💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 450
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 840
Продуцентите бутат и подпират ПекинА сигурно, защото смятат да й станат пациенти.😁

# 841
  • Be realistic - plan for a miracle.
Просто съм в потрес от тая чутовна наглост.
Размахаха ни среден пръст.

# 842
Чак пък Непобедими.
Това да не е жокер за изхода на битката?!?

И аз мисля, че е точно това.

Калинката ми е изморен. Направо го счупват от битки и той се раздава на макс. Дори изморен и гладен изпревари Траян.
Траян копира негивият метод.

Елемента с подредбата на плочките Калин го е играл. Но част от другите елементи - не.

# 843
Ще взема храна за тези които ме номинират нон-стоп точно никога. За първи път гледам ИВ и ще ми е за последен.

# 844
Понеже може би има още невярващи, че Пекин не е била опция за смяна, ами Павел си го каза - Пекин е служебен капитан до края на съществуването на племето. Сценаристите са толкова смотани, че сами си разкриват сценария.

# 845
Ще ги захранят. Няма как. Лъвиците са гладни. Вече блянове виждат, бълнуват, мираж им е резиденцията.... Нищо, че са силни.

# 846
Сега се замислих, че Траян няма прякор на арената.
Освен Калин и Ръждавичка, кого друг бяха титуловали?
Явно има. Павката каза ,,Траян непобедими" Satisfied.
Предлагам Миро - канадският бобър Thinking

# 847
За да е по весело предлагам Калин ако спечели да поднесе в дар спечелените грошове на лъвицата майка. Тя като царица има право да конфискува имането на поданиците. А продукцията заради чудесната игра на Пекин да я почерпи с пържено пиле с картофи, ама само за нея да има.

# 848
Като ви чета май по-добре, че не гледам! Simple Smile)))

# 849
  • На Изток от Рая
Ще ги захранят. Няма как. Лъвиците са гладни. Вече блянове виждат, бълнуват, мираж им е резиденцията.... Нищо, че са силни.
Даже си мисля, че ако Калин каже искам пилето, Павката няма и да се пазари с него, ами директно ще му го даде

# 850
Точно тук се надявам да не спечели. Предстои му 1ва елиминационна същият ден...Не му завиждам.

# 851
  • Варна
Калин, ако мисли да взема храна , по добре Траян да спечели

# 852
Ако наистина само плюскане за жълтите кокошки е наградата, по-добре Траян да спечели

# 853
Калине бил и феърплей играч. Подаде плочките на Траян от басейна и му спести обиране на Траян и допълнителна загуба на врвме.

# 854
Аз май така никога не съм се ядосвала в това предаване...

Общи условия

Активация на акаунт