BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 435
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Мууухаела... Кефи ме това добиче, пардон, момиче. Наглостта й надхвърля пределите на слънчевата система. Май толкова противно същество, поне за мен,  не съм виждал. Маскосвалячката на мама Laughing Че се и гордее с малоумното си поведение. Ама така всеки може, не знам защо се изживява като единствената и неоспорима съдница на всичко, що мърда. Голямата философия да застанеш срещу някого, когото още повече едва познаваш и да му крещиш дотогава, докато накрая му кипне лайнцето и отвърне подобаващо. И хоп, била му свалена маската. Абе, латерно, на това му се вика спазване на добрия тон и на обществените норми. А не маска. Маската е нещо друго, ама при този празен горен етаж и приемането с радост на прозвището "овца", наместо собственото си име, няма какво друго да се очаква. А най ме радва самодоволното и примляскване точно преди поредната й тъпотия. Никой друг не ме е дразнил така и то след толкова време след края на предаването. Хайде, че се развълнувах Laughing Няма толкова дразнещ елемент.

П.С. От името на овцете изказвам безкрайното си възмущение от това нечестно причисляване на Михаела към тези мили и адски полезни животинки.

# 226
За много години!

Каспи, чудесно си описала Михаела. Само не ми стана ясно защо трябваше да ни я навират последните 10 дни, а сега да я бутат и постоянно пак по телевизията. Какъв го крепи изобщо в програмата за Нова година?

# 227
Муха..ела, ама то от тези от ония гадните, дето кацат  - знаете къде. Хем нахални, хем досадни, никой не ги ще, обаче те се мислят за нещо мноого значимо.

# 228
Само не ми стана ясно защо трябваше да ни я навират последните 10 дни, а сега да я бутат и постоянно пак по телевизията. Какъв го крепи изобщо в програмата за Нова година?
Мога само да предполагам, но тя действително има много "последователи". Мразещи, мрънкащи и дуднещи на ангро. На които все някой им е виновен и са "истински" и "свръхемоционални" като идола си, а не невъзпитани и психически нестабилни. Уви, това е днешната реалност - тези хора стават все повече и повече и издигат в култ подобни "овци". Не изключвам възможността Василиса Прекрасна да е част и от шуробаджанашка схема. Тоест може и действително да крепи нечий, извратеняци всякакви. Уви, и това не е нещо ново под слънцето. А, да, аз не я гледах, просто нямаше как да си го причиня. Все пак минавам за сравнително нормален човек.

# 229
  • София
Всички бяха статисти, никой нямаше никаква роля..нито тези от ББ, нито другите от ИВ. Бяха като пълнеж и като кръпка, не само овцата, ами всички..Давид горкия, не знаеше песните и присъствието му там беше много нелепо..

# 230
Не съм гледала новогодишната програма на Нова с Гала и Геро, обаче толкова ли няма кого да поканят, че викат участници в реалити редавания? Всичко в телевизиите изглежда се върти единствено около реалититата. Преди години имаше само един ВИП/БИГ Брадър и беше добре. Но сега през ден гледам, че във всяко от светските предавания цъфва някой от участниците. Помня, че преди Гала правеше по час и нещо интервю с отпадналите от ВИП Брадър. Но къде е Евгени Минчев, къде е Калин Тираджията да го слушаш 1 час.

# 231
Идната седмица в "Черешката на тортата":
Веселка Маринова (Биг Брадър 6) и Мути Мутиев (Биг Брадър 7)

Анонс

# 232
Не съм гледала новогодишната програма на Нова с Гала и Геро, обаче толкова ли няма кого да поканят, че викат участници в реалити редавания? ...
...Но къде е Евгени Минчев, къде е Калин Тираджията да го слушаш 1 час.
Тези са безплатни и навярно са и подписали договор, който ги задължава да участват в програмите на телевизията. За да съкратят разходите първо вземаха участие колегите им, сякаш не ги гледаме ежедневно. Ама любимите ни "звезди" са съвсем за без пари. Времето, когато канеха известни артисти изглежда е отминало безвъзратно.
А пък ако ми се наложи да слушам тираджията един час, още на около 17-тата минута ще си направя сепуко и след това сам ще си отсека главата.

# 233
  • Между гори и планини
Четох, че Сияна и войничето са се разделили, обявила го в Инстаграм. Дали е вярно?
В същото време той ми попадна във фб гледайки бебешки стоки и хората питаха, да не би да е бременна...

# 234
Обявиха раздяла със сторита, репостваха се и тук май, но имам подозрения, че пак са се събрали.
Михаела ми е попадала в ТикТок с видеа, които са забавни и не показват липсата ѝ на акъл и честно казано нямах лошо мнение. Така че много от последователите са там заради тях, а не са поддръжници на мисленето ѝ.

# 235
Четох, че Сияна и войничето са се разделили, обявила го в Инстаграм. Дали е вярно?
В същото време той ми попадна във фб гледайки бебешки стоки и хората питаха, да не би да е бременна...
Знам ли, не ми изглеждаха двойка още в самото шоу. Сияна си даде заявката за "влюбената" девойка и то пред неколцина. Но при подобни условия е съвсем възможно двама души да се сближат повече от обикновено. Обаче квалификацията й относно Стоянов никак не ми се връзваше. Стоянов първоначално се чудеше дали ще му е от полза тази "връзка", после отряза Сияна, а след изповедалнята, в тя която сподели за насилието, пак й се метна. Връзката им беше по-нестабилна от на първокласници. А той може да гледа бебешки дрешки "по сценарий". Ама аз съм си циничен. И ако пак са се събрали, отново подозирам нова сюжетна точка. Като двойка може да са вървежни и след предаването, иначе грънци.

# 236
  • Между гори и планини
Ясно - тюрлюгювеч е работата 😂 Да са живи и здрави!
На овцата гласа ѝ е ужасен, маниера на говорене също. Няма сила на света която да ме накара да я гледам и слушам доброволно. Като скърцане на стара панта е.
Много инфлуенсари не осъзнават колко е важна дикцията , правилното изговаряне на думите, богатият речник и мелодичността на гласа. Понеже аз озвучавам постоянно и това се старая постоянно да шлифовам. А при Михаела шанс няма.

# 237
# 238
Ужас. Още ли ни занимават с този Cold Sweat

# 239
  • Между гори и планини
Много хубава къща! Очаквах по- мизерно място, особено когато разказваше, че и тостер не могат да си купят.  Животът в къща е скъпо удоволствие, най малкото отоплението е различно от това в апартамент, всички поправки са само за един човек... Та, дали Давид не ни пързаляше колко бедно живеят...

Общи условия

Активация на акаунт