BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 13 474
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Подкастовете на Стоянов и Силвия няма да си ги причиня за нищо на света. Достатъчно ми беше театрото им няколко месеца. Бляк.
Михаела, ти ли си? Grinning
Споменаване на името, което носи неприятни емоции на някой (дори и реалити персонаж) е признак за този тип характер - типа на Михаела (за да бъда политкоректна).

# 61
Двойна среща
Скрит текст:

# 62
  • SF
Много са хубави всички!!! Радвам се, че си станаха и останаха приятели!!! Чудесни са тези запознанства и оформяне на компании. Хайде и Давид с неговата Наси да се присъединят!

# 63
Симпатични млади хора. 🤗
Давид сигурно кълчи кълки на сръбско ретро с ънкъла. 🤭

# 64
Подкастовете на Стоянов и Силвия няма да си ги причиня за нищо на света. Достатъчно ми беше театрото им няколко месеца. Бляк.
Михаела, ти ли си? Grinning
Споменаване на името, което носи неприятни емоции на някой (дори и реалити персонаж) е признак за този тип характер - типа на Михаела (за да бъда политкоректна).

Знам, знам, много неприятни емоции носи споменаването на истинското име на риалити персонажа, който много тайно сподели голямата си драма единствено и само пред цяла България 😂 Айде моля по-сериозно, отдавна не ядем доматите с колците.

Котов, горкият, буквално се стопи в къщата. Заприличал е на скелет. Надявам се бързо да се възстанови. Попрочетох някои коментари преди да ги изтрият. Успяхме да задържим добрия тон толкова месеци, не се поддавайте на емоциите заради разни фалшиви герои по телевизията.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:47 от Joy Ness

# 65
Просто е ненужно. То не е като Преслава да я наричаш Петя, че по лична карта преди е била така, момичето си има травма и не иска да носи това име. Очевидно беше, а и тя потвърди, че това не го е разказала на кастингите, а я усетиха и я притиснаха в най-подходящия момент. Не знам защо в България е толкова нормално, че чак "готино" да се обвинява жертвата...

# 66
  • Bayern
Просто е ненужно. То не е като Преслава да я наричаш Петя, че по лична карта преди е била така, момичето си има травма и не иска да носи това име. Очевидно беше, а и тя потвърди, че това не го е разказала на кастингите, а я усетиха и я притиснаха в най-подходящия момент. Не знам защо в България е толкова нормално, че чак "готино" да се обвинява жертвата...
В случая не обвиняваме жертвата, просто не вярваме, че се е случило това, за което тя ''не искаше'' да говори.

# 67
Най-вероятно историята на Сияна е истина, но мястото й не беше в национален ефир. Целият начин, по който беше представена, беше крайно странен и може би затова много хора не вярват на историята й.
Някои неща са странни. Първо казваше, че родителите й не знаят, после имаше пък намек, че им е казала, но не са взели мерки. Повечето жени, жертви на СН са по-обрани и предпазвливи, а не скачат на всеки мъж, който видят. Освен това уж името си го е сменила заради това, че са й се подигравали, защото била с наднормено тегло в училище и са я обиждали. После пък изкараха нещата, че е сменила името заради случката със СН и е станала по-силна след това.
Изглеждаше мило момиче, което мяука постоянно и не влиза в конфликти, обаче след като нареди Стоянов под мустак, вече не изглеждаше особено добричка.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:38 от Janice_

# 68
В случая не обвиняваме жертвата, просто не вярваме, че се е случило това, за което тя ''не искаше'' да говори.
Не вярвате, че в живота ѝ се е случило сексуално посегателство? Та тя не разказа никакви подробности, не каза на колко години е била или кой е бил човекът. Какво ви е толкова нереалистично?
За съжаление хич не са малко жените, които са преживявали нещо такова и за мен е отвратително, без да се знаят подробности (не ни е работа да знаем), да се съди, че няма как да е истина. Само защото ви е неприятна, значи тя няма как да е невинна в никоя ситуация...

# 69
Освен това уж името си го е сменила заради това, че са й се подигравали, защото била с наднормено тегло в училище и са я обиждали.
Това със сигурност знаем, че не е така - нали ѝ лъснаха детските снимки. Не е била пълно момиче - поне не в периода, в който твърди.

# 70
Мисля, че дори във визитката твърдеше, че е била с наднормено тегло и затова е била обект на тормоз. А на качените снимки изглеждаше съвсем нормално, дори не беше пухкава.

# 71
  • Варна
Не сме видели снимки като тийн. След 11 годишна възраст няма снимки, вече чак на 20.

# 72
Може да е била пухкава една година около съзряването, но това в живота на дете се вижда като цяла вечност. Имам няколко познати, които имат подобна травма с килограмите в детството или пубертета и ви гарантирам, че на никоя няма да намерите снимка от този период във Фейсбук.

# 73
Clouded, така е, но при Сияна си остава едно усещане за фалш и игра, позьорщина и неискреност. Опитах да я гледам в Голямата сестра, и това чувство се потвърди. Миличка е, но е различна от образа, който се опитваше да гради. Симпатично момиче е, но не й вярвам.

# 74
  • Между гори и планини
Да ви кажа, аз дълго време съм била рагу и зъби, но вярвах че съм дебела и все бях на крайни диети и много спорт. 51 кг ги смятах за много. Днес, на 45 г и изяла младото си аз, докато си гледам снимките си викам - Ех, Доня, колко проста си била...

Общи условия

Активация на акаунт