💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 376
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 350
Разцъфването и метаморфозата на Алекс в очите на форума Laughing Първите седмици през 10 мнения се искаше колкото се може по-скоро да отпадне и да не се показва на екран, докато последните няколко седмици вече е любимец номер 2.

# 1 351
  • София
....

Справедливост е, защото Алекс и Калин ще се завърнат ...евентуално.
Сапунджиева и Чикагото вероятно при загуба на сините. Един ще се върне със сигурност от жълтите, другия е под въпрос. Зависи от продукцията. Кого са нацелили.

Сега се сетих ми то целта е да додрапат до обединението. Като отпаднат 2-ма май стават точно за 1 отбор.

# 1 352
Няма нужда тук дори от спойлери. Сценарият е ясен. Днес — Алекс и Калин. Утре Феномените най-накрая губят и Чикагото и Сапунджиева са на пангара. В петък ще е четворна, на която Калин, Чикагото и Алекс ще се спасят, а Сапунджиева ще си каже „чао“ с Игрите.

# 1 353
Голям е Алекс! Напълни ми душата.

И какво излезе сега,  че единичната номинация е била, за да махнат Ивайло. Много долно.

За да махнат Ивайло или Калин.

Свършиха ми лайковете.

Много рискуваха продукцията, защото Ивайло можеше да елиминира Калин, но мисълта да се бъхти за тия жълти змии, го накара да пусне Калин напред.

# 1 354
Искам в Сезон 8 играчи като Калин, неходили при треньори и разчитащи само на себе си!

Николета и да поддаде и гласува за Радостина или Пекин ще е 1:1 с Калин и Пекин пак ще изпрати Калин.

Всъщност ако се замислим,продукцията ги направи по 2ма номинирани точно,за да не излизат Калин срещу Алекс.
Алекс ги изяде с парцалите,много ми се качи в очите,а в началото не го траех

Тук съм много съгласна. Силно се надявам дните на Пекин да са преброени, че не се трае.

#СезонанаКалин#!

# 1 355
  • Някъде там...
Направо е плашеща Пекин, като луда е, облъчена. Директно глас по двамата. А те изнесоха битките.

# 1 356
След нескопосаната реч на Алекс единственото, което очаквам е жените да играят заедно до край.

Не, че не е прав, напротив.

# 1 357
Това беше началото на края на Пекин! Вдигнаха й мерника от продукцията. Павел няколко пъти я пита на битката,Ралица също започна съвета с този въпрос.
А Пекин горката не издържа на психоатаките  на Алекс и поддаде. Но не предвиди,че утре Алекс и Калин ще саботират и ще се върнат с грошове, а нейната коалиция ще осиротее.

# 1 358
Траян си ги бие Калин и Миро 1в1,където ги хване. Smile

Пишеш глупости. Траян е възпитаник на Фифо, а Калин на себе си. Като коментирате нещо, гледайте и детайлите. Толкова по въпроса!
Е?Това няма никаква връзка кой на кого е ученик.Траян си има своите слабости също,но не е необходимо да го величаете толкова Калин,а сега като отиде на лоша локация 2 седмици и почнаха да го тупат да има непрестанни оправдания.

Калин никога не се е оправдавал за загубите си. Винаги си ги е анализирал и си е признавал къде е сбъркал, къде се е забавил, кой е бил по-добрия.

# 1 359
Браво бе, Ралица ....еха, спряха й кранчето на Куку докторката.

# 1 360
  • София
Оо, Алекс много ми се издигна в очите, топ коментар направи..
Дано утре има саботаж и да отстрелят две от жълтите патици на елиминацията.

Леле, какъв драматичен обрат на събитията..Пекин отива.

# 1 361
Хахаха, Пекин не издържа - продукцията й размаха пръст. Яко, нека да пази женките си там ...

# 1 362
Ако спойлерите- мойлери са верни за Миро, и всякакви други инфо-та за тоз развой, ще спя спокойно, че моите риби в акварииума са спасени!
p.s. Нямам аквариум и рибите ме кефят някъде другаде, но не мога да си ги нагушкам!

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 22:46 от Anhela_a

# 1 363
Траян си ги бие Калин и Миро 1в1,където ги хване. Smile

Пишеш глупости. Траян е възпитаник на Фифо, а Калин на себе си. Като коментирате нещо, гледайте и детайлите. Толкова по въпроса!
Е?Това няма никаква връзка кой на кого е ученик.Траян си има своите слабости също,но не е необходимо да го величаете толкова Калин,а сега като отиде на лоша локация 2 седмици и почнаха да го тупат да има непрестанни оправдания.

Калин никога не се е оправдавал за загубите си. Винаги си ги е анализирал и си е признавал къде е сбъркал, къде се е забавил, кой е бил по-добрия.

Не съм казал,че Калин се оправдава,а огромния му фен клуб тук.

# 1 364
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много е хитра Пекин, много. Дори Виолета и Жени Джаферович са като палета пред тази.
Алекс първо я бий, после я излекувай.
Калин Феномен!

Общи условия

Активация на акаунт