Отговори
# 225
То някои и голите снимки си крият. Не сме в идеален свят все пак.

# 226
  • София/Севлиево
По принцип не,но все пак е добре за някои неща да имаме общи пароли (в случая на мен и ММ за банковите ни сметки,но за ел.пищи,ФБ и д-р.подобни-не)...

# 227
  • Обран бостан ;)
Няма проблем. Показваш си топлеса на всички, но иначе имаш 766666666 пароли за смартфони, приложения, устройства. Найс.

На всички , които са на плажа, не на целия интернет контингент. Wink

# 228
  • Варна
Достъпа на друг човек до личната ми поща, комуникация, писма  и т н няма нищо общо с това, че съм се пекла по монокини.Това е някакъв вид контрол, обсебване и липса на идентичност. Какво се случва в главата на някого  , в това дали е верен  на партньора си и дали си имат доверие, няма нищо общо с това как се е облякъл или съблякъл. Изобщо не виждам логика. Но за някои е едно и също , вероятно. За мен не е.

# 229
Принципно си държа много на личното пространство, не че имам нещо много тайно и грешно там, но просто си е мое. В същото време, имаме си достъп до лични е-пощи и някои, много всъщност, акаунти, защото през годините се е случвало да ни потрябва нещо бързо и така се е оказало, че ни е по-удобно. Изобщо не си представям ММ да ми следи ФБ профил или глупостите, които пиша тук, виждам го колко е зает с работата си, нито пък на мен ми е хрумвало да се ровя в неговите, заради самото ровене. По-скоро аз си имам резерви какво да споделям в писмен вид, но не заради това, че той би го прочел, а че изобщо това е нещо, което остава някъде написано и качено.

# 230
Аз на моя му споделям какви теми си коментирам в БГ мама Joy

Иначе май общи акаунти се появяват точно при хора, които имат проблеми с доверието...

# 231
  • До хладилника, който обичам
Иначе май общи акаунти се появяват точно при хора, които имат проблеми с доверието...
Това, или двойки, в които мъжът (обикновено) казва, ма не ме интересува фейсбука, бе, не ме занимавай!, но тя много иска светът да знае, че те са МилкаИТошоПетрови, а не е някоя смотла.

# 232
  • Варна
ае, че те са МилкаИТошоПетрови, а не е някоя смотла.

Е, то това още по-смотано LaughingLaughing

# 233
Ако са на един акъл няма проблем. Обаче ако Тошо каже, Милке, ми корасон, толкова обичам тия твои врящи чар и душевност, дето безотказно имплементираш в лучена супа, че моля те като засвидетелстване на любовта ми да приемеш ето този ключ от идеалните части към стълбището на  маминия апартамент в Каспичан, както и паролата ми към акаунта в онлифенс. Само един е, да. Не мога бе Милке, не мога да понеса да имам неволни тайни от теб!

Нали мистериозността се води като част от горивото на страстта през първите няколко стотин години. Та има вероятност Милка да изгуби интерес поради изчерпването ѝ. По-добре всеки с мистериите си.

# 234
те са МилкаИТошоПетрови, а не е някоя смотла.

Е, то това още по-смотано LaughingLaughing
За теб и мен да, но за Милка?

# 235
Мистика, мистика. И хоп Милка на 77 разбере, че Тошето има паралелно семейство и още 2 деца. Те ти, булка, спасовден.

# 236
Така е, особено ако и със Жена2 споделя общ профил.

# 237
Мистика, мистика. И хоп Милка на 77 разбере, че Тошето има паралелно семейство и още 2 деца. Те ти, булка, спасовден.
Тодоров ден ще да е.

# 238
  • Варна
аз имам приятелка във ФБ, колежка от едно време от уни-то, която е с такъв профил общ , но не съвсем. Нейния е МилкаиТошкоПетрови, но на снимки с децата си тагва мъжа си, който е с профил ТошкоиМилкаПетрови Grinning / образно казано, имената са други, но подобни , да кажем/   T.e. , всеки е дал и въдворил  името си на другия в профила, абе не знам точно какво  се е случило...
A сега де ! Grinning

# 239
Щом са с толкова различни профили не ми ги хвали.

Общи условия

Активация на акаунт