Черен петък 2025 - тема 2

• 80 152
  • 940
  •   1
Отговори
# 225
И прибори има в Амазон.  Преди малко гледах
Да но няма за под 120 евро 60 броя

# 226
Благодаря за инфото че има калъфки❤

# 227
  • Melmak
Немския амазон ме отряза, защото имам странна активност. Поръчах и ми връщат парите. Опитах да си докажа самоличността, не ме искат. 😁 Ретроградният меркурий ме кара да пестя пари.

# 228
Пълно разочарование са черните им петъци последните 2 години, за това само боя ще си поръчам.
От къде си поръчвате по 1литър оксидант на добра цена?
За щастие, нищо не ме грабна от ЗР. Миналата седмица се засилих като си мислех, че е ЧП в ЗР и взех шампоани Керастаз и сега гледам, че са по-скъпи с 3 лв. Обаче са много коварни. В имейла за потвърждение няма цени. Влизам в профила да сравня цените и на другите неща, които взех. И там няма подробна поръчка. Пише само - изпълнени. Шампоана го имам на скрийншот, че го пращах на мъжа ми и от там видях, че са с 3 лв по-скъпи сега. Ще нагласям поръчката от миналата седмица, за да сравня цените. Много мразя така. Черен петък по български.

# 229
  • София
Изпразних си кошницата от ЗР, за “селските пинизи” са. Vania, благодаря!

# 230
Аз си сравнявах цените от миналия ЧП 2024 и в Рибата са с лев, два по-ниски тази година.

# 231
Прибори има.

Аз поръчах тези: https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B005QMCYWO?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Иначе има и други варианти, чудех се дали да не взема от тези 2 х 30 броя wmf boston.

# 232
Аз си сравнявах цените от миналия ЧП 2024 и в Рибата са с лев, два по-ниски тази година.

Възможно е. Може би някои неща наистина да са намалени и с добри цени. Просто влезнах да видя какво толкова е намалено и реших да сравня цените им от миналата седмица. Дразнещо е просто. Пуснали четките за скалп на 70%, които ги даваха като подарък миналата седмица и сложили голям черен банер “до 70%”.

# 233
Много магазини пускат по-добри намаления преди официалния си ЧП. Не виждам къде е драмата.
В Бианки има -20%.

# 234
Драмата е, че уж на ЧП трябва да са най-добри цените, а те ги вдигат ииии колкото рибки се хванат.

# 235
Миналата година калъфките са били на 73,50, сега са 68,60

# 236
Трябва, но вече доста магазини пускат по 100 пъти намаления, за да им е по-леко и кой когато уцели джакпота ..
Драмата е, че уж на ЧП трябва да са най-добри цените, а те ги вдигат ииии колкото рибки се хванат.

# 237
Серумът на Керастас срещу косопад в предишното намаление е бил 70 и няколко лева, сега е 84 лв, при това не е наличен от няколко дни... явно са го изкупили.

# 238
  • Fire & Blood
И аз съм разочарована от ЗР. Преди какви намаления правеха сега и те го обърнаха на тарикатлък. Все пак си поръчах няколко неща, но като цяло слаба работа.
Чанти Вера също имат намаление. При тях винаги е символично, но пак е нещо. Дебнех си една чанта и най-накрая си я поръчах.
Пирин хил също имат 15 процента намаление. Повечето ни чорапи са оттам и сме доволни.

# 239
Поръчах две калъфки от Рибката, по-евтини са от миналата година. Друго те гледам там. Поръчах и една кафемашина Делонги Дедика от немския Амазон. Остават още доста подаръци за купуване, но нямам идеи.

Общи условия

Активация на акаунт