Ще кажеш ли за какво са били сигналите, за едно и също нещо и срещу едно и също лице ли?
В отговор на молбите, които бях входирал имаше отговор че няма сигнал за извършено престъпление и се образува ОТКАЗ за образуване на досъдебно производство. Но как да знам дали всичко е наред. Дали всичко е приключено
Най-добре е може би телефонно обаждане по телефона. Успях да се свържа с адвокат за консултация. Може би ще получа отговори на въпросите си. Като цяло ме интересува дали ако мине определен период всичко ще бъде прекратено. Аз не смятам че тази преписка ще си я влачат там години наред из стаите на прокуратурата. Те със сигурност си имат по важни случай за разглеждане. Ето например вече може да се каже че са минали 2 месеца и половина ( това е доста време )
Най-опасно ще стане ако имам глоба. Тогава трябва да се търси начин за обжалване което почти винаги става на място. Не знам дали ще приемат писмено.
В сигнала се касае за едно и също. Нередности в една фирма, които обаче не могат да бъдат доказани.