Най-странното нещо в една дамска чанта

• 5 485
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
  • FRANCE
И във Франция. За търсене на рак на дебелото черво, за всички хора 50+ , през 2г се полага пликче да си пращат проби в лаборатории

# 151
Освен стандартните неща, имам малък компактен апарат за кръвно, както и четка и паста за зъби, мънички.

# 152
  • Пловдив
Само апарат не нося, КОЛКо е компактен, а? Моля за линк от нета.

# 153
Само апарат не нося, КОЛКо е компактен, а? Моля за линк от нета.

https://bodycare.bg/bg-product-details-859.html
сверявала съм го с нормален апарат за маншон, вярно мери.

# 154
  • Пловдив
Хм, верно е компактен.

# 155
И е скъп.

# 156
Е, идва черен петък, може да се купи по изгодно.

# 157
  • София
Моят часовник мери кръвно, относително прилично.

# 158
Много ми допадна решението за няколко отделни несесера на Янтра.
 Как ги организирате ?
Аз организирах един козметичен, един с всичките ключове, един с кърпички, клечки за уши и пр. за еднократна употреба.
Гледам, че имате много повече.
Какво отделяте в тях ?

# 159
  • София
Аз имам един органайзер, мисля от амазон го взех. Има много джобове и в тях са ми подредени лекарства, козметика, пила, малък дизентификтант, парфюм, ролон, сгъваем чадър, торба за покупки, ролетка (миниатюрна е) конци за зъби, телефон, портфейл.
Просто го премествам като сменям чантите. Когато съм с малка чанта нося само телефон, ключове и цигари.

# 160
В туристическата раница съм си носила маска за коса (1 кг) около месец. Разходих я до няколко върха и я открих когато сложих раницата за пране. Обяснението - купих я в друг град и понеже нямаше място в сака с багаж, я мушнах в раницата и забравих. В стара моя дамска чанта мъжът ми откри спица от чадър, бушон и един тънък чорап. Спицата беше от любим чадър и се надявах някой да го поправи, бушонът беше изгорял и търсех някой да му навие медна тел (това преди 100 години), а чорапът - щях да ходя да си избирам обувки.

# 161
Ама аз си мисля, че всяка жена има салфетки и дезинфекциращ гел?!

Аз гел нямам.
Винаги имам разни червила, огледалце, пиличка, ножичка за кожички, сгъваема ножица и макетно ножче, запалка, резервни слушалки, ако на блутута им падне батерията, салфетки и някакви шоколадчета и вафли за изпът.И малко тефтерче и химикалка.
Понякога си нося плетката.
Също имам събрани пакетчета сол и захар в едно джобче , за всеки случай.
Нищо особенно

# 162
Днес случайно открих в чантата си торбичка с 4 моркова. Купих ги преди няколко дни и съм ги забравила. А вчера толкова се ядосвах, че точно моркови нямам за една супа. Очевидно, опаковка с таблетки гинко билоба не нося.

# 163
Приятелката на брат ми, когато бяхме съквартирантки доста време разнасяше един банан🤣 накрая беше станал жестоко кафяв. Все си го взимаше да си го дояде.

# 164
Днес случайно открих в чантата си торбичка с 4 моркова.
Четири е нормално. Ако е един тогава е притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт