💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 14 304
  • 559
  •   55
Отговори
# 405
Николета може да поддава на директния натиск, ама после на гласуването с много срам и "большим отвращением" ще гласува както казва Пекин.

# 406
двете й мозъчни клетки дадоха накъсо

# 407
  • София
Николета нали каза, че става глупава в мъжка компания и си умира някой мъж да я води. Изгубвала си мозъка. Grinning Нейни думи.
Пъкленият план на Калин е бил, Александър да и наводни мозъка с един тон думи. Simple Smile

# 408
  • В Града на липите
Добре де, от какъв зор Пекин ще е капитан до живот, а Калин и Алекс нямат имунитет, като ги трансферираха.
Трябва задължително да вземат поне едната битка. Иначе дори не искам да си ги представям един срещу друг. Ще е много по-гадно отколкото с Ивайло.

# 409
Ооо, Калинчо ще играе карта 'усмивки за Ники'

GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

# 410
Вместо Пекин да диагностицира и да се грижи за психическото здраве на гласовете си, Алекс излезе психологът. Каза диагнозата на Николета, че е депресирана и ѝ предложи лечение - да играе с него и Калин Satisfied

# 411
  • Be realistic - plan for a miracle.
Алекс и Калин са мега дуо 🔥💪

Обаче Николета е шавлива глупачка с безкрайно променливо мнение, ветрове се гонят из кухата й глава. Сега тоя разговор ще бъде дословно предаден към Пекин до последната запетайка. После ще се разплаче и ще поиска да гушне Алекс.

# 412
  • София
Добре де, от какъв зор Пекин ще е капитан до живот, а Калин и Алекс нямат имунитет, като ги трансферираха.
Трябва задължително да вземат поне едната битка. Иначе дори не искам да си ги представям един срещу друг. Ще е много по-гадно отколкото с Ивайло.

Да, ще е нещо като дуел на баща и син.

# 413
  • в моя гьол
Цитат
Според мен ни подготвиха предварително за разтурването на женската завера като инициираха разговора между Николета и Калин. Избора на Алекс е логично следствие. Николетка пак ще обърне палачинката и ще се присламчи към силните. Пекин и Радостина увисват.
Да видим дали съм добър пророк.
Самоцитирам се Simple Smile
Май добре пророкувам стъпките на режисурата.

# 414
Е и вие сега, и 2 те битки ще спечелят жълтите Wink

# 415
  • тук, на мястото си
На Николетка мозъчето не може да свари да преработва приказките на Алекс. След малко ще иде и ще го изпее на другите двете.
Мирослав как се издаде, че вече е на финалната права.

# 416
  • В Града на липите
Вместо Пекин да диагностицира и да се грижи за психическото здраве на гласовете си, Алекс излезе психологът. Каза диагнозата на Николета, че е депресирана и ѝ предложи лечение - да играе с него и Калин Satisfied
Тя ако заиграе с Калин, ще й мине депресията Grinning
Той прелива от положителна енергия, дори й покрай този енергиен вампир Пекин.

# 417
Алекс не ми е пръв любимец, но като мотиватор е Топ!
Така хубаво проми мозъка на Николета, че чак не е истина!
Евала, така се прави като искаш да успееш!

# 418
Мистър Пръпър се опитва да изчисти първичните настройки на Николетка, но криворазбрана й лоялност ще я остави групата на патките, докато не бъде сготвена като патица по пекински. Но накрая ще се усети, че не е толкоз силна и ще отлети. Противните участници взеха да се множат. Докато преди ми бяха само Пекин и сие, напоследък и Ръждавичка ми е неприятна, Деситу е направо нетърпимо на синхроните, като вземе да обяснява колко Симонка се правела на силна, ама иначе не била... Отвратих се от женорята...

# 419
  • Някъде там...
Алекс е като кречетало. Намила, намила, Николета няма време да осмисли и реагира. А Калин се подсмихва отзад. Grinning
Смея се с глас

Общи условия

Активация на акаунт