Отговори
# 165
  • Пловдив
Аз имам само един проблем с профили тип "Галя Иван Петрови" - не знам дали говоря с Галя, или с Иван.
Иначе обсебващият Иван е проблем на Галя, съответно обсебващата Галя - на Иван.

Не съм отбелязвала обвързаност във Фейса, нито университет, нито месторабота. Нямам и желание. Само град, дата на раждане и средно училище, че нали уж ФБ като тръгна, имаше име на инструмент за свързване със съученици.

# 166
То зависи и с каква цел е направен профилът. Има доста хора, които си ги използват за бизнес цели, и ако е общ бизнесът - нормално да е общ профил. Аз като се замисля по СМ все по рядко влизам да публикувам нещо. Даже ако не бяха някои спортни и градински групи на детето, че да съм в течение  с тренировки и разни организации за празници, досега отдавна да съм си изтрила ФБ.

За и-мейлите  не виждам защо трябва да имаме общ или обща парола, освен пак ако не е свързано със семеен бизнес.

# 167
Ако е общ бизнес, ще си има бизнес страница "ИванГаля" ООД или "ЛуксЕскпертДизайн". И пак собствениците на бизнеса си имат лични профили. Примерно аз си столквам някои специалисти в соц. мрежите да ги видя какви ги плещят. Ако гинекологът ми се е кръстил Д-р Иван Галя Петрови няма да го избера. Ама странно на бизнесмени, адвокати и лекари не съм попадала, само на разни маргинали.

# 168
  • Наблизо
Знаем си паролите,но не ги ползваме.
Тръгнеш ли да искаш да знаеш паролите на другия заради съмнения,пиши го бегало.

# 169
Тия думи ме подсетиха и за това, че има двойки, които в социалните мрежи към името си добавят и името на партньора. От рода на „Галя Иван“, „Иван Галя“. Такава самоидентификация, при която губиш себе си като личност (поне аз така го разбирам), също ми е от категорията на някаква маниакалност
За много хора това е дефиницията за любов и отдаденост. Тези отношения им носят комфорт, сигурност, усещане за сливане. Именно да загубиш себе си и да заживеете заедно като в общо тяло, с общо име, с общи цели, в общ дом, едно общо легло, родителите общи, децата общи, дрехите, паролите, плановете, ваканциите, доходите.
Познавате такива двойки и сигурно са за завиждане и ако не ви бъркат лично, за такива отношения като техните, много хора само могат да си мечтаят.
Не отричам, че такива може да са доволни от връзката си, но това идва от инфантилизъм. Няма как зрял човек, интелигентен, начетен, разсъждаващ, с критична мисъл, интереси, отговорности и самочувствие да завижда на подобно безумие. Цялата концепция е 3ти клас голямото междучасие.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:07 от Linda*kiss

# 170
Споделена информация за банкови сметки и други важни неща - да. Другото ми се струва някаква мания за контрол. Бившият ми мъж ми е дал пълен достъп до сметките си, както и аз на него до моята. Това е, ако един от двамата се спомине, да се избегнат излишни усложнения - нали имаме общ наследник. За останалото - никой не се бърка на другия за нищо. Така си беше и докато бяхме "заедно".

# 171
Моето решение като мъж на 36г е елементарно. Аз не съм зависим от социалните мрежи и съм изтрил вече всички без фейсбук(него го трия по няколко седмици да си почина), който бих премахнал когато съм обвързан. Не виждам смисъл от социалните мрежи... просто докато съм сам го ползвам за развлечение, но иначе нямам никаква потребност. За мен изневярата не почва само от физически допир и ако има нещо, което не прощавам е именно това. Ако в умът ти вече си допуснал да мислиш за друг човек - всичко е приключило. За мен няма значение колко готви, чисти и т.н една жена, но не мога да съм с някого, който ме предава, лъже, изневерява ! Не ревнувам, ако няма явни поводи, но ако има - просто се говори нормално . Ако нещата са безвъзвратни - всеки по пътя. Никога не съм изневерявал през живота си- дори само в умът ми - никога ! Това е възможно най-фалшивият и тъп начин да изживееш животът си ! Ако нещо не върви - просто се разделете... не е нужно да се лъжете, защото така живеете безсмислено във фалшив балон Wink Много е красиво когато двама души се обичат истински - МНОГО ! За това мечтая ! Това за мен е единственият смисъл в този живот, в този свят. Всяка една чиста и свята любов е много повече от всичко друго на тоя свят !!! Поздрави и просто се обичайте... не се поддавайте на излишната суета в която плува светът навън, извън вашият дом... извън вашият мини Рай !

# 172
Аз лично намирам за отблъскващо, когато мъж има разработен инста или фб профил. Женско ми е. Просто не виждам никаква добавена стойност за мъж, освен флирта. Което е съвсем нормално, ако е ерген.
Скрит текст:
А по принцип е добре и за жените да ограничат постоянния рифреш, броене на лайкове, клюкарене и скролване. Просто дали от предразсъдък или друго, за жените повече го приемам - жените са по-социализиращи се, клюкарещи, суетни - те са голямата целева група за маркетинга. Ако някой не се припознава като такъв, добре, сигурно има и изключения Simple Smile

Исках да добавя за тези с общите профили и моделът им на връзки, че такива хора всъщност не са завиждане, колкото и перфектна връзка да демонстрират, защото често за този тип хора няма чак такова значение личността на отсрещния, дали е тази или онази, какво харесва, какво говори, няма особено значение, а просто да има същата зависимост да е във връзка, като тях.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:43 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт