Проблем с майка ми

• 6 016
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
Не разбирам защо някой седи и пише подобни измислици!
Убедена съм, че е измислица тази история!

Как пък реши, че и измислица?
По какво?
Знаеш ли колко такива истории има.
Света не свършва с твоето семейство и познати.

# 91
Харесва ми как Невена даже предписа подходящи държави като ЗАПАДНА Канада Grinning

Авторът защо така се покри?
Да се отдели от всякакви роднини и родители е единствения полезен ход, ако иска да възмъжее и да си определя живота, разбира се

# 92
  • София
Човек и в едно домакинство може да се отдели психологически, на ако може. Авторът като го чета и в западна Канада да отиде може да не стане самостоятелен като мислене. Не виждам подобни пориви, а по тинейджърки да се оплаква от мама.

# 93
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам познат, 40 + вече, живее си с мама и тате, няколко жилища...
И какво? Не ми изглежда щастлив, ни той, ни родителите му.
Нищо де, тухли и бетон има!

# 94
  • София
Ако нещастието идваше от съжителството да се е изнесъл сто пъти, според мен.

# 95
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако нещастието идваше от съжителството да се е изнесъл сто пъти, според мен.
Вероятно са си свикнали така, той си работи, пазарува за вкъщи, шофьор на мама и тате при поискване,
дребни ремонти прави.
Преди време стана въпрос, бяхме в обща компания, друг познат живее на квартира с жена си, а има етаж от къща, води се за него, но искат да са отделно.
Та този ни познат, се изказа "Как ли ще си зарежа жилищата, да живея с някоя на квартира"... Но за толкова години никоя не се нави да отиде у тях...

# 96
  • Варна
Тоз пък, неговите жилища... Вероятно всичките са на родителите му ама "жилищата ми"...

# 97
Звучи ми този с имотите като човек, който си държи на своето и не обича много-много да се раздава. Такива хора трудно се променят и с тях трудно се гради нещо общо. Нищо чудно, че е сам.

# 98
Абе, друго си е вечер, като си легнеш, да си гушнеш тухлите и да си спинкаш сладко-сладко... Laughing

# 99
Може и мама. 😀 да не се отвие случайно и да му настине кръста.

# 100
Повечето от тези персонажи изобщо не търсят връзка с жена Wink

# 101
При жива майка за какво им е жена???

# 102
Авторе, аз имах подобен проблем с моята майка, казал съм го в моята тема. Постепенно започнах да ѝ казвам, че не ми харесва контролът и безсмислените обаждания, обаче не слушаше. И засилвах поставянето на граници. Наложи ми се леко да се отчуждим, за да се усети и да спре. Сега сме в прекрасни отношения. Ако прекараме малко повече време заедно нон-стоп, примерно 2-3 дни (някоя почивка), почва пак, но като я отрежа набързо при първия опит, се нормализира. Това е което мога да кажа. Почни да поставяш граници от дребни неща и постепенно засилвай докато има ефект. Ако трябва, я напусни за известно време и поддържай по-малък контакт. Да я лишиш за малко и да види, че ако продължава да натиска, ще те изгуби. Тогава би трябвало дa ѝ светне, че трябва да отпусне малко газта. Не претендирам за абсолютна точност, но при мен това помогна и сега съм щастлив, без токсичност там. Токсичността е другаде, ама то е друга тема това Simple Smile

# 103
Харесва ми как Невена даже предписа подходящи държави като ЗАПАДНА Канада Grinning

Даже може и Северна Канада, там хептен може да се покрие 😁

# 104
Не ми се струва чак толкова наложително човек да бяга от майка си в друга държава или на друг континент. В другата държава пак ще трябва да плаща наем. Това може прекрасно да си стане и в тази държава. Ако там ще работи и ще се издържа, и тук ще работи и ще се издържа.
Достатъчно е самият мъж (авторът) да осъзнае, че не е дете вече, и то отдавна не е. И да не позволява никаква намеса в личния му живот, с цялото уважение към майка му. Макар и леко изтрещяла, тя все още му е майка.

Общи условия

Активация на акаунт