BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 443
  • 276
  •   2
Отговори
# 255
Мдаа, и аз нямам микровълнова, но и не искам. А Давид трябва и бизнес нюх да има някакъв, то ей така фурна не се отваря... Да поработи малко в хлебарница (сред хлебарките), да става всяка нощ в 04 ч. и така...
Аз на негово място първо ще гледам някакъв ВУЗ да завърша първо.

# 256
  • SF
Ако ще става предприемач и ще меси, не му трябва ВУЗ. Малко стаж в някоя чужда хлебарница и после си отваря собствена.
Може да избие рибата с някакви хипстърски козунаци за по 100 евро. Савина продава кроасаните си по 10 евро и опашка се вие пред южния парк даже. Стига да има нюх, работохолизъм и късмет, може да бъде в топ 10 хлебарниците на София.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 17:48 от Esmee

# 257
  • София
Веселка вече е друг човек, изглежда супер, много добре е облечена, държи се прилично и даже ми харесва..

# 258
Веселка е прелест. Тя и преди си личеше, че има красиви черти на лицето, но с отслабването те определено са подчертани. Точно в тази седмица (сред джуките и екстеншъните на масата), тя е определено най-хубава и естествена. Облеклото й не ми хареса, но няма да обяснявам защо, за не кажете, че е хейт. Прическата и гримът й за сметка на това бяха право в десятката. Много й се радвам на промяната.

# 259
Доня, много си права. Хлебарството изисква големи усилия и много труд. Далеч не е това да храниш закваска в буркан. Пък и ми се струва, че щом хлябът на Калин се хареса повече, може би Давид не е такъв спец какъвто се изкара. Млад е, ще се научи ако поиска, но все ми се струва, че няма да направи пекарна, а парите ще профука. Но негови са, нека прави каквото иска.

# 260
  • SF
На 20 години не очаквам нито да е хлебопекар, нито да е бизнесмен, нито да е големият готвач вкъщи.

# 261
Веселка вече е друг човек, изглежда супер, много добре е облечена, държи се прилично и даже ми харесва..
Веселка има много красиви черти, беше видимо още, когато беше с наднормено тегло. Далеч по-красива е от всички този сезон, които се бяха самопровъзгласили за такива (Мина, Сияна, Михаела). В нея не ми харесваше поведението й. Също така не разбрах защо години наред (още от появата й в Мис Плюссайз) твърдеше, че теглото й си е супер, а в следващия момент легна под ножа, за да отслабне. Въпреки отслабването й по този начин, ефектът е чудесен и изглежда много добре.

# 262
Идната седмица Теодора от Биг Брадър 6 и Миxaeла и от Биг Брадър 7 в "Черешката на тортата".

# 263
Пак ни я причиняват тази Овца. 😩

# 264
В промото xрупа и мляска пред камерата, пак някакво самочувствие демонстрира и се заканва нещо, пак с нейния режещ неприятен глас... И тези, дето не са гледали Брадъра, ще намразят предаването още повече, като я гледат.

# 265
  • SF
Тя цял сезон това прави.

# 266
ОвцЪта е жив пример как и негатива прави рейтинг. Бас ловя, че хората ще я гледат в "Черешката", за да може после да си я оплюят кЪк си трябва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 267
Аз мисля нейната вечер да я пропусна, не мога да я трая... Достатъчно се напрягам през деня с изнервени хора и прочие, че и вечерта да си нспрегна. Не мерси! Тя нито е смешна, нито забавна, по никакъв начин не ми е интересна! Дори мути ми беше по-интересен от тази селска пръчка

# 268
Давид, Миxaела, Калин и Елена в "На кафе" днес... играят някакъв куиз:

# 269
  • SF
Беше адски тъпо. Не са виновни те. Някакъв скучен замисъл на На кафе трябваше да реализират. И правилата не им бяха представени като хората.
Калин се е маскирал на Сънчо с това боне.

Общи условия

Активация на акаунт