BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 14 489
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
Давид се е снимал с Устата, Ивонне и някакви фенове явно…

# 286
Сияна Славова: "Нямам търпение да започна да споделям с вас ежедневието си - влогове, грим, малките моменти, мислите ми и всичко, което ме прави мен."

И аз нямам търпение да пропусна. Може би един-два пъти съм готов да ми сподели мислите си, та да похейтя, но за повече - не съм навит. И е крайно време някой да им подскаже, че ако ще се опитват да стават публични личности, не е лошо някой да им поправя крайно неграмотните писания...

# 287
  • SF
Половината от участниците съм ги забравила, защото и докато са били на екран, не са ми били интересни. Какво ли може да ми сготви тази Кристи, да каже, да разкаже, да проведе разговор с останалите съмнително интересни хора, за да ме задържи вгледана в екрана???
Някаква немощ на продукцията и си копаят участници от много стари и забравени риалитита, но Черешката си има друга тема. Индиректно е свързана с Биг Брадър, с.... Кристи?? Колко часа общо Кристи имаше ефир? Не питам в колко епизода се появи. Питам колко минутки тотал тя беше на екран и кога?

# 288
Да, Кристи беше сред най-невзрачните участници. С наxлузената шапка като наркоманка, само мрънкаше за цигари и гледаше лошо. Сама си тръгна след няколко дни. Нито е била гладна, нито нищо. Просто не е преминала през кастинг като повечето, а е била поканена от Краси Ванков (като стара приятелка), никой не е преценил, че не става за това предаване. И още на четвъртия ден се предаде, искаше да си xоди... Това трябва да е като обеца на ухото за продуцента.

# 289
Давид е гостувал при Тото, ще го гледам тези дни.

# 290
Ивонето е навсякъде...
Какво общо имат с Давид, кое ги събра?Залепила се е за него като муха на мед

# 291
Стефан Стоянов гостува на отровната Айви
Скрит текст:

Нямал нищо против s*x за пари...

# 292
На вас излиза ли ви видеото.  При мен е така. Ще си го пусна направо от тубата

# 293
  • Между гори и планини
Тръгва без проблем при мен.

# 294
Давид при Тото xeйти по образователната система в Германия.
Скрит текст:

Тото само това и чака, да трупа лайкове, заради темата с трансджендърите и xейта по Западна Европа.

Общи условия

Активация на акаунт