Паническо разстройство - 66

• 4 889
  • 187
  •   1
Отговори
# 120
Препоръчайте добър психолог,аз проведох 6 месечна терапия.За  справяне с хипохондроията,която хри мен е най-големият проблем,човекът да предложи да повярвам в Бог и задгробния живот....То така става.....

# 121
Калина Иванова, гр. Плевен.Провежда и онлайн.От sunflower29 научих за нея и от м.Юни имам ежеседмични сесии.

# 122
Има ли полза за Вас,как мислите?Каква е цената на сесия

# 123
Аз приемам и АД от същия период.Според мен има ефект, но е важно човека да има ресурс да осмисля и прилага различните техники.Под ресурс визирам спокойно и балансирано състояние, когато тялото е в постоянен режим на опасност и тревога нищо не може да се "научи" и приложи.Аз съм много доволна.

# 124
Препоръчайте добър психолог,аз проведох 6 месечна терапия.За  справяне с хипохондроията,която хри мен е най-големият проблем,човекът да предложи да повярвам в Бог и задгробния живот....То така става.....
извинявам се не разбрах последното изречение. Психологът ви е искал от вас това?

# 125
Да,каза,че най -лесно е да повярвам,че има Бог и задгробен живот,за да има какво да очаквам след смъртта...и че не свършва всичко със земния живот.Това беше основната теория ,около която гравитираше....

# 126
Този непрофесионализъм трябва да се назовава с име, за да не се прецакват и други хора. Много неприятно

# 127
И на мен ми се видя доста странно,друго предложение за справяне с проблема нямаше...съответно не се получи....

# 128
а и като цяло АД нямат връзка със съня. Това ми го каза доцентка в Пловдив, но вие си знаете, аз просто изказвам мнението си.

Е тя доцентката го е казала по принцип и много общо.
Ще ви разкажа накратко как ми откриха депресията.

Една неделя се озовах в спешното със пулс 160, кръвно 180/120, студена пот и стягане в стомаха.
Попаднах на една млада лекарка, която ме помисли за наркоман, но все пак поговори с мен.
Изпрати ме при завеждашата, на която и станах ясен от пръв поглед.
И до сега помня думите и:
Момче, (тогава все още бях млад) депресията е болест на умните хора. Мен например не ме хваща.
(тук неволно се усмихнах, колкото и да ми беше тежко)
Ще си бъде до теб за напред, но ще водиш нормален живот! Ще се научиш да и затваряш вратата.

Изписа ми Атаракс и ме изпрати при нейна приятелка психиатър.
Прибрах се вкъщи, изпих едно хапче.. и някой ми изключи шалтера.
Преди това си бях купувал ментички...валерианчета...мелатонинчета... - нищо общо!

По подобен начин действа и Тритико.

# 129
Някой има ли безсание. Трета поредна вечер не мога да заспя и ми иде да се гръмна.

# 130
Някой има ли безсание. Трета поредна вечер не мога да заспя и ми иде да се гръмна.
Напоследък аз съм с безсъние заради Клонарекса, много работа ми отвори, приемате ли лекарства или спирате?

# 131
Напоследък аз съм с безсъние заради Клонарекса, много работа ми отвори, приемате ли лекарства или спирате?

И двете в момента не Пия кломарекс Зощото пиех по 3-4 хапчета и не ми действаше. Може и от това да е

# 132

И двете в момента не Пия кломарекс Зощото пиех по 3-4 хапчета и не ми действаше. Може и от това да е
Ммм били сте на доста висока доза и рязкото спиране е много опасно, може и да се умре, доколкото знам (зависи дозата), спирането на бензотата е от 1 до 2 години... и то пак абстиненция и е многоооооо тежко... издържях 74 дни по моя схема но паниката ме тласна яко

# 133
Как ми минават сесиите с психолога? Важно е специалистта да е добър, не само да бърборите.Само един антидепресант ли сте пробвали? Аз бих опитала с друг, както и консултация с психиатър.Тревожните разстройства не минават туко-така.Не си губете времето.
Психиатърът ми е др Владимир Сотиров. Той не ми предписа антидепресанти. Само с един антидепресант опитах, когато татко почина. При такива събития състоянието се обостря.
Излизане от този кръг няма, обидих се вече 10 години се въртя. Явно ще се пият АД. Миналия път качих от тях, прекалено ми успокоиха.
АД колко време се пие - три месеца, половин година. Най-притеснителното е, че първите две седмици всички симптоми се засилват😢😢🥺🤔

# 134
Вече три седмици съм на бринтеликс, но не виждам подобрение, даже последните дни съм зле доста. Виене на свят, дезориентация, постоянно напрежение, премежен поглед и трудно фокусиране.
Какво да правя не знам. Препоръчайте ми психиатър в Стара Загора и психолог.

Общи условия

Активация на акаунт