Отговори
# 180
Може би зависи в кой стадий на живота и връзката сте. С ММ сме на етап "да си имаме файл с всички пароли, че ако някой от нас се гътне..." Аз дори имам паролата на майка ми за банкирането. Но нито той, нито аз не се шпионираме. Не сме такива характери. Всъщност в никоя от връзките ми не е имало ревност, сцени, следене. Непознато ми е.

Много точно казано.

Ако връзката е тип драма, дебнене и следене на активности в мрежите, проблемът е другаде, не в паролите.

Иначе такива контакти с общи семейни профили нямам. Само във форума виждам как някой Х първо пише в мъжки род, след това в женски, след това пак в мъжки и т.н.

# 181
  • Обран бостан ;)
Иначе такива контакти с общи семейни профили нямам. Само във форума виждам как някой Х първо пише в мъжки род, след това в женски, след това пак в мъжки и т.н.

Модерен, небинарен индивид. Trollface

# 182
Мен щеше да ме е срам от всички познати във Фейсбук да си напрсвим профил с общо име Joy

# 183
  • До хладилника, който обичам
Мен щеше да ме е срам от всички познати във Фейсбук да си напрсвим профил с общо име Joy

По темата, не са ни общи, но си знаем паролите.

# 184
  • Обран бостан ;)
Един съвет – за по-сигурно всичко важно си го дръжте и на хартия. Че файловете понякога имат лошия навик да изчезват. Simple Smile

В същност цели дискове "изчезват" сусе файловете.

Преди година така ми "изчезна" едно SSD.
Три пъти се кръстих, че си правя ежедневно архиви на външен диск. Скъпички са, ама за такива случаи си заслужават парите.

Общите профили може да са голям недостатък.
Той си мисли, че говори с мъжа, а реално му отговаря жената.
Много обърквации могат да се получат. Wink

# 185
На мен откакто едно гадже ми изтри всички стари готини снимки от компа ( без да иска), пароли до важна, ценна и сантиментална информация, хич не ми се дават.

Мъжът ми пък по едно време ми нагласи така телефона, че всички негови снимки да се "домъкнат" при моите. Ако знаех колко досадно ще се окаже това, щях веднага да му откажа. Сега ми излизат всички негови снимки, които някога е правил и получавал, откакто изобщо има телефон, който може да снима. И аз за да открия нещо свое, скролвам до полудяване.

# 186
  • София
Три пъти съм си губила информация и снимки. Най-сигурно ми е да са си на моя телефон. Никакви пароли не давам. Децата ми ги знаят де.

# 187
Аз си слагам важни снимки и инфо в облак. Всичко ми се синхронизира от различните устройства на 2 места за по-сигурно.
Паролите за имейлите са си само мои. Имам ги записани в самите мейли паролите за всичките си важни приложения и достъпи. Както и в NOtes в телефоните.
Ако любимият ми влезе в телефона, вероятно няма да се сети къде и какво да гледа, ако иска, защото схемата ми е сложна.

# 188
  • Варна
Никога не съм споделяла с никой паролите си.Не че крия кой знае какво. Не ми се е налагало , нито мъжа ми ги е искал. Както и аз неговите. Не съм си позволявала да ровя в лаптопа му, нито в телефона му, надявам се и той да не е ...
За мен такова дебнене е безумно. А и всеки има право на личен живот и комуникация..

# 189
Всички пинове, пароли, банкови акаунти и прочие защити се знаят и от тримата в семейството. Защитите са ми от чужди хора, в случай, че си изгубя телефона, например. Единствено паролата за работния лаптоп на мъжа ми не знам, ама тя е с минимум 17 знака и се сменя задължително на 45 дена ли беше...мъка някаква.
Общи акаунти нямаме, разбира се, то и така му излизат реклами на сутиени, остава да бяхме ПешоГаляПетрови.😂

# 190
Да питам, приоритетно юристките тук, абе под кой параграф е записана дефиницията на "лично пространство" в закона за естествения отбор?

# 191
  • SF
За мен е вид контрол.
То е контрол.
Но много хора така се чувстват добре. Чувстват като стъпили върху пясък, ако изпуснат контрола или ако усетят, че  партньора го прави.
Както е и доста гъделичкащо, когато ги ревнуват, дори от всичко и всички, и притеснително, когато ревността спре. Тълкуват го като спрял интерес, безразличие.
Любовта има много тълкувания. Това е само едно от тях.
"Виж той как си я гледа, как си я чака, не му е приятно, когато говори с друг, а моят грам не се интересува!"
Това е дълга тема.

# 192
  • Варна
Ревнивите сякаш си имат типаж, по-тихи, скромни, послушни и да ги манипулират.То не е нужно да му  дават повод, той ревнивеца ще си намери все за какво да те яде. За мен ревността / дори в лека степен/ граничи с тормоз. Психически, че и физически често. В началото проверки на телефон, соц. мрежи  и подобни, после с кой говориш, къде се отби след работа, къде ще ходиш и защо с колеги...Е, не, мерси. Нямала съм ревнив мъж, опазил ме Бог.И аз не съм ревнива.
Тук не става дума за незаинтересованост. Това с ревността ако е интерес, ми не мерси..

# 193
  • SF
Нямат си типаж. Има нещо друго при ревността. Тя често е отношение и намерения към себе си, не към партньора. Обсесия е и в основата си крие страхове. В голямата си част се разпознава ревност на посоки. Ревнува партньора, интересува се с кого и как общуват децата, налагат вето в отношенията им, въздейства на срещите с майка си. Всички колеги трябва да внимават с кого общуват и защо общуват. Ако не може няма поглед, се чувства некомфортно в този колектив. И т.н.

# 194
  • Варна

С друг опит и мнение  съм аз. Едно време излизах с едно момче , преди 20 години работа/  били сме на по 24-25 години / месец-два, няколко пъти е имало въпроси и изказвания през това време , но много не се вживявах / аз съм общителна и усмихната и явно се дразнеше /.  На плажа като ме видя обаче,  че се пека без горнище Laughing направо съвсем му призля и се отказа след като ми вдигна нервите със забележки , както и аз от него. Няма начин гаджето ми да ми каже какво да правя, какда се обличам и как да се държа, стана му ясно - или ме харесва така или не . Имаше сериозни  индикации за ревнивец, ако някоя сметне това за голяма любов си е неин проблем. Вероятно е срещнал такава, де.

Общи условия

Активация на акаунт