Отговори
# 210
А защо изобщо някой ще се пече по монокини на обикновен текстилен плаж?

# 211
  • Варна
Отидете на море, по-добре Blush
Няма нужда да обясняваме..Stuck Out Tongue Winking Eye
Не зная какво значи "текстилен плаж"?

# 212
На обикновен плаж има и малки, и големи деца. Да, добър вкус е по гърди. Simple Smile)

# 213
  • Варна
Хич не съм се и замисляла кога сина ми е е гледал гърди /о,толкова срамно е .../ на плажа.
Те са в интернет от 1ви клас и виждат какво ли не...
Хора разни, възпитание различно и възприятия, естествено.
То един клип / вкл. и текста / на Диона,  Галена и Булка засмена да гледа едно дете е по-пошло от жена по монокини на плажа да се пече,...Grinning Ама айде холан..

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 23:23 от Vessi_to

# 214
Жената и тя ходеше по монокини на плажа миналия век. Сега ходи с цял бански.
И в двата случая съм й нарушавал част от личното пространсто без да я питам за паролата.

# 215
  • Варна
Миналия век , как звучи. Направо сме някакви полезни изкопаеми.Аз и в част от този даже.. хаха
Иначе и аз ходя с цял бански, но на басейн.През зимата. Лятото не си го причинявам, горещо ми е. Много лош вкус, ма как да е ..Wink

# 216
  • Out of the Mix
Веси_то, и на 40, и след 40 можеш да изглеждаш "млада и с хубава фигура", от теб си зависи.
Но, ако цял живот си дремАла, трудно.

# 217
  • Варна
Toва е така , но едно е да изглеждаш, друго е да си на 20сет Grinning Сещаш се..
А и ако си дърво и с комплекси , все едно как изглеждаш/ или изглеждал  и на 20 и на 40 и на 60 .
То и с мъжете същото. Wink Кел файда да знаеш всички пароли тогава..
И те така...
Лекичка нощ Simple Smile

# 218
Това с общите пароли е като общите профили във фейсбук.
Абсолютно безсмислено и тъпо.
Който иска да кръшка ще кръшка без значение как го "оковават".
Винаги човек може да си купи втори телефон и да си сложи втора сим карта, за която "милото" въобще да не подозира.
Да не говорим, че дори има и специални платформи за изневери където всичко е анонимно и скрито.
Това, че знаеш на някой паролата ама нищо не ти гарантира.

# 219
Това с общите пароли е като общите профили във фейсбук.
Абсолютно безсмислено и тъпо.
Който иска да кръшка ще кръшка без значение как го "оковават".
Винаги човек може да си купи втори телефон и да си сложи втора сим карта, за която "милото" въобще да не подозира.
Да не говорим, че дори има и специални платформи за изневери където всичко е анонимно и скрито.
Това, че знаеш на някой паролата ама нищо не ти гарантира.
Ама ние си ги знаем, в случай че умрем. Joy, а не за да се контролираме.
Иначе, ако мъжа ми си мисли, че съм такава глупачка да държа компромати,  много ще се обидя. Това е много, много ниско ниво.

# 220
Имам система за паролите, още по- наложителна, след като периодично ни се иска промяна във всякакви сайтове.
Всички вкъщи я ползваме, за всичко, понякога само питат - кой номер парола е. Ако поискам, мога да отворя и разгледам всичко, но защо ми е??- така или иначе и мейли, и съобщения , и фактури пиша вместо него, и на клиенти отговарям, и на доставчици...всичко, каквото се наложи.
Не я разбирам тази позиция по криене на нещо си.
След някоя година заедно, би трябвало всичко да е споделено, така го очаквам- ако ще се грижим един за друг, и в здраве, и в болест, то и тайни няма да имаме.
За съмненията и ревността, процедираме много ларж- да не се гоним, че ще се хванем Wink

# 221
Скрит текст:
Ама ние си ги знаем, в случай че умрем. Joy, а не за да се контролираме.
Иначе, ако мъжа ми си мисли, че
съм такава глупачка да държа компромати,  много ще се обидя. Това е много, много ниско ниво.

Ниско, ниско, ама един от древните гърци, не помня кой, май Езоп, бе казал:
" - На дъното и на най-дълбоката дупка има... лопата."

# 222
За мен човек, който трие и крие е дъно, а не да остане и да види някой колко се излагам, ако наистина съм се изложила.

# 223
  • Обран бостан ;)
Различни мирогледи.
Не е до как изглеждам, все още изглеждам добре по монокини.
Скрит текст:
До светоусещане е.
Половите органи ги свързвам с интимност аз. Да си ги размятам пред всеки ми нарушава интимността. Смятам хората склонни да се показват голи публично за доза ексхибиционисти.
Но всеки с вкуса си. Не ми пречат, въпрос на вкус.

Не мога да разбера каква е драмата.

Цял живот съм се пекъл топлес, че понякога и даунлес. Ноикой не ми е направил забележка за това. Wink

# 224
Няма проблем. Показваш си топлеса на всички, но иначе имаш 766666666 пароли за смартфони, приложения, устройства. Найс.

Общи условия

Активация на акаунт