💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 19 856
  • 633
  •   191
Отговори
# 600
  • тук и там
Мда,Мирка вчера не изневери на себе си..Играл бил с всички,гласувал бил със всички за Калин на елиминация....Сапунджиева имаше повече достойнство и си каза че е играла с Пекин,този мишкар се прави на умряла лисица пак..

# 601
Много ме ядосаха вчера, че чак спрях да ги гледам и изпуснах танца на Чикагото (нещо е правил разбирам)
Само да напиша, че продукцията отново и отново се намеси , за да пробута Миро на резиденцията.
Самият пъзел Алекс щеше да го нареди, но ...едната част беше сложена предварително и се разбира, че тя не трябва да бъде местена, махана, сложено е началото на пъзела. При феномените Траян не е махал част от сложените и пъзелът му излезе, а при Алекс не ставаше и не ставаше , дори си го каза, че е нерешим. Не знам кой я махна (май Калин, като се бяха събрали) и Алекс се учуди искрено ,че не е пипал и била сложена предварително (защо ли????) , че не е смеел да пипа сложеното от продукцията, като начало на пъзела. По-ясно бутане и прецакване не знам да има и защо Алекс си замъча не знам (явно е разбрал номера и да не дразни боговете)
Започнаха заедно да редят почти, защото Калин мина като вятър по арената и се раздаде два пъти и навакса , защото и първият пост с предаването на люлките бяха супер и взеха преднина с Алекс. Да ги питам трите глупачки какво направиха, та се надуват, порицават -имал бил време Алекс (заради кого обаче), дали на люлките щяха да направят нещо , спънати в краката, глупави в главата, прости и нагли с отвратителен характер. Не искам жени повече в това предаване-срам ме е и гнус. За ръждата няма да пиша, че вдигам още кръвното.

# 602
“Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции. Смята се за изключително добре подготвен както физически, така и стратегически за всички изпитания, които му предстоят в "Игри на волята".
Това излиза в Гугъл за Миро, кухо та дрънка. Една шепа хора сме в България, не може никой да не го познава. Защо е толериран? Канада, та Канада, ми тъпо звучи, то май няма какво друго да кажат за него, иначе щеше да върви рефрена.
Кой е този така “успял канадец”?

# 603
  • София
Много, много се надявам продукцията да се вземе в ръце и да разкара безкрайното капитанство на ПекинА! Беше ядосана в промото, в това ми е надеждата. Прекалиха просто, дали са се усетили, че ще им изгърмят интересните играчи и финала ще бъде скучен? Кой иска да гледа Радостина и Николета на финал, да се препъват и пльоснат по терена?

# 604
За мен Калин, Алекс и Чикагото би бил страхотен финал! Но от ,,изтекла” информация, ще сменя Чикагото с Миро. Калин и Алекс ми допадат много като тандем и ми се иска да изплуват от хватката на триото…

# 605
  • Bayern
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.

По второто не мога да се съглася.  Какво точно и е доброто на социалната игра на Симона?
Това което аз виждам е, че по-скоро я търпят отколкото да я обичат. Търпят я от уважение, че е силна в битките.
Но си е нервиращ фактор. Не си личи много защото откара много резиденции. Но на изолатора ѝ пролича.

Да -- справя се впечатляващо в битките, ама на фона на другите. А иначе с това телосложение не виждам какви чудеса може да се очакват от нея, сравнена примерно с другата ти любимка, Силвия - която изглежда къде, къде  по-атлетично.
Ами аз все това повтарям, Симона извади огромен късмет да се падне в сезона с най-неподготвените жени!!!

