BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 451
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
Това ли са мъжките качества - да може да се бие? Щото има много места по света, където на улицата никой не те "обижда, сваля или напада", и се чудя там мъжете по-малко мъже ли са отколкото в БГ.

# 46
Това ли са мъжките качества - да може да се бие?
Може ли да не ми се изкривяват думите? Казах: едно от качествата... и отделно не съм казал "да се бие". А най-малкото да може да те защити като жена, ако някой те закача. Той не може и себе си да защити.
Ако беше страхливо кученце, нямаше публично да се разкарва с такива тоалети.
"Публично"... демек в къщата на Биг Брадър и в студионо на финала на Биг Брадър, където е пълно с охрана и със свои хора, приятели от екипа. Що не тръгне така по улицата?
И за какво "пребиване на някого" изобщо говориш? Къде споменах пребиване?
Всеки си тълкува думите на другия както му е угодно.
Вземи си го вкъщи Цецо. Дано успее да ти смени крушката, като ти гръмне или да смени бушоните. Като прокапе мивката дано успее да ти смени гумичката, та да не капе. Ей такива, елементарни неща.
В другото предаване (ЕЛР) Джан Микеле каза, че Орлин елементарни битови неща не е знаел. Защото цял живот е живял при мама и не му се е налагало да ги прави.
Това имах предвид. А не "да пребива някого".. ОМГ!

# 47
Цецо ходи и по улиците я доста провокативни тоалети. Не само в студиото и в Къщата.

# 48
Вземи си го вкъщи Цецо. Дано успее да ти смени крушката, като ти гръмне или да смени бушоните. Като прокапе мивката дано успее да ти смени гумичката, та да не капе. Ей такива, елементарни неща.

И аз не мога да сменям гумички на мивки, нито да отпушвам тръби или да свързвам фасунги, викам си професионалисти, както правят и всички около мен. Край, от днес вече съм жена!

П.С. Какви качества и умения ти трябват изцяло зависи от средата, в която живееш.

# 49
Ако трябва да сме честни, по-голямата част от мъжете не могат да защитят жена, ако някой я нападне на улицата. Чисто и просто заради шока. В къщата видяхме как дори Котов се стъписа, като Иван скочи на Стоянов - докато се усети какво се случва, можеше да има пострадал. На улицата е същото. Реалността е, че който не е изпадал в такава ситуация, може да не успее да реагира навреме - пък било то и силен, мускулест мъж.

За бушоните и мивката ок. Ако този разговор го водихме през 1994-та година, щеше да си прав. Но във време, в което всякаква информация е достъпна онлайн, включително с видео инструкции - не мисля, че Цецо ще има проблем да свърши лек ремонт / поддръжка на каквото и да било, ако му се наложи.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 15:58 от Lilly_85

# 50
Иронията е напълно излишна. Идеално ме разбрахте какво искам да кажа. И всяка , която то го защитава, да се замисли дали би си го взела вкъщи... или като гадже. Отсега знам отговора.

@Alcor, аз няма как да знам ти от какъв пол си, защото под аватара ти не го пише, което е било твое решение, да не се вижда. Под моя аватар си пише:мъж. Защото ник-неймът не го подсказва. Иначе става объркване.

@Lilly, не се хващай за конкретната дума (бушон, фасунга и т.н.), казах го просто... примерно. Говоря за елементарни битови умения.

# 51
Иронията е напълно излишна. Идеално ме разбрахте какво искам да кажа. И всяка , която то го защитава, да се замисли дали би си го взела вкъщи... или като гадже. Отсега знам отговора.
Ама чакай малко - аз 99,999% от мъжете не земята не бих си ги взела вкъщи или като гадже. Това прави ли ги автоматично лоши или недостойни?

# 52
А колко от мъжете в къщата изобщо могат да сменят "гумичката на мивката"? Нищо чудно точно па той да е един от малкото...

Екстра си е Цецо, кво взехте да го дъвчете седмици след като излезе. И се защитаваше когато трябваше и явно има достатъчно "топки" да си отстоява вижданията (та даже му се наложи да ги лепи под костюма... :Д)

# 53
Екстра си е Цецо, кво взехте да го дъвчете седмици след като излезе. И се защитаваше когато трябваше и явно има достатъчно "топки" да си отстоява вижданията (та даже му се наложи да ги лепи под костюма... :Д)
Изобщо не се е защитавал. Липса на всякаква позиция. Мути като му казваше някакви истини, Цецо каква аргументация вадеше? Никаква. Точно като Орлинчо снощи в другото предаване. Нападат го 3 души и нашият.. мън-мън.
Но явно представата ни за мъжко поведение е различна.
Не е нужно да мислим еднакво.

# 54
@Alcor, аз няма как да знам ти от какъв пол си, защото под аватара ти не го пише, което е било твое решение, да не се вижда. Под моя аватар си пише:мъж. Защото ник-неймът не го подсказва. Иначе става объркване.

Прощавай, не съм и гледал настройките като съм си правил профил. Специално за теб го добавих.

Котов въобще нямаше да се намеси пред Иван независимо от ситуацията. Котов също не може да се бие (въпреки ръста си) и съм убеден, че не сменя гумички и фасунги. Но пък лови летящи оси и яде хлебарки - това са друг тип особени умения. Дали е мъж или не - всеки сам си преценя.

# 55
Абсолютно съм съгласна. Срещу толкова ограничен ум като на Мути няма какво да се направи.

# 56
Малко хумор от Валентин🥚

# 57
Интересна дискусия се е заформила. Аз се сещам за мъже, на които би им било обидно да гледат Биг Брадър. Много разтегливо понятие е мъжкарството.

Изгледах с голям интерес подкаста с Елена. Тя сякаш беше най-интересният събеседник, поне за мен.

Давид и Котов ги изгледах до половината - Котов е откровен популист с тия заучени фрази и ми загорча. Готов е за парламентарни заседания. Сухар отвсякъде, макар и умен за къщата на Биг Брадър.

Давид е труден за смилане, предполагам заради голямата езикова бариера. Най-гениалното нещо, някога казвано в това ни реалити, а и във всички реалитита някога, беше негово - че в едно нормално общество, ако имаш мнение различно от науката, трябва да го обосновеш - иначе мнението ти не струва нищо. Нещо, което на Бай Ганьо му е крайно чуждо. На Ганьо невежото и плоскоземно мнение на две ракии е най-велико. И ако не го пръскаха с кемптрейлове, щеше да е ехеееей! Не на три, на триста морета! Давид е common sense умен, Котов е назубрен. За мен нямаше как да има друг победител и съм много доволна от крайния резултат.

Подкастовете на Стоянов и Силвия няма да си ги причиня за нищо на света. Достатъчно ми беше театрото им няколко месеца. Бляк.

Обаче така и не разбрах каква е тайната рецепта за тая супер вкусна леща на Ебру? Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 06:07 от Joy Ness

# 58
  • Варна
Обаче така и не разбрах каква е тайната рецепта за тая супер вкусна леща на Ебру? Simple Smile

каза че я сгъстява - вероятно с брашно Simple Smile , аз го и припичам преди това

# 59
Интересна дискусия се е заформила. Аз се сещам за мъже, на които би им било обидно да гледат Биг Брадър. Много разтегливо понятие е мъжкарството.

И тук се сещам за прозрението на Караньотов, възлюбения на Аня Пенчева, изречено именно във ВИП Брадър: не било мъжко да си с професия актьор и истинските мъже не се занимавали с такива нещо като актьорство. Мисли на човек, излязъл от джунглата на маорите през 6-и век.

Общи условия

Активация на акаунт