BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 435
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Има нещо такова.

# 241
Много хубава къща! Очаквах по- мизерно място, особено когато разказваше, че и тостер не могат да си купят.  Животът в къща е скъпо удоволствие, най малкото отоплението е различно от това в апартамент, всички поправки са само за един човек... Та, дали Давид не ни пързаляше колко бедно живеят...
E, ама българонемецът пускаше всички по пързалката. И съквартирантите, и нас. Имаше няколко много големи изцепки, аз си спомням за три. Тази с тостера, пируетът, с който грабна под носа на Сияна "сексуалното насилие" и третата вече не я помня. На това сексуално насилие от някаква си кака, ама хич не се връзвам.  А, да бе, и изсмуканата от пръстите победа. Сега, след като мина време, все повече се съмнявам в истинността на вота. Не, че не е възможно, но има нещо гнило в Дания. А пък и къщата, както написа, си е лукс и далеч не е по джоба на всекиго. Човекът си каза, че иска да направи пекарна, а не да си вземе някоя гарсониерка, иначе бедни били. Ами ходи и бачкай. На неговите години работих понякога на три места и съм стигал до 19 часа труд за да си взема едно апартаментче. Не съм се записвал в тв-формат с надеждата да прасна 100-ина бона. Все пак е сладур, иначе нищо сериозно. Не виждах някой от другите да спечели, освен Вальо. Малкият псуваше като каруцар, пръцкаше и се ядосваше не по-малко от останалите, но го правеше по един такъв, детски начин и хората го приемаха точно така - като дечко.

# 242
  • Между гори и планини
Да, и беше първа дружка с Калин простака!
Може някоя леля да го е опипвала, знам ли .. но познавайки физиологията на мъжа - акт няма как да има без той да иска. Пък и наистина веднага след Сияна - сакън да не го засенчи някой... Хитричко момченце, което се правеше успешно на шматка - баба, Насито и Лилито...
Все още ме е яд, че Валентин не спечели!

# 243
Доня, и мен ме е яд. Беше по-интересен и имаше някакъв характер. Не чукаше в точката на бедност, съжаление, скромност и лични драми.

# 244
Елена отговоря на питанки в инста
Скрит текст:

# 245
  • Между гори и планини
Ох, какви качества сънува че има? Говорене и плюене зад гърба? Вече не ѝ трябва да се преструва и си показва рогата.

# 246
И в следващо стори, пише,че е приятел с Иван и Михаела Joy

# 247
  • Между гори и планини
Прекрасна компания! Може да извикат и Мути.

# 248
Мути тази седмица в Черешката всяка вечер от 20.00 ч. Иначе той стана приятел с Михаела, защото единствено тя го защити след като той излезе и се трогна.

Относно Давид... не бъдете лоши.  Xубавата къща, двор, обзавеждане са очевидно дело на баба му. Това не означава, че не е имал ниски доxоди и не са му стигали парите преди да влезе в Брадъра. Може да е бил без работа. Или просто да е бил с ниска заплата, той е малък, още без висше образование, колко се предполага, че трябва да печели? Баба му има xубава къща, но това не означава автоматично, че пенсията й е висока? Xрантутка го с нейната пенсия и това е. Сега вече като победител... дано и той заxлеби малко Grinning

# 249
  • SF
Ама той може и стомашни проблеми да е имал. Това нас какво ни интересува? Тази информация с може това, може онова, полезна ли ни е с нещо? Нали стана победител?
Къщата на мене не ми харесва. Обикновена къща с разни масички и изкуствени цветя за декорация. Напомня на къщата на баба. Но не е колиба!!! Къща си е. На мене ми хареса градината на тераси. Сигурно е много приятно през лятото.

# 250
  • Между гори и планини
На тази възраст е нормално да няма. И аз не съм имала, работих като вол, с мъжа ми години на ред сме били под наем докато си купим жилище. И много хора са така. Примера на Давид е - на хляба мекото и на работата мекото. Направил закваска и вече е хлебар... То в една фурна само това щото се продава. Пък и му видях хляба я ББ, на нищо не приличаше. Ще отвори фурна, ама дали ще се разработи с тия плоски питки не се знае.

# 251
Да не забравяме, че ... като ти идва телевизия вкъщи, естествено, че.. всеки един от нас ще лъсне къщата и ще я приведе в максимално добър вид. Давид живее отскоро там, детството му си е било в Германия, доколкото знам. Баба му си живее отдавна там,  сигурно си взима нормална пенсия жената, Давид на 20 години ... не печели, та историята с тостера може и да е истинска. Не мисля, че лъже. Но той е показал, че не е материален и може с малко. Поне не видяx  да е меркантилен и да ламти за пари.

# 252
  • Между гори и планини
Сетих се че имах познат хлебар. Първо работеше по цяла нощ, второ беше много мускулест, защото се вдигат много големи торби с брашно, самото месене също иска сила. Давид вместо да отваря фурна, по добре да започне работа в такава, защото занаят не се дава, а краде. Да се научи на естеството на работата, на рецепти, как се управлява и след години да си направи. Въобще не го виждам с тези пилешки мускули да вдигне няколко чувала с брашно.

# 253
Доня, точно това тръгвах да пиша и аз. Как ли пък ще отваря пекарна Давид ума ми не го побира. Е, да може, ако някой не го спре навреме. Този дечко без абсолютно никакъв опит, освен опит в това да забърка малко вода и брашно в едно бурканче ще се впусне изведнъж в дълбоките води на един занаят в който трябва да си работил достатъчно време т.е да си крал занаят - не знам, не знам. Скоро до нас затвориха даже две пекарни, макар големия човеко поток. Само с едни пари и ентусиазъм не става. Ето Марио например - предишния победител, но той продължи това, което е работил и преди. Както трябва да се има предвид, че Марио има по-голям житейски опит. Та.....Давид си мисля да вземе да се пообразова малко с тези пари и след това да ги пренасочи в нещо , в което риска за бързото им изпаряване ще е възможно най-малък.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 19:44 от kriakla

# 254
  • SF
Стига сте му броили парите. Нямал пари за тостер.
Всеки от нас, когато е бил на 20, парите не са му стигнали за нещо. По-жалко е, когато не стигат за риза или за обувки.
Той пък с този тостер колко баби е разплакал.... Аз и в момента нямам тостер, нито микровълнова съм имала някога.

Общи условия

Активация на акаунт