💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 681
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 070
Тримата герои при Гала Grinning

Аз ако съм на мястото на Коерджикова, вместо да ходя да плювам другите участници по медиите и да се застъпвам за откровено недолюбвани особи, имайки предвид безславното ѝ ( да не кажа направо срамно участие), по-скоро бих се скрила някъде и не бих се излгала, докато ме позабравят зрителите.
Точно така!

# 2 071
Да се посмеете малко:)

Опълченците на Дуранкулак

О, Арена! Дуранкулашка свещена!
Три месеца в битки жестоки кой ще е пръв,
героите за теб проливат сълзи, пот и кръв...

Бесни воини тропат по арената дива
и псувни я стрелят, и прах я залива.
Морският бриз трепетно повтаря на Пекин ревът:
Мачкайте смело! Да ги бием поне един път!
Царицата на Изолатора с доживотен мандат
реже глава след глава на всеки свой брат.
Първо, за награда, взе на мушка
най-верния си син Ванюшка.
После титана Ивайло прати на пангара
да се бие в братоубийствена надпревара.
Но пак някой пречи й да упражнява власт -
от философа трябва да се отървем тозчас!
На блатната кралица й избиха пъпки.
Ах, как да ги мина тез пусти гъбки?!
Плувкинята умува: С кого ли да играя?
Помощ, извадете ме, ще се удавя!
Давайте, лъвици! Най-силни сме на всички арени!
Само трябва да разчистим Феномени! -
капитанът безумний гръмовно тръби.
Врагът отговаря с други вик: Ауи!

Героите наши, оплискани с кърви,
като светкавици бързи, като скали твърди
шеметно препускат в своя вихър син:
Един за всички, всички за един!
Но напредна войната, стига с тоз морал.
Тогава Симона, наший Генерал,
изведнъж отсече:
Време е да мисля вече за финал!
Анулет си имам, за никого не ме е жал.
От всички мъже по-силна съм, зная,
но я за всеки случай да натиря самурая.
Сетне и Чикаго - победи ме той с жилетка!
Бързо ще оправя неговата сметка...

Стрелна се Чикагото: Хайде всички в акция!
Ох, чакайте! Получих май контракция!
Цяло състояние миньорът отказа,
за да зарадва тълпата и да спре таз омраза.
Траян Непобедими не успя да се спазари
и на си(л)ните предимство реши да подари.
Петдесет гроша малко са за този бой,
по-добре за племето аз да съм герой!
Веселякът Дино се заля от смях,
но се доказа като най-големия добряк.
Не ща грошове! Има по-важно в този свят!
Нахранете жълтите да не умрат от глад!
Томи си замина, няма веч обяд -
ни захар в манджите, ни филии хляб.

Забравихме ли някого? Ах, да.
Беше скрит под женската пола.
"Майко мила, цял сезон съм гладна!
Помогнете ми да стана, ще припадна!"
И макар с най-големия враг да въртеше схеми,
бе радушно посрещнат от наш'те Феномени.
Сапунджиева на него е опряла гръб,
а ножа той наостря, да забие пръв.

Но такива хора в пясъка са зрънце.
Арената грейва цяла, щом изгрее Слънце.
С топла усмивка, в очи - пламъци цветни
идва Богът на игрите - Калин Великолепни!
Скача със салто, лети по трасето,
като Тарзан се мята изкусно, напето.
От стълба на стълба, от варел на варел,
от битки страх няма, от всички е най-смел.
Затова в Изолатор попадна отвлечен,
но умният Алекс, другар негов вечен,
ще се бие до него в битки епични
да възвърнат сили, да останат различни.

И всяка година Арената помни
своите герои доблестни, скромни.
Не онези с чека за 100 бона в ръката,
а тези, останали на хората в сърцата!

# 2 072
Тя и гала е дъно (нарочно е с малка буква)....Как може да възхваля и казва колко е "велико" да си интригант, лъжец и манипулатор в днешно време!? Как не я е срам да дава такъв пример на младото поколение, което и без това е заорало дъното, че с такива коментари от Тв екрана, нама да го закопае още!? Мозък има ли тая жена!? Отвратителна долна мръсна па*а!

# 2 073
Имай предвид, че Гала не следи толкова подробно и невинаги е в час. Юлиан Константинов следи в детайли и понякога прави добри анализи.

# 2 074
Дреме и на Гала 😁Аз съм сигурна, че и един епизод не е изгледала.Говори това което и се казва в слушалката😂Така че не бих взимала навътре каквото и да каже.Но тези три бурена дето бяха на гости,при тях вече е друго 😄

# 2 075
Не заслужават участник като Калин. Вместо да са супер благодарни, че са попаднали на истински диамант, те за пореден път превъзнасят номерата и задкулисието. Трябва да му постелят червен килим, че изобщо ги е удостоил с времето си, а те мобилизират слабаците да го плюят. Почва да ми писва тази свинщина, честно.

