💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 444
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 825
Уау, уау, уау, просто нямам думи, пълна подигравка, няма такова бутане (на Пекин)!!! Angry

# 826
Че то така и аз мога да съм капитан и да ходя на битки дистанционно.
JoyJoyJoy Имат ни за идиоти. Калинката да взима торбата с пясък и да не храни кралицата майка-търтея на сезона.

# 827
Толкова е пошло, каквото ни показват от седмици, че ми идва да отида пред Нова и да протестирам.
Гавра със зрителите, но най-вече с децата, те също гледат. Пекинката и Миро са дъното на дъното, но това лансира Нова тв, това е безумно просто.

# 828
  • Някъде там...
Траян току що го кръстиха Непобедими.
Калин как си се разхожда само. Как може да е толкова спокоен и нахилен, не-човек.

# 829
Сега се замислих, че Траян няма прякор на арената.
Освен Калин и Ръждавичка, кого друг бяха титуловали?
Явно има. Павката каза ,,Траян непобедими" Satisfied.

# 830
Днес прекаляват с рекламите на всеки 15 минути-10 минути реклами

# 831
  • На Изток от Рая
Сега се замислих, че Траян няма прякор на арената.
Освен Калин и Ръждавичка, кого друг бяха титуловали?

Дино май беше Щедрия, а сега пък Траян бил Непобедими, не знам от къде го измислиха това

# 832
Ако Калин спечели и избере храната, не ние, а Алекс ще го убие Satisfied

# 833
  • В Града на липите
Чак пък Непобедими.
Това да не е жокер за изхода на битката?!?

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 22:15 от hrissi_sz

# 834
  • София
Калин не го бива в харченето на грошове, по-добре да си хапне момчето, да има сила за следващата битка, която сигурно се е състояла в същия ден.

# 835
  • София
ПсихоПекин защо не избра някоя от лъвиците да я представя? Нали са силни, можещи и всички ги е страх от тях.

Калине, само да си взел храна за тия хиени!

# 836
Еее, не! Верно ли само за капитанската ще я сменят тая? И гласовете си ѝ остават? Направо нямам думи. Значи другите да се бъхтят, тя - на сянка под чадъра на продукцията. Егати схемите гадни.

Едит: Остава да поиска грошове Калин и да му кажат да ги занесе на нея. Псувам на ум направо! И как си намери удобно извинение да играе срещу Сапунджиева. Все едно не я предаде на думи - слабохарактерна я наричаше и не знам още каква. То че е така - така е, ама да използва хората като носни кърпички и да ги обижда зад гърба им при първа възможност. Щяла да ѝ го връща на арената за дето била издънила работата. Каква работа, бе? То се вижда от Еверест, че играеш гадно и подмолно за нефелната женска коалиция. Николетке, знам, че сме те наричали тъпа,ама стягай се в кръста, че си ти на ход. Много ми хареса и ме обнадежди синхрона ѝ, в който каза, че не ѝ е ок да се крие.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:34 от Maggie_393

# 837
Щеше да е хубаво, Калин да се изтегне на брега като Ники майонезата......да видим кой кого ще бута Joy

# 838
  • Варна
Тия пак взеха да прекаляват с рекламите.

# 839
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пекин да не би да е психиатърът на продуцентите на ИВ? Joy Голямо бутане и подпиране, голямо чудо!

Общи условия

Активация на акаунт