# 606
Да не бяхме разбирали " великия победител " този сезон 😑.Сега по-лесно щяхме да гледаме игрите ,и възмущението ни нямаше е чак на такова ниво.😄

# 607
“Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции. Смята се за изключително добре подготвен както физически, така и стратегически за всички изпитания, които му предстоят в "Игри на волята".
Това излиза в Гугъл за Миро, кухо та дрънка. Една шепа хора сме в България, не може никой да не го познава. Защо е толериран? Канада, та Канада, ми тъпо звучи, то май няма какво друго да кажат за него, иначе щеше да върви рефрена.
Кой е този така “успял канадец”?
Има хора, които го познаваме, но не защитаваме играта му.А и имат железни договори.Замина в Канада като тинейджър, и си дойде преди 3-4 години, така че кръгът от познати му е ограничен

# 608
  • Bayern

От вчера съм шокирана.
Втрещена!
Сащисана!
Изумена!
Значи, коалиции, отстраняване на силни играчи, за да минеш между капките и да ти е по-лесно напред някакси го разбирам, Не го одобрявам разбира се, то аз изначално не бих била в такова предаване, обаче състезател, макар и от другия отбор, жена се превива от болка, а ти не само, че не спираш да я попиташ как е, ами  я ИЗБУТВАШ, за да вървиш по-напред,,
Аз, аз... такова падение на човешкия дух не мога и да си представя!
 Обаче, да изръчкаш човек, превиващ се от болка, не дори да спреш и да играеш fairРlay е просто...
Не дъно. Под дъното!

Нека не изкарваме Пекин по-черна отколкото е. Първо каза ''чакай само да стъпа , извинявай'' защото Симона само беше свила крака си, но когато се сви на земята Пекин отиде при нея. Реално всеки би реагирал така защото отстрани първоначално не изглеждаше сериозно. Само нека нe изкарваме психиатърката чудовище. И не , не съм й фен!

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 11:08 от Roshla2006

# 609
То и без да има спойлери в един момент става ясно на всички кой ще спечели. Всеки сезон се откроява някой богопомазан и седмиците преди финала най-късно е лъснала истината. То хвалби, то коалиционен чадър около него, то грошове и предимства му падат откъде ли не. Първите два-три сезона не беше така видимо, но от Алекса насам става просто очевидно. Любимецът на зрителите пък се опитват да го очернят и прецакат по безумни начини - Фифо като женомразец, Момчил като шмекер, за Гешев не помня вече, сега Калин явно е несериозния женкар и временен саботьор. Няма да забравя как взеха на Момчил половината грошове, че много бяха станали. Калин пък сега го пратих да бедства при хиените. Май тези две момчета са най-прецакани. Фифо поне към края не ходеше толкова на елиминации или капитански.

# 610
Калин ще бъде на капитанската

# 611
В момента по На Кафе дават за тренировките за следващия сезон при треньора Раро и има кратко интервю и с Траян.

P.S. Кратичко се оказа. ..... И казаха, че за следващия сезон има повече кандидати от всякога. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
Много ме ядосаха вчера, че чак спрях да ги гледам и изпуснах танца на Чикагото (нещо е правил разбирам)
Само да напиша, че продукцията отново и отново се намеси , за да пробута Миро на резиденцията.
Самият пъзел Алекс щеше да го нареди, но ...едната част беше сложена предварително и се разбира, че тя не трябва да бъде местена, махана, сложено е началото на пъзела. При феномените Траян не е махал част от сложените и пъзелът му излезе, а при Алекс не ставаше и не ставаше , дори си го каза, че е нерешим. Не знам кой я махна (май Калин, като се бяха събрали) и Алекс се учуди искрено ,че не е пипал и била сложена предварително (защо ли????) , че не е смеел да пипа сложеното от продукцията, като начало на пъзела. По-ясно бутане и прецакване не знам да има и защо Алекс си замъча не знам

Не е така, дадоха си го ясно как я извади от сандъка и си я сложи той. Просто после забрави за нея.

# 613
Много удобно се покри факта, че Мирослав се е хранил и то добре от пазара на Томи. Стига с тия мантри колко е гладен и немощен. Много си е добре. Я, как припка на арената, катери се, хвалят го, нищо, че Калин го настигна и почти изравни. Ама къде е Калин, къде е Миро богопомазний.......
Rage

Колко добре се е хранил се вижда с просто око. Кожа и кости е станал. Това, че не го харесваме, не означава да казваме на бялото черно.

# 614
  • Буркина Фасо
Любимецът на зрителите пък се опитват да го очернят и прецакат по безумни начини -
юли-август няма как да знаят кой ще е любимеца на публиката през октомври-ноември. надценявате ги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт