Отговори
# 135
Не ми е идвало и наум да имаме общи пароли, смисъл не виждам. И Мм не напира за моите пароли, за какво биха му били изобщо? То човек личната си кореспонденция едвам смогва (и желае) да изчете.

Разбирам, че на някои това им е признак на принадлежност, "ти си мой, аз твоя, една душа в две тела", но на мен ми е прекалено такова уеднаквяване. Сякаш един човек започва да живее за и чрез друг, изгубва се, а това едва ли е целта на една връзка.

# 136
Защо пък, споделеното от приятелка да става достояние. С най-добрата ми приятелка по-рано си пишехме хартиени писма или говорехме по телефона. Нито съм ходила от пощата да говоря с нея, нито съм имала тайна пощенска кутия.
Не виждам нито една причина да не знам паролата на компютъра на мъжа си или той моята. Никой от нас не работи в ЦРУ.

# 137
Категорично не. В телефона ми има служебна кореспонденция, достъп до важна информация, сметки, спестявания, чатове с приятелки с лични излияния за здравословни, интимни и семейни проблеми, имам и много съмнителни търсения в Гугъл и чатгпт. Grinning
И съм напълно съгласна с BernardaM. Това е до възпитание.
Допълвам се: сега като се замисля мъжът ми и в чантата не ми бърка без да пита, а стои постоянно отворена и в нея няма нищо лично (освен пари и ключове). Просто не обичам да ме преджобват.

# 138
  • Out of the Mix
Ясно, Манди, имаш доста тайни от мъжа си, иначе е любовта на живота ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
Ревоукър, успокой се, моля ти се. Мъжът ми не е нужно да знае, че съм питала чатгпт нормални ли са този цвят и консистенция... Да знае най-съкровените мисли на моите приятелки, преживяващи тежки здравословни и семейни драми - абсурд. Не е редно освен ако не споделят и пред него.
Нито пък да чете служебната поща.
Хората, които най-много обичат да ровят във всяка мисъл на партньора си са най-ненадеждни. Малко като тези, които постоянно повтарят, че не лъжат, през живота си не са лъгали и много мразят лъжата.

# 140
  • София
Че, аз тайни имам и от себе си.
Искам и другите да си имат своите, нямам потребност да знам всяка мисъл споделена с друг.

# 141
  • SF
За общи профили може общи пароли.
Не бих му поискала паролата и не бих предложила своята, за да се сети в замяна да даде неговата. И ако ми я даде, не бих искала да надниквам.

# 142
Ние си знаем паролите, но честно казано никой не гледа на другия телефона, дали сме си го за да ползваме някои приложения с акаунти, или например ако кара и иска да му пусна Waze Grinning
Въобще не е ставало дума да си четем лични разговори или нещо друго

# 143
  • Обран бостан ;)
Все повече ми става ясно защо младите мъже абдикират от връзките.

Ще живея аз с някоя и тя ще ме следи по локации. Ай с-к т-р . Пращам я у мама и тате да следи кой си иска.

А повтарането на "парола" в темата ме подсети за една много стара песен (май италианска)

"Парооле, пароле парооолеее".

Кой да знае, че ще е толкова актуална в наши дни. Wink

# 144
Разбирам, че на някои това им е признак на принадлежност, "ти си мой, аз твоя, една душа в две тела", но на мен ми е прекалено такова уеднаквяване. Сякаш един човек започва да живее за и чрез друг, изгубва се, а това едва ли е целта на една връзка.
Тия думи ме подсетиха и за това, че има двойки, които в социалните мрежи към името си добавят и името на партньора. От рода на „Галя Иван“, „Иван Галя“. Такава самоидентификация, при която губиш себе си като личност (поне аз така го разбирам), също ми е от категорията на някаква маниакалност

# 145
  • Be realistic - plan for a miracle.
Все повече ми става ясно защо младите мъже абдикират от връзките.

Ще живея аз с някоя и тя ще ме следи по локации. Ай с-к т-р . Пращам я у мама и тате да следи кой си иска.

Същото правят и мъжете, че и в по-тежък формат, а пък ако дръзне някоя да им се противопостави и в куфар тъпчат, мани ти другото.

# 146
  • Обран бостан ;)
Всяка жена има избор. 
Насилника няма да се промени само защото тя е с него, ама има тръпка.
Оня, дето ще я гледа като царица е скучняга.

# 147
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тук ще се съглася, че единствено психологически подходящи жени стоят с подобен тип мъже - както и обратното.
Парчета от пъзел, които пасват перфектно и задействат взаимно моделите си.
Има си хора, които се наслаждават подсъзнателно на такъв тип отношение, защото имат грешна програма, защото им е познато от детството и още 52525 причини.

# 148
Тия думи ме подсетиха и за това, че има двойки, които в социалните мрежи към името си добавят и името на партньора. От рода на „Галя Иван“, „Иван Галя“. Такава самоидентификация, при която губиш себе си като личност (поне аз така го разбирам), също ми е от категорията на някаква маниакалност
Еее, не е ли по-добре направо Иваница, Мировца, Антоница, Стояница. Трябва да съхраним традиционните български  ценности и  методи за идентификация. Grinning

# 149
  • SF

За много хора това е дефиницията за любов и отдаденост. Тези отношения им носят комфорт, сигурност, усещане за сливане. Именно да загубиш себе си и да заживеете заедно като в общо тяло, с общо име, с общи цели, в общ дом, едно общо легло, родителите общи, децата общи, дрехите, паролите, плановете, ваканциите, доходите.
Познавате такива двойки и сигурно са за завиждане и ако не ви бъркат лично, за такива отношения като техните, много хора само могат да си мечтаят.

Общи условия

Активация на акаунт