Черен петък 2025 - тема 2

• 80 155
  • 940
  •   1
Отговори
# 150
Как е положението в Зара, някой назад беше пуснал информация, че ще е днес, но на сайта няма нищо

# 151
Sinsey имаха ли чп?

# 152
За Зара се пише постоянно, те са на официалния черен петък всяка година - 27-ми онлайн, 28-ми по магазините.

# 153
Малко странен въпрос, ама дали Пепко пускат черен петък? Трябват ми евтини готови завеси.

# 154
  • Varna, Bulgaria
ЧП в Златна рибка започва утре.
Зара и Ойшо са по едно и също време- обикновено на самия черен петък.
Аз искам да попитам някой знае ли в Бианки кога ще е?

# 155
И аз се записах в немския амазон с прахосмукачката робот, която си бях набелзязала. Надявам се само да нямам някакво забавяне и да дойде здрава.

# 156
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
И аз се записах в немския амазон с прахосмукачката робот, която си бях набелзязала. Надявам се само да нямам някакво забавяне и да дойде здрава.

Може ли да споделиш модела. Благодаря!

# 157
Аз пък съм винаги доволна от Гален.
В повечето случаи доставката ми идва в рамките на 2-3 дни.
Никога не съм имала липса, освен в един - два случая, в които ми позвъниха да ме уведомят за липсващия продукт.
Имала съм и случай, един Проспан таблетки ли беше, сироп ли, не помня, казаха ми, че е срок на годност около 2 -3 месеца по спомен, и съответно прецених и отказах.
За мен са топ аптека, дрогерия...
Почти нямат конкуренция на цените, промоциите..
Както и съвсем ниския,  според мен,  минимум за безплатна доставка и то до адрес..

# 158

Може ли да споделиш модела. Благодаря!

Xiaomi X20+

# 159
  • Fire & Blood
И аз от недоволните от намаленията в Юск, излагат се направо. Чакам си Рибоците дано те направят истински намаления.
Момичета, някоя дали си получи вече поръчката от Беър Кеър? Аз още на 12-ти поръчах и оттогава глас в пустиня.

# 160
Аз също уважих Амазон с един мултикукър - Instant Pot Pro за 100 евро.
 А днес чакам и Playstation-a за дететоот Озон. Дано всичко му е наред. Simple Smile

# 161
  • Beyond the stars
И аз от недоволните от намаленията в Юск, излагат се направо. Чакам си Рибоците дано те направят истински намаления.
Момичета, някоя дали си получи вече поръчката от Беър Кеър? Аз още на 12-ти поръчах и оттогава глас в пустиня.

Отдавна при мен Barecare, един-два дни след поръчката.

# 162
И аз получих barecare почти веднага.

# 163
Емаг много ме вбесиха.
Имам поръчка с 6-7 артикула от кампанията им. Всичките са с доставка от тях, а не външен търговец. Изпратили ми всеки артикул отделно и на всеки е начислена доставка. Rage

# 164
  • Beyond the stars
Barecare миналата година пишеха мейли при забавяне и пращаха допълнителен подарък, което беше доста симпатично. Тази година нямам идея как процедират.

Общи условия

Активация на акаунт