# 2 076
Знаете ли, какво ми се иска?

Алекс да спечели елиминацията.
Да отиде на кастинг битката и да познае победителя.
Да спечели правото да си открадне син.
Да вземе Чикагото.

Мисля, че е време за малко смут в синьото племе. Искам ги без комфортната втора опция за номинации. Ще ми е интересно да видя как ще се прегрупират тогава.
Ох, това би бил чуден развой на събитията... И на мен ми се иска... Ех, мечти...

# 2 077
Знаете ли, какво ми се иска?

Алекс да спечели елиминацията.
Да отиде на кастинг битката и да познае победителя.
Да спечели правото да си открадне син.
Да вземе Чикагото.

Мисля, че е време за малко смут в синьото племе. Искам ги без комфортната втора опция за номинации. Ще ми е интересно да видя как ще се прегрупират тогава.
И Дино на елиминация. Голям кеф ще е.

# 2 078

Ама как хубаво да ги подбрали ейййй
1. Гизем - с която имаха закачка и видиш ли тя, която го харесва смята, че не е толкова заслужил ЖДБ и отново Гроздето е кисело
2. Диалектова - която най-пострада от Пекин, но сега рязко и вижда гениалните ходове.
3. Дечо Елечо - и той за фактор се взел
Прозрачни ходове, прозрачни! Дано на кризисния ПР не им плащат много, защото не са си заслужили парите

#СезонътнаКалин
Дреме и на Гала 😁Аз съм сигурна, че и един епизод не е изгледала.Говори това което и се казва в слушалката😂Така че не бих взимала навътре каквото и да каже.Но тези три бурена дето бяха на гости,при тях вече е друго 😄

# 2 079
  • София
На мен не ми дреме за Пекин и свитата й, не са ми интересни. Къде по-зли персонажи сме гледали, както и несправедливости. Това, което се случва с Калинчо е цвете, сравнено с изтощаването на Момчил.
Фикуса ми е по-интересен. Давам 5 лева да разбера как приема истерията по Калин и "любовта" към собствената си персона Wink

# 2 080
Аз уж го гледах участието при Гала, но нищо такова не видях, аз ли нещо пропускам.. Гизем каза, че харесва Алекс, и другото, което каза е, че Калин го е избрал, защото според нея, е имал нужда от морална подкрепа, а не защото някой трябва да решава пъзелите.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:26 от sisi..

# 2 081
Супер ще в бъдещите формати да има хора около 40-45, може и нагоре. Доста по-интересна социална игра. Помня сезона на Джералдин и Валерко на мама Грозева, ами детска градина, скука на квадрат.
П.с. Симона е заприличала на кюфте, окръглила бутчета и каквато е късичка, търкул по арената. Хора спортисти имат зеленчуци, имат месо, щом палят скарата, направо ми е странно да нагъват ФаФли, протеинови, смях.

# 2 082
Аз друго се замислих .Не  знам какъв all stars  ще има.Повечето са заприличали на кюфтета😂или не са във форма .Ето един пример с Филип който за мен беше еталон ,модел или както искаш го наречи за игрите,но и при него живота се промени и е далеч от най -доброто си ниво.Просто не ги виждам старите участници.Ще бъдат премазани  от младите и новите .

# 2 083
Това зависи от човека не от годините, пресен пример Ивайло на 46  или Чикагото.
Те ще сгънат  доста млади, особено такива  които са се изтървали и се закръгли, пък били те и спортисти на 20 години.
Чикагото има страхотен ген, видно е, че не спортува кой знае колко, , пие си бира най-редовно, яде всичко, много як и е супер релефен.

# 2 084
Знаете ли за какво се замислих?

Калин не е хич себичен, не качва в СМ нищо, свързано с игрите. Но пък и от продукцията сякаш нарочно качват малко с него и то обикновено не най-доброто или общи снимки. На по-маловажни участници то епични снимки, то красиви кадри в близък план...
Та, ние тук имаме страхотни кадри и гифчета на Калин. Възможно ли е да се съберат ВСИЧКИ в един албум, как става технически, изисква ли много време...Даже снимките, заедно с описанието, с което са били качени. И да ги разпространим в мрежата, или в ИГ на Калин, или да ги пратим на Калин, пък той да ги прави каквото иска.
Да даде едно рамо бг мама в тая битка на Калин с продукцията...,за предишната вече е късно.

Общи условия

Активация на акаунт