Мирела. Прехвърчаха искри, но не любовни.
Мая обича само тя да предава, но не и нея да я изпързалят. И това го говорим за самата игра. Нали не трябва да се цупи, а го прави. Браво на Коджабашев!
Мирела и тя още в началото знаела всичко, но се правела на хитра, за да стигне по-далеч и това е било изговорено от нея на синхрони. Аз явно съм гледала друго предаване.

# 130
Мирела наистина заподозря Бачорски, но капитанът с едно смигване я разубеди и и гарантира, че не е.
Друг е въпросът, че синхрони, и то много,  са имали всички, но ни показват само тези, които пасват на развитето на играта. Нали не си мислим, че участниците сами решават колко синхрони да направят?

# 131
За мен тая външна уговорка продължава да оставя миризмата си. Айде, то вече на всеки стана ясно, че Бачорски, Венци и Петканов взаимно са се пазели, което хвърля достатъчно мрак по развитието на играта след като практически чрез тези си действия половината останали участници са си осигурили място в този етап през външни действия. И понеже това не е достатъчно, сега и Петканов се опитвал да се пазари кой да е предател, че да не му се прецака потенциалния романс. Тук и аз като Алкор имам леко съмнение дали Глория и Петканов не са намерили начин да комуникират извън снимачния ден. Не е нужно да е било на четири очи, но всеки що-годе "на ти" с технологиите човек може да си намери алтернативно приложение за комуникация на телефона, което да не е блокирано от хотелската мрежа (ако предположим, че продукцията предприема подобни мерки).

Във всеки случай не мисля, че гледаме напълно чиста игра, което е жалко, защото участниците имат потенциал. Аз все се надявах, че дори и да има външни договорки, в един момент ще си кажат "айде, сега играем", но след като Мая твърди, че Петканов явно до последно се е молил на Бачорски да не прави Глория предател (дали е станало, или не е друг въпрос), явно до последно и са си държали на тези връзки създадени преди формата. Тъпо и скучно.

Не симпатизирам особено на Ева, Коджабашев ми е умерено симпатичен, но май ще започна да викам за тях просто, защото не са част от кюпа и не са Владимир Николов. Grinning

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 10:27 от Oliboo

# 132
Хайде на клюките за участници във втория сезон. Жълтата преса не спи!
https://hotarena.net/lubopitno/gotvyat-nov-sezon-na-treytars

# 133
Изгледах и аз подкаста на Ева с Коджабашев. Великолепен мъж, за пример! И от гривните много го харесвах, но сега направо шапки долу. Че и съграждани сме били, още един + от мен. Друго, което явно съм пропуснала като факт е, че е на 36г. Много се младее, браво Жорка. Каза, че не ни четеш, но да вземеш да започнеш. 😁 Ако не, Ева да му предаде специални поздрави от фен клуба в Бг мама.

# 134
  • София
То е ясно, че Мая упорито повтаря, че  не се познава с Бачорски преди предаването, но именно въпросите на Неделчо я подхлъзнаха. Визирам въпросите, ако друг беше предателя, който я кани, щеше ли да го хвърли на кръгла маса. При все, че била близка с Анна Мария, тя каза, че би я жертвала, за да се спаси. Неделчо я пита “Но защо, нали ти е близка?” и Мая си се изпусна и каза “Все пак я познавах от 5 дена.” Това беше след като десет пъти повтори, че не познавала Бачорски от преди, но и потвърди, че него не би го предала. След този ѝ отговор Неделчо само се засмя и каза, че няма да я подхлъзва повече, но то си беше достатъчно.

За молбата на Петканов направо не ми се коментира. Страшно ми е жалък и в предишни формати, пак такова усещане оставя винаги у мен.

Edit: Да споделя разочарованието си. В едно от последните си видеа Кукушев каза, че отсъствал за две седмици понеже се занимавал с “хора, които се избивали посред нощ” и се надявах без да знаем да снимат втори сезон Трейтърс. Днес ми попадна, че ще е водещ на предаване в ютуб, предполагам ще е нещо като Трейтърс, но едва ли нивото ще е същото.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 12:10 от kuklichka_

Общи условия

Активация на акаунт