Черен петък 2025 - тема 2

• 79 860
  • 940
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Може ли линк за тиганите?

# 841
# 842
  • Пловдив
Ако някой проявява интерес. На сайта на Тефал има оферта за комплекта съдове за готвене от 20 части Ingenio Emotion, който е с 60% отстъпка с код EMOTION60. Цената с кода е 215,99 лв.

# 843
Някой има ли отзиви за тези съдове? Гледах ги в Практикер миналия месец, но нещо не ми вдъхваха доверие

# 844
Тефал не използваха ли кофти материал за тефлоновите си тигани? От това инфо за тях ги избягвам изцяло като марка.

# 845
Аз също не ползвам тефлоните на Тефал в къщи. Не знам защо не ги изхвърля, просто бяха доста пари и Скруджа в мен не мога да го преборя.

# 846
  • София
Масовият Тефал е пълен боклук, но имат много добри серии от както открих Unlimited, само Тефал взимам.

# 847
Имам комплект Тефал тигани и тенджери за индукция и съм много доволна.

# 848
# 849
Те почти постоянно са си около тази цена.

Тъй като ходих в айко да ги видя на живо, там на намаление бяха по-скъпи. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:35 от 🧸 Fiffy

# 850
Момичета, аз да си сверя часовника, понеже сефте поръчвам от ССС. Поръчката ми е пусната в неделя (30.11) и от тогава си седи на "обработва се" има подадена заявка към Спиди още от тогава, но и при тях няма инфо, че е взета от куриер. Днес е пети ден, а в сайта е посочено, че до 5 дни идва поръчката. Да им пиша ли или да си чакам?

# 851
И аз искам да сверя часовника. Поръчах от Ориндж с вземане от книжарница. В профила стои като нова. Обаждат ли се, когато е готова или аз да ги търся?

# 852
И аз искам да сверя часовника. Поръчах от Ориндж с вземане от книжарница. В профила стои като нова. Обаждат ли се, когато е готова или аз да ги търся?
Имам един случай с Ориндж с доставка до магазин, пратката така и никога не дойде, никой не ми се обади и изобщо не разбрах какъв е проблемът. Беше с наложен платеж и реших да не се занимавам, вече ми беше писнало да чакам.

# 853
Амазон ми пратиха, че ще доставят с ups днес . Обаждат ли се?
Смених адреса, че ги чаках в понеделник и ми няма. Та да знам какво да кажа на хората, които ще получат пратката.

# 854
  • Пазарджик
Момичета, аз да си сверя часовника, понеже сефте поръчвам от ССС. Поръчката ми е пусната в неделя (30.11) и от тогава си седи на "обработва се" има подадена заявка към Спиди още от тогава, но и при тях няма инфо, че е взета от куриер. Днес е пети ден, а в сайта е посочено, че до 5 дни идва поръчката. Да им пиша ли или да си чакам?
Няколко пъти съм поръчвала и в повечето пъти поръчката ми  идва след седмица,а не след 5 дни/може ги броят 5 раб.дни./,но винаги след това са ме компенсирали с ваучер за намаление.

Общи условия

Активация на акаунт