💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 441
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 810
Пълна гавра.
А Калин вече изглежда поизмъчен.
След тази битка, му предстои още една (първа номинационна). Ще го измъчат.

# 811
Явно целта е пълно изтощение на Калин до края. Няколко пъти повтори, че е уморен.
Точно. Гледаме 5442755 серия: Изтощението на Калин.

# 812
  • Някъде там...
Калине, едни и същи мускулни групи се ползват и за кроул, и за гръб. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 813
Калин ще човекът арена. Докато може. Браво, Калине!

# 814
Дългата ръка на продукцията подсказа на Калин,че е там само,за да вземе храна на принцесите от Изолатора и грошовете са само там за украса.
Замислям се дали не искам Траян да спечели повече…..

# 815
Грозно, грозно, грозно... Само където грозното поведение на някои хора ще се помни. Както и красивото поведение на Калин. Кефиш, човек! Прави каквото ти е кеф!

# 816
Е поне 100 гроша да бяха, щом не взема гласовете на немощната Пекин

# 817
  • На Изток от Рая
Траян днес е много добре на висящите елементи, преди падаше почти всеки път и обръчите никога не ги е минавал на ръце. И на него му запари да се доказва

# 818
Ако трябва да дава на ПекинА облагите, по-добре храна, че да хапнат и те с Алекс.

# 819
Че то така и аз мога да съм капитан и да ходя на битки дистанционно.

# 820
  • София
Пълна гавра е това с участниците и със зрителите. Такова подпиране не съм виждала от Алекса. Ама сега май е още по-голямо и по-очеизвадно.
Грозна работа…

# 821
  • Варна
Ако Калин вземе пилето вместо грошове или нещо друго ще го намеря и ще го набия😁

# 822
Калинчо до Траян много дребен изглежда.😁Аз си мислех че е от високите .Някой има ли представа колко е висок?

# 823
Не съм гледала всички сезони, но много красиво и с лекота минава Калин тези обрачи. Никой друг не ги минава така. Кеф ми е да до гледам, направо като по учебник.

# 824
  • В Града на липите
Сега се замислих, че Траян няма прякор на арената.
Освен Калин и Ръждавичка, кого друг бяха титуловали?

Ако Калин вземе пилето вместо грошове или нещо друго ще го намеря и ще го набия😁
Няма да го набиеш, като ти се ухили и ще ти мине GrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт