💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 12 528
  • 529
  •   316
Отговори
# 120
Павката реве, че е бил в изолатора, но това му беше по милост, защото го пратиха там, вместо у дома, когато загуби битката. Трябва да е благодарен на господин Изолатор, а не да мрънка. Иво нямаше подобен шанс.

Моята лична класация за първите 5 е тази:
1. Калин;
2. Траян;
3. Алекс/Чикагото;
5. Ръждавичка - падна ми в очите, когато позволи на двете руси патици да я забаламосат - предполагам, че е грешка на младостта, а също и поведението ѝ срещу Лапунов не ми допадна. Една объркана риба е тя - нормално Laughing

Искам финал между Калин и Траян.

# 121
Гледам сега с огромно закъснение епизодите и този кадър просто реве за заглавие " лъв сред хиени"
Налазили са го стабилно и ръфат от положителната му енергия.

Много уморен и посивял изглеждаше тук, не сме го виждали така.😒
"Не съм ви в схемите аз...не искам да играя с вас..."

# 122
Как няма да е такъв, Миро има енергията на препикано мушкато, Радостина и Пекин са супер мазни и неприятни вътрешно и външно. Едва догледах епизода. Направо се погнусих. Бррр
Гледам сега с огромно закъснение епизодите и този кадър просто реве за заглавие " лъв сред хиени"

Много уморен и посивял изглеждаше тук, не сме го виждали така.😒
"Не съм ви в схемите аз...не искам да играя с вас..."

# 123
Аз пък си спомням, че Ръждавичка имаше малко по- различно мнение към медитационните практики на Лапунов и още в първите епизоди демонстрира това си отношение... Страхотен боец и стабилен характер! Тя заслужава да е в тройката на финала.

# 124

Понякога се чудя как ли щеше да се развие играта му, ако Калин беше попаднал от самото начало в някое от другите племена. Хич не го виждам. Мале, мале 😁💙🐞

# 125
Точно пък стабилен характер, та тя е готова да ревне постоянно. Много негативна, не приема загуби и чуждо мнение, винаги друг и е виновен.

# 126
Браво за инициативата в училищата. Симонка тук е прекрасна.

# 127
В битката между Ръждавичка и Чикагото, последният спечели по две причини: първо и главно, защото Черешката си загуби ключа и се мота сумати време да го търси, разконцентрира се и загуби ритъма; второ, защото Чикагото маалко по-сръчно "нанизваше" стълбите и като стрелец беше абсолютно безпогрешен.
Обаче на трасето Ръждавичка просто го смаза! Спокойно можеше и да го затвори с обиколка, което щеше да й даде достатъчно преднина и за стълбите, и за стреблата. И без жилетка пак щеше чувствително да го води. Битката беше мъжка, изтощителна, тежка. Въпреки този малшанс с ключа, Ръждавичка направи фурор на тази битка срещу един от най-силните, аз лично се шокирах докато гледах.
Другото, което само тя е показвала в тези игри, е инициативността да поема отговорни постове и капитанство, без изобщо да се притеснява от елиминации. Големите стратези все смятат, броят кога ще се падне елиминаця, а Черешката се буха баш където има елиминации и окото й не мига!
Но, който търси под вола теле, все ще намери за какво да я критикува. Не разбирам потребители, които, хвалейки добродетелите на Калин като доброта и финес, скачат да плюят по Ръждавичка като каруцари, извинете.

Моето желание за трима финалисти е: Ръждавичка, Калин и Чикагото.

Относно водещите - не гласувах, защото избирам опцията и двамата, Ралица и Павел, да ги няма.

Хайде първо да я видим на битка без на мъжете да слагат жилетки и тогава да видим как ще ги бие.И то не са само жилетките, ама и по-големи тежести и какво ли още не.Да си представим, че изравним силите и на Ръждавичка също сложим жилетка.Дали щеше да победи Чикагото.В предишната тема написа, че била най-добрата жена, защото единствена тя им била равностойна на мъжете.Да, но в първите сезони нямаше жилетки за мъжете, така че няма как да се сравнява.Може да е силна Ръждавичка, но е много далеч от това да е равностойна на мъжете.
Да си спомним колелото което минаваха на ръце.Най-добрата жена стигна едва до средата.

# 128

[/quote]

Понякога се чудя как ли щеше да се развие играта му, ако Калин беше попаднал от самото начало в някое от другите племена. Хич не го виждам. Мале, мале 😁💙🐞
[/quote]

Може би щеше да е излязъл отдавна, забелязан само от мен и още петима души, които го фиксираха още в началото Simple Smile Само че ако беше станало така, щяхме да се чудим дали калинките могат да говорят и до днес.🐞Laughing

# 129
  • София
Ръждавичка има невероятна координация и то на тежки силови трасета.
Това я отличава от над 90% от всички останали жени през сезоните.
И вярвам, че тепърва ще става още по-добра. Simple Smile

# 130
Малко се увличаме понякога в пристрастията си. Участниците редовно се събират за различни инициативи и Ръждавичка присъства. Не е отритната. И при Гизем с болните деца от ДЦП и сега в училищата. Редовно виждам Калин, Лапунов, Ивайло и Траян. Гизем, Наталия, Димитър, Йордан също. Сега и д-р Петров. Според мен са в добри отношения една голяма част.
Вече Мирослав и Пекин не съм виждала по такива инициативи, нито Радостина. Нито с деца, нито планинските на Калин. Поправете ме ако греша.

# 131
Благодаря за темата.
Нямам търпение за епизода довечера и за всичко, което ще се случи  по веригата след размяната.

# 132
Малко се увличаме понякога в пристрастията си. Участниците редовно се събират за различни инициативи и Ръждавичка присъства. Не е отритната. И при Гизем с болните деца от ДЦП и сега в училищата. Редовно виждам Калин, Лапунов, Ивайло и Траян. Гизем, Наталия, Димитър, Йордан също. Сега и д-р Петров. Според мен са в добри отношения една голяма част.
Вече Мирослав и Пекин не съм виждала по такива инициативи, нито Радостина. Нито с деца, нито планинските на Калин. Поправете ме ако греша.

Чикагото също прави впечатление,че не го виждаме нещо по такива събития.

# 133

Чикагото също прави впечатление,че не го виждаме нещо по такива събития.
Чикагото е зает да върти гюбеци със "звездите" от Биг брадър и други измислени герои 😂Очевидно е че това е живота за който е мечтал.Да е под светлината на прожекторите 😄

# 134
И Алекс не съм виждала на такива събития. Интересно ми е дали ще е сърдит и ядосан на Калин, че го взе в отровното племе. Предполагам, че няма да е много щастлив. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт