💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 379
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 440
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.И май ще се окаже прав,язък,че така го нахейтиха всички тогава за думите му по адрес на всенародния любимец.Sweat Smile

Добър опит, Томи😁

# 1 441
Някакси смисълът на цялата тая работа е 42!

Влизаш в игра да се докажеш - било като сила  /щот тренираш нещо си/; било като ум и разум, придобит с годините /щот си вече  на моите години и търсиш реванш/; щото ти е мечта / няма лошо - Следвай мечтите!/; и прочее, и прочее...
И колко по -интересно щеше да е ако всичко беше истина, а не само сценарий! Ако  участнниците бяха оставени наистина срещу себе си , а не срещу продукцията!

# 1 442
Пекин се предложи заради грошовете май, не от състрадание към Калин. Нали обясняваше на другите, че трябват да вземат грошове (на приятелката й Сапунджиева например), та наистина си мисли няколко хода напред.

Колко пъти трябва да пишем едно и също: Калин е морален победител и номер 1 за всички сезони не защото е непобедим, а защото никога до сега не се е явявал друг такъв играч - толкова морален, добър, адаптивен, мислещ, интуитивен, самороден диамант, а не минал през школи и обучения!
Чак пък на всички сезони, айде посмали, банго. Във всеки сезон си има един такъв.
Първите сезони никой не ги тренираше, тази мода настъпи след Фифо и Георги.

# 1 443
  • София
Разцъфването и метаморфозата на Алекс в очите на форума Laughing Първите седмици през 10 мнения се искаше колкото се може по-скоро да отпадне и да не се показва на екран, докато последните няколко седмици вече е любимец номер 2.

Ами да! Даже ще ти издам защо Wink Защото подкрепя любимец номер 1! 🐞

Някой да извади погледа на Калин към Дино при единоборството им, моля! Ще познаете кадъра, главата си залагам!

# 1 444
Браво на Алекс! Намества чакрите на трите жълти харпии.

ПекинА се самоизбра с цел мъжете да играят и да вземе грошове. Ако това стане, изобщо не я отлъчва продукцията. Алекс, ако се съобрази, може да извърти елиминацията в своя полза, с огромен риск.

От епизода днес, най-ярко ще запомня два момента- Мирко на сянка на арената и Мирко изтърка кухнята, само и само да не го забележат и зачекнат и него за коалицията му с ПекинА. Няма такава жалка картинка.

# 1 445
Тука колкото и да я мразите Пекин, не може да не и признаете, че тя е тази, която прави шоу и рейтинг. Съгласен съм, че играта и не е доблестна, но е добра.

Много ми е интересно ако нямаше такъв тип играчи, кво щяхме да гледаме? Феномените как похапват и чикагото как им играе кючек на масата. Еми на мен това след 1-2 епизода макс ще ми омръзне, за вас не знам.

# 1 446
Няма да посмалявам нищо!
Гледам от 4-ти сезон, заради Гого.
Но Калин наистина ги превъзхожда (Гого, Фифо и Момчил) заради морала и възпитанието си!

#сезонанаКалин#!

# 1 447
От къде е сигурна,че при четирима играчи,двамата мъже ще спечелят,и тя ще бие Сапунджиева накрая,за да и вземе грошовете?
/**
Пекин се предложи заради грошовете май, не от състрадание към Калин. Нали обясняваше на другите, че трябват да вземат грошове (на приятелката й Сапунджиева например), та наистина си мисли няколко хода напред./**

# 1 448
Разцъфването и метаморфозата на Алекс в очите на форума Laughing Първите седмици през 10 мнения се искаше колкото се може по-скоро да отпадне и да не се показва на екран, докато последните няколко седмици вече е любимец номер 2.

Ами да! Даже ще ти издам защо Wink Защото подкрепя любимец номер 1! 🐞

Някой да извади погледа на Калин към Дино при единоборството им, моля! Ще познаете кадъра, главата си залагам!

Този?

# 1 449
Хора, все повече мисля, че се пошегуваха с нас. Не може този Мирослав да е победител. Той е антигерой, карикатура някаква. Всеки друг е по-логичен. Иначе - харесвам Калин, но не се прехласвам чак толкова. Траян се представя отлично напоследък и не виждам с какво  толкова отстъпва, освен че няма очи като езера и рошава прическа. Алекс е моят герой днес! Толкова обичам думите да се използват по предназначение. Направо ми изпълни душата - точен и ясен докрай.
Понеже прекаленото фаворизиране си ме дразни от малка, няма да се въздържа да добавя нещо: Калин е момченце - изключителната му лекота в играта, красивите му движения и чистият поглед се съчетават с доста семпъл изказ, непоказани духовни търсения, потребност от водач през житейските завои, проблемно изграждане на пълноценни контакти. Да стоиш и да се радваш като детенце на начина, по който друг се справя с онова, с което ти изобщо не умееш, не ми е идеал за мъж. Може би, ако бях на 16 щеше да е точно така, ама вече не съм. Така че да обобщя: За това да спечели Калин съм, защото е удоволствие да го гледаш на терен и в битка и защото не излъчва тази надута и натренирана аура на предходни претенденти. Но стискам точно толкова палци и на поне трима други: Ръждавичка - най-силната за мен жена на арената от всички сезони, която притежава такава амбиция, че ако имах и една десета от нея, бих била на друго място и в друг свят, искрено съм удивена; Траян - излъчва спокойствие и овладяност, харесва ми като мъж, на когото може да се довериш, притежава финес, интелигентност и способност да се учи; Дино - този очарователен мъник е като заредена бомба - бърз, природно интелигентен, с отлично чувство за хумор- човек, способен на обективна самооценка и готов да компенсира дефицитите си. Къс самородно злато е той. Така че - това е моята четворка на първа линия този сезон.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 23:35 от Miranda88

# 1 450
Тука колкото и да я мразите Пекин, не може да не и признаете, че тя е тази, която прави шоу и рейтинг. Съгласен съм, че играта и не е доблестна, но е добра.

Много ми е интересно ако нямаше такъв тип играчи, кво щяхме да гледаме? Феномените как похапват и чикагото как им играе кючек на масата. Еми на мен това след 1-2 епизода макс ще ми омръзне, за вас не знам.
Сигурно! И затова искам Пекин на пъзел!

# 1 451
  • В Града на липите
И аз го забелязах. Grinning

# 1 452
Всички това се чудим, без шестимата му фена.
То бива социална игра, бива, ама неговото си е чист резил. А хейта по него още не е в разгара си..... Струва ли си?

# 1 453
Чак пък на всички сезони, айде посмали, банго. Във всеки сезон си има един такъв.
Първите сезони никой не ги тренираше, тази мода настъпи след Фифо и Георги.
[/quote]

Прощавай, какво означава това обръщение " банго"? И към кого се обръщаш така?

# 1 454
Туджаров сега като се рови за записки, "бабичките" да го поздравим задружно.

Толкова се ядосвам този сезон, че си обещахме с мъжа да изгледаме старите след като свърши. Не мога да се сетя така противен да ми е бил, а винаги е имало дразнители. Просто...

Чак се моля другата седмица жълтите да са на резиденция, тъжно ми е за Алекс и Калин. Не искам Пекин да яде, но ще я преживея. Даже и задоволството ѝ ще преживея.
Хич не ми е тъжно за Алекс, същият схемаджия е като Пекин. Ако Николета не му трябваше за глас изобщо нямаше да си прави труда да ѝ казва колко е добра, знаейки, че не е. Просто в момента му е нужна, колкото е нужна и на Пекин. Николета е бушон и за двамата. Ако не беше застрашен да е на пангара, директно щеше да си стреля по Николета. Освен това Алекс забравя колко се дънеше в началото на играта. Има твърде голямо его и е дървен философ, но не е кой знае какво като възможности. Много е досаден. Иначе и на мен не ми харесва играта на дамите в жълто, а още повече ме дразни очевидното бутане на определени играчи и нагласянето на определени игри. Но това е една игра и всеки се бори за тези 100 бона. Или поне повечето го правят и всичките тези интриги и коалиции са позволени, колкото и да не ми харесват. Разбирам защо Пекин не е харесвана, но е странно, че не е и разбрана. Аз самата също не одобрявам играта ѝ, нито я подкрепям, обаче жената играе стратегически и разбирам защо играе така. Може да не е красива игра, може да не е особено честна, но е в рамките на правилата на играта.  Все пак това е състезание и всеки се стреми да е на финал и да го спечели.  Разбирам, че не ни харесват дадени играчи, но е тъжно, че хората толкова се жегват от тази игра и си позволяват да правят гадни колажи и  да сипят толкова грозни обиди по адрес на дамите в жълто.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 23:30 от Lilly_Gr

Общи условия

Активация на акаунт