BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 418
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Е,'ко да прай горкият Trollface ,не върви да избяга с крясък хах
Или просто му харесва. Много надценявяте пресвети немец

# 31
Възможно е да пуснат кастинг и едновременно с това да преговарят с популярни лица, като накрая сами преценят кое им е по-изгодно да направят.

# 32
  • Варна
Стоянов при "Голямата сестра" https://youtu.be/JMqYF2lRWJA?si=G7xklehSb0_oKijN

# 33
Давид при Гала

Даже пуснаха видеото, с което се е явил на кастинг

# 34
  • SF
Изгледах подкаст на тримата победители. Утре, ако ми остане време, ще уважа и Стоянов. И тримата са супер! Сияна много хубаво говори. Много овладяно момиче! Още се чудя какво не й харесаха тези скочубри в Къщата. Те пък щото бяха много 'убави всичките!
Подкастът с Давид също беше много приятен, а този с Валентин интересен и леко различен. Харесаха ми и не си загубих времето.

# 35
На мен сезонът ми хареса повече от този миналата година. Ще гледам следващ, без значение дали е БИГ или ВИП.

# 36
  • SF
Аз не мога да ги сравня. Различно им се получи. В този сезон имах скучни моменти, даже цели епизоди ми бяха скучни. Но когато решиха да ги разнообразят с връщането на Михаела, това не ми допадна и също не ставаше за гледане.
Миналогодишният също ме втрещяваше с простотията и неграмотността на съквартирантите. Помня Георги (не брАшното, а другия), който беше учил насам-натам, но нямаше никаква обща култура и мнение по актуалните теми към онзи момент, примерно за еврото и други. Не харесвах и Мама им Сита, която постоянно лъжеше и си измисляше някакъв "интересен" живот. Поведението на Веселка, самото й присъствие, а останалите почти не ги помня. Е, Марио го помня, разбира се. Но разни бащи сватбарски диджеи, Ванеса, Криси-мриси - тези ми се губят.
Аз затова и нямам претенции към предаването. Каквато и топ продукция да ми предложат, след финала, насочвам вниманието си към нещо друго и стари сезони вече не ме вълнуват, освен ако няма някаква особено важна за мене причина, която да ми задържи вниманието.

# 37
Този сезон ми хареса, предишният - не.
Предишният беше сеир, да, едва ли ще се смея догодина така на нещо от сезона на Давид, колкото се смея сега на клипче как Виктор пее на халата на Беба, но не всичко е само смях.
Миналата година беше фрийк шоу и спечели най-големият фрийк, този беше нормален. В средата имаше наистина скучни епизоди, за мен е доста по-слаб редакторски, но не и като каст.

# 38
  • SF
За мене като каст беше по-слабо. Цвети, Ебру, Стефани - каква ли е била идеята на редакторите, когато са ги селектирали за Къщата? За Паранормалния, ясно, трябва да има един луд ревльо с машинки. Калин също е доста странен избор. Цецо е вкаран с някаква цел да акумулира хейта на къщата, но хейтърът му изхвърча рано-рано и оттам нататък - нищо!
Лена - да кажем, че са заложили на качества с негативен знак при нея. Глупава, наивна, непораснали, незряла, неграмотна, невъздържана, нецивилизована. Мина - "красивото момиче, което ще разбива клишета, че русите не са глупави". Знаели са, че няма да разбие никакво клише. Лена малко се кротна и също прецака сценаристите. Стана скучна и я отпратиха.

# 39
Кастът тази година беше далеч по-приятен. Имаше една Михаела, Мути и Иван, които само всяваха смут, обаче миналата година бяха доста повече хора, които абсолютно през цялото си участие внасяха смут.
Как така каква е била идеята на редакторите? Нима очакваш, че ще вкарат в Къщата само хора като Михаела, които крещят и се държат като изтървани от лудницата? Ебру беше вкарана вътре, защото е представителка на ромите. Цвети беше вкарана, защото е възрастна жена с няколко паралелни връзки и можеше да изкопчат нещо интересно от нея, но се видя, че тя беше тиха и нямаше развитие. Стефани е пример за младото, необразовано момиче, което живее в малко населено място, нашарено и съсипано визуално.
Всеки един от хората в Къщата имаше логика да са там.

Цецо може би дава вид на скандален заради тоалетите си, но е мило, възпитано и кротко мом
е, което по никакъв начин не влезе в конфликт, винаги спазваше добрия тон и гледаше да изясни недоразуменията. Видяхме дори, че някои от съквартирантите му споделяха лични неща.

# 40
Цецо може би дава вид на скандален заради тоалетите си, но е мило, възпитано и кротко мом
е, което по никакъв начин не влезе в конфликт, винаги спазваше добрия тон и гледаше да изясни недоразуменията. Видяхме дори, че някои от съквартирантите му споделяха лични неща.
Е това... може би да. Ама то е за сметка на много други качества, които не е зле да притежава един мъж.
Ако си с него на улицата и някой те обижда, сваля или напада, той дали ще те защити?

# 41
За Цецо - не знам, честно казано мисля, че би опитал да тушира нещата ако се случи нещо такова в живота, но знам ли?! Вътре в Къщата не видях никой мъж да защити Мина или Сияна, когато Иван ги обиждаше. Има го и това, че много хора са на принпица, че не им дреме, докато жената, която свалят или обиждат не е тяхна жена/майка/сестра/дъщеря.

# 42
Изгледах подкаст на тримата победители. Утре, ако ми остане време, ще уважа и Стоянов. И тримата са супер! Сияна много хубаво говори. Много овладяно момиче! Още се чудя какво не й харесаха тези скочубри в Къщата. Те пък щото бяха много 'убави всичките!
Подкастът с Давид също беше много приятен, а този с Валентин интересен и леко различен. Харесаха ми и не си загубих времето.
Е, как какво - че е млада и хубава Joy

# 43
Имах предвид, че е като малко, страхливо кученце и ... в "живия живот" улицата може да го смачка. В разни конфликтни ситуации по-скоро него някой трябва да го пази и защитава, отколкото обратното.
Това облекло в първия епизод  и на финала... говори предостатъчно за него. Има нещо генерално сбъркано и откачено. Мути си беше прав. По-добре си бъди гей... като всички други такива. Няма проблем. Ама "деми" и да излизаш с някакви бодли, рога, накрая с пеньоари, маски, кърпи на главата... това здрав мозък може ли да го роди?
Горката му майка, "само тва шъ кажа" (да цитирам Овцата).

# 44
Ако беше страхливо кученце, нямаше публично да се разкарва с такива тоалети. Стиска му и не мисля, че би избягал от конфронтация. Да, ако се стигне до юмручен бой най-вероятно ще е на земята на 10-тата секунда, но честно казано по-скоро бих попитала “Що за човек трябва да си, че да пребиеш някой?”, отколкото бих се възмутила, че Цецо не може да се защити.

Общи условия

Активация на акаунт