🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 705
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 825
Да, номерцата и поведението й са кофти като цяло.

# 826
Направи ми много добро впечатление как Йовица изнесе Фифи на ръце и първата му реакция беше към нея, докато останалите мъже изобщо не се сетиха за половинките си.

Да, като цяло Йовица показа добро отношение във вчерашния епизод. Освен този случай, показа отношение относно паник атаките на Виктория. Точно от него не очаквах да я придружи и с думи да се опита да я успокои. И седейки отвън, разбирайки, че Филипа е останала вътре, първо се погрижи някой /Тихомир/ да остане покрай Виктория и после веднага отиде при неговото си момиче.

И друго, което преди го бях написала, но то още остава в сила - до този момент, единствения новодошъл в къщата и без дадена картичка за среща е Виктория. Всички останали новодошли, получиха такава. В случая изключвам Тихомир и Радо, които влязоха във вилата по друг нестандартен начин.

# 827
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тая Натали е много тъпо парче. Била в тотален шок от това, че Тишо я харесвал. Ах, ох, ужас! Ама чакай малко, забрави ли, че преди 2 дни обясняваше на Фифица, че той те харесва и обсъдихте надълго и нашироко темата? А сега шоГ, боНба, ступор. Rolling Eyes Хайде не на нас тези номерца от селски вечеринки.
И до момента с нищо не е показала, че има някакви колебания по отношение на Орлин, а сега изведнъж - раздвоена била, чудела се... То и с Радо пак беше раздвоена. Демек, който свирне и й обърне внимание и тя е там.

Виктория пък направо е неспасяема. Трябва да вземе някакви спешни мерки това момиче и да се консултира със специалист, не е нормално това. Тихомир й казва, че не я харесва и я приема само като приятел, че не би имал нищо с нея и е привлечен от друга, тя "Не, аз знам по-добре какво чувстваш. Ти си просто още малък и не разбираш." Как да се отървеш от такова велкро? Просто нямаш полезен ход, като не възприема какво му се казва.

А Красьо умното ме съсипа от смях с идеята, че при земетресение е по-безопасно да застанеш под къщата, отколкото на двора, далече от нея. Ум ли бе да го опишеш! Направо ми оправи вечерта. Joy

# 828
Страшна скука настана, поне Красьо вече не го гледаме как се мъчи да върже две приказки.
Новата Габи защо изобщо са я вкарали като няма мъж за нея? По тъпа концепция не можаха да измислят.
Натали става за момата, щеше да се чуди и диви с всеки мъж.

# 829
Е, Нати последни невинна ли е, уверена ли е, наивна ли е…каква е?

Филипа и Нати са от една порода, шавливи и го играят принципни, но очите им шават навсякъде и подскачат при всяко мъжко внимание.

# 830
А направи ли ви впечатление, че снощи някой каза, че са от 2 седмици в къщата. Май гледаме две седмици, разтеглени в два месеца...

# 831
  • София
Натали реално все още не е направила нищо, но и се излива хейт.
Ето защо още в темата за след сезон 1, писах, че формат Момата в България никога няма да има.
Не знам коя жена би си го причинила...

# 832

Ето защо още в темата за след сезон 1, писах, че формат Момата в България никога няма да има.
Не знам коя жена би си го причинила...

Някое перде, като Божана.

# 833
"Ако тя е раздвоена,аз бих си тръгнал"-изказване на Орлин в промото за днешния епизод,ехх къде останаха приказките,че няма да се сърдят ако за някой влезе по-подходящ и се пренасочат.
Интересно ми е кой от двамата първи го е  подхвърлил това,отворил тази тема.

# 834
То интересно, че Красимир, като беше теглен от двете страни и се чудеше в 283838 епизода на коя от двете магарици да даде роза, никой не каза колко е шавлив и каква лисица е, ама Натали, нали е жена, била лека жена, била който ѝ свирнел да ходила по него… ами двойни стандарти имаме у нас и все жените го отнасят. А пък, ако са малко по-красиви, то двойно повече отнасят хейт, защото жените съвсем няма да им простят.
Както казах, за мен Натали не е влюбена в Орлин, както и той не е влюбен в нея. Той никакви жестове не прави за нея, дори и като си говорят нищо особено не си казват, като съквартиранти са. Също така, бяха си заявили, че имат договорка, че ако харесат някой нов, то всеки е свободен. Тоест са нещо като Житомир и Виктория.

# 835
То интересно, че Красимир, като беше теглен от двете страни и се чудеше в 283838 епизода на коя от двете магарици да даде роза, никой не каза колко е шавлив и каква лисица е, ама Натали, нали е жена, била лека жена, била който ѝ свирнел да ходила по него… ами двойни стандарти имаме у нас и все жените го отнасят. А пък, ако са малко по-красиви, то двойно повече отнасят хейт, защото жените съвсем няма да им простят.
Както казах, за мен Натали не е влюбена в Орлин, както и той не е влюбен в нея. Той никакви жестове не прави за нея, дори и като си говорят нищо особено не си казват, като съквартиранти са. Също така, бяха си заявили, че имат договорка, че ако харесат някой нов, то всеки е свободен. Тоест са нещо като Житомир и Виктория.

Много от коментиращите не са много по различни от много от участващите.

# 836
Както винаги мъжа като се чуди е мъжкар, желан, голям красавец, търсен и други суперлативи, ама жената като се чуди - била лека жена, била лисица, разбивачка на семейства, мека мара и подобни…

# 837
Да, защото всички смятаме Красимир за плейбой. Grinning

# 838
Именно. Винаги мъжете са печелившите. Страшен плейбой, няма що.

# 839
Наталия е голяма актриса, кой го дърпа през нощта да се обясняват с Тишо?
Тишо излъга също, че е говорил с Орлин.

Общи условия

Активация на акаунт