Семеен психолог / терапевт

• 837
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Ако написаното е вярно, психологът ще спаси семейството ви толкова, колкото ти ще възстановиш писмо минало през  шредера.

Трябва ти добър адвокат, а не терапевт. Ако този, който изневерява проявява разкаяние - да. Ако има силна обич и желание за промяна - да. Ама ако са верни фактите,   картината не е розова.
Намери терапевт за себе си, да ти помогне с приемането.

# 16
Най-добре е да се разделите, а ти да даваш най-доброто на което си способен за децата си. И такава жена защо изобщо я искаш, това е унижение за теб.

# 17
  • София
Здравейте, може ли да препоръчате опитен семеен психолог за София. Става въпрос За изневери на жената, не с един мъж, търсене на внимание извън семейството, продължаване на тайните връзки, въпреки разкриването от мен. Тя отрича всичко, искам да запазим семейството, имаме 2 дечица. Тя казва че чувствата към мен са изчезнали и  търси външен стимул. Вероятно има връзка продължаваща над 1 година. Емоционално сексуална връзка която знам че продължава и в сега въпреки че съм казал пе няма да толерирам. В безизходица съм, искам да спася семейството. Тя казва че стои заради децата.

По-скоро ти трябва адвокат, а не психолог ...

Общи условия

Активация на акаунт