💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 14 238
  • 558
  •   69
Отговори
# 525
  • София
Вече си изясних как Алекс има 6 деца. Laughing Жена му сигурно още след второто-третото вече е искала до там, ама той като почне с развиването на тезите и тя си е казала "оф да, може и още едно" Laughing

Горе-долу същото казах и аз, хахах. На всичко се е съгласила горката женица, само и само да замлъкне това плямпало.

# 526
  • София
Утре като нищо може да се окаже капитанска елиминационна и затова  услужливо продукцията отнема капитанството на лъвицата Пекин. Трябва да се разчисти пътя на силните жени от страхливите мъже. Не ли? Та, утре - Траян срещу Алекс или Калин. И може да се разделим с някой от тримата.

# 527
грешката на люлката си е на Ръждето. не застана на правилното място при спускане. а и задника и е понатежал.
друг път минава добре през люлката, днес и другите минаха без да се удрят. как продукцията реши само Ръждето да прецака? 

Малшанс да застане точно там, защото мрежата не трябва да позволява удар в гредата.
ако беше паднала отстрани ще трябва и парапети да има. Simple Smile

Ако беше паднала отстрани щеше да си е нейна грешка. Не, че продуцентите не са длъжни да носят отговорност за обезопасяване, ама тук явно минават метър. Да седи участник на точното място върху мрежата и да се удари обаче е недопустимо.

# 528
Чикагото в битки винаги се доказва като силен и никога не се скатава, независимо дали е териториална или номинационна. Защо да не си гледа интереса и да ни иска да е на резиденция, на комфорт? Той изкара доста време на изолатор, така че не му е било само цветя и рози положението. Тук има състезания, а за да си силен за тях трябва да ядеш стабилно. Мразя да гледам гладни и изнемощели хора. Просто не е честно. А проблема на Ръжданичка е, че не може да си го командори Чикагото, както на нея и е кеф. Нито пък той е дошъл при нея да и се мазни и да и прави четки,а тя обожава да я боготворят. Как си представяте мъж на 40+ години да го води за носа някакво незряло момиче на 23 години. Нито му е на опита, нито на годините, че да се прави на шеф и тя да коли, тя дя беси в това племе.
На терен Ръждавичка е топ, спор няма. Но на поведение е отврат. Много ми падна в очите след отпадането на Лапунов и коалицията и с глупачките.

# 529
Ръждавичка бързаше и не прецени къде да застане, но хайде да не оневиняваме и продукцията. Никаква безопасност няма по трасетата. Чист късмет е, че няма много контузени.

Миро, не ми го хвалете. Фикус е, и фикус ще си остане.

# 530
  • Sofia
Според мен продукцията започва да оттегля "вота си на доверие" към Пекин, ще й отнемат капитанството и двата гласа, за нейн ужас. 😆 Мисля, че въпросите, който Павел й зададе дали след идването на Алекс отново ще номинира мъжете, не са случайни. Вече съм убедена на 100%, че Калин не е имал право да изпрати Пекин (като капитан) при Феномените. Затова размени фикуса с Алекс. Отделен е въпросът, че така "изписа вежди" на фикуса, каквато реално беше и целта на продукцията.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 23:30 от Crystal_Noir

# 531
Направо ми умря желанието да гледам тази седмица. Не вярвам Николета да се обърне срещу коалицията. Пекин и е взела страха. Единственият вариант да не гледаме най-сърцераздирателната елиминационна битка е да спечелят едната номинационна и Калин да отстреля Сапунджиева.

Продукцията измисли друг вариант.Споко😜

# 532
  • софия
Пекин вярно върти все едно и също.  Става скучно. Изцедиха макса на женската коалиция, ще сменяме плочата.
Тъкмо наслагахме Траян финалист, сега се притесних за него.
Много го похвалиха днес, утре да не го порежат с елиминация?
Сигурна бях и аз че няма да е елиминационна капитанската, ама се чудя сега. С един куршум два заека - отпаднал играч и смяна на капитанство при жълтите.
Даже може и на Алекс да го дадат.

Ръждето Blue Heart се радвам че е добре, но ми остават притесненията. Дано не и попречи контузията. Ще се види в следващата битка как е. Мъчно ми стана, че остана сама. Тя е боец, ще се справи, дано се съберат тримата феномени в обединеното.

Сапунджиева, много жалко. Влезе с такава заявка. И  преса Grinning . Нищо не показа- на арената средна хубост, характер - нула.
Изпадна в изолация, изговори куп глупости и днес. Разбираемо донякъде, тя е постоянно в защитна позиция. Жалко за Деската, но е фикус номер 2.

Знаех си ме може да се  разчита на Алекс Grinning
Тренировки, мотивиращи речи, провокации - за пет минути завъртя егати оборотите. Grinning
И успя да ядоса ПекинА- доволно злорадствам Grinning

Играта вярно беше за жълтите.
Дали не се издъни неочаквано Алекс?
Всъщност няма значение. И да бяха спечелили днес резиденция, пак трябваше да направят принудителни промени. Капитан, гласове и т.н.

# 533
Вероятно ще кажат - капитан е мъж за Феномените, айде капитан да е  и при вас мъж.

# 534
  • София
Аз мисля, че са сменили Пекин с Калин под предлог, че той е единствения който мина трасето без грешка и то два пъти. На харпиите ще им стане зле, а Николета може бързо да преосмисли думите на Алекс, само дето вече не е необходимо, защото гласовете се изравняват и капитана решава последен. Нека им е, да видят какво е.
Дори си мисля, че няма да пазаруват на съвета, защото Пекин ще иска да си пази парите за в бъдеще. Николета има някакъв жокер, а другата си изхарчи парите и тя не знае защо.

При така стеклите се обстоятелства си мисля, че Пекин може да отиде на елиминация, защото очаква Сапунджиева. Другия сценарий е един от номинираните да е Алекс и да отиде срещу Рада, тя няма пари, няма и жокери.

Интересно ми е фурнаджийската лопата дали ще смени за пореден път коалицията

# 535
Пекин явно има яка връзка с проодукцията, надявам се не професионална, макар че всички изстъпления по сценария навеждат на мисълта за някакво психично разстройство!

На Николета всички мъже , които могат да са ѝ бащи, ѝ наливаха акъл, но га си куха лейка мозъкът се лее по камънаци и пясъци! Жабето само кряка колко сме силни, колко сме жени!
Пекин си плете кошници с тия зомбирани "силни" жени! Ръждето няма тоз късмет, щото Десито, макар и бек вокал, не пее в нейната тоналност!
Как в бгмама, където все пак сме жени повечето, няма отявлени поддръжнички на ЖЕНА-ПОБЕДИТЕЛ ! със сигурност искаме да видим и такъв развой, но едва ли с точно тез героини!

# 536
  • Някъде там...
За момент ми се стори, че и Калин осъзна, че Симона я оставиха сама. Когато взе Алекс, а Павел накара всички, които са били Лечители, да вдигнат ръка...

На този етап от играта, на никого не му се гледат куци коне. Време е да си ходят клявките.

Ето, че и други са забелязали, че май влакчето тръгва надолу за Пекин и коалиция. Това ме успокоява, защото категорично не искам двубой Алекс - Калин. Искам максимален брой феномени на финал. Blue Heart

# 537
Наблюдения от днес.Ръждавичка от 4 елемента обърка 3. На люлката щеше да се пребие, на гъбките сгреши не един път, на варелите падна. Това ли е комплексната супер силна Ръждавичка.Знам, че сега ще изкараш от девет дерета вода защо е станало така, но фактите са си факти.А и Ръждавичка след толкова време на резиденция не е същата като в началото.

Нищо не е объркала. Грешките и са следствие на удара, който е изцяло по вина на продукцията.
Тази люлка е взимала много жертви през сезоните.
Смятай след зверски удар и уплах и при тези 3 грешки, които изтъкваш пак финишира преди Пекин.
Толкоз по темата.

Иначе в миналото Ръждавичка летеше по това трасе. Може и след толкова много резиденции да е една идея по-тромавка.

Е винаги ще се намери оправдание.За стената контузията не и пречеше, за другите елементи пречеше.
Хубаво казваш, че е финиширала преди Пекин, ама не споменаваш колко време Пекин е на блато и изолатор и е заприличала на скелет.
Един кадър, който ми направи впечатление.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 23:40 от biglubo

# 538
Нещо в повече ми идва режисурата и на мен тази година,честно. Ако Калин ще се мори и на капитанските, да си му дават двата гласа! Пекин само на хартия е капитан.

Ще го изцедят Калин като лимон преди финалите точно.
Той нали все си казва, че е там за игрите. Не бил по парите той. Не е гледал, не знае, че тия хиени само това чакат. НАти сега игри, ти си звездата, за нас рейтинга и парите.

# 539
Добре де! Миро и Пекин слабеят. А защо Рада и Николета не? Последната дори ми изглежда като да е била на резиденция.

Общи условия

Активация на акаунт