Студени отношения

• 5 781
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
имам 1 той две.. майка им избяга за Германия.. и не съм гледала аз да го вържа а той мен.. хората топно това ми казваха че ме използва за данома кой да ну гледа децата и че ще ме вържи по някакъв начин

Извинявай за директния  въпрос, но вие роми ли сте? Не питам с лошо чувство, дори напротив. Просто има някои разлики  в семейните отношения и отглеждането на децата, които биха довели до различни отговори.
Също така, пишеш "мъжа ми" - имате ли брак наистина, или просто живеете заедно?

# 16
За какъв студ говорим, като вие изобщо нямате истински отношения? Той те ползва като бавачка и чистачка. А ти си решила, че новото общо дете може да ви сплоти. Ако решението за новата бременност е било негово, значи те вижда и още като инкубатор.

Губиш живота и времето си до грешния човек. Понякога трябва да се вслушаш в мнението на хората около теб, защото в бита явно си загубила способността да мислиш адекватно - което е напълно нормално до такъв абюзър

# 17
Аз не бих оставила 5 годишното си дете, заради някакъв си мъж..

# 18
имам 1 той две.. майка им избяга за Германия.. и не съм гледала аз да го вържа а той мен.. хората топно това ми казваха че ме използва за данома кой да ну гледа децата и че ще ме вържи по някакъв начин

Извинявай за директния  въпрос, но вие роми ли сте? Не питам с лошо чувство, дори напротив. Просто има някои разлики  в семейните отношения и отглеждането на децата, които биха довели до различни отговори.
Също така, пишеш "мъжа ми" - имате ли брак наистина, или просто живеете заедно?
Да той е ром, родителите ми за това не говорят с мен

# 19
Може би е по-добре да се разделите и да си гледаш детето или децата. Въпрос на време е да се увеличи тормоза, да прерасне във физическо насилие.

# 20
Тоест детето ти е при баща си, а ти си забременяла от циганин и му гледаш чаветата. Други деца нямаш, предполагам и брак, те рядко се женят. Значи нищо не ти пречи да си събереш багажа и самичка да отидеш на квартира/в кризисен център/приятели/роднини и да се опиташ да спасиш себе си и децата си от един тъжен и жалък живот.

Как може да се отървеш от детето си, за да гледаш чужди деца и да правиш още деца? Просто думи нямам…

# 21
Най-доброто, което можеш да направиш - за себе си, и за децата ти - е да се разделиш НЕЗАБАВНО с този човек, да смениш града, ако трябва и държавата, да теглиш една дебела черта и да започнеш живота си наново.

Ти живот с този "левент" нямаш. За какво си там? Какво точно му обичаш и харесваш? Прекрасното отношение към теб? Сигурно "отличните" битови условия, в които си принудена да гледаш две чужди деца и едно предстоящо бебе?

Сигурно нямаш заделени пари, след като си стоиш по цял ден "вкъщи",  затова си преглътни гордостта, говори с родителите ти да ти помогнат финансово, и се спасявай - колкото по-далече, толкова по-добре. Останеш ли в полезрението му, нищо добро не те чака - ще агресира, ще те тормози психически и физически, и ще ти направи живота ад.

# 22
...търпя психически много рядко физически тормоз...
И аз ти се чудя какво си мислила, като си се събирала с този човек, но до сега каквото било, било, мисли за бъдещето.
В осми месец бременна, и най-вероятно не си работила, та едва ли ще взимаш пари за майчинство... Права е Горджъс - сдобрявай се с вашите и се изнасяй при тях. Нямаш друг полезен ход.

# 23
Еми, кофти ситуация си си направила сама. Бременна и с дете , стояща “ гордо “ до някой, който я обижда как ти звучи отстрани? Предполагаемо той си е бил такъв още от самото начало, а ти просто си притискала всички ред флагове. Роднини имаш ли? Брат, сестра, приятелка ? И твоите деца къде са в цялата картинка ? Не е добре нито ти, нито бебето, нито децата ти да живеете в такава среда както я описваш. Студените взаимоотношения са най - малкия проблем.

# 24
  • София
Никакво съчувствие нямам към майка, която не си гледа детето. Стой си да те бият, но тъжното е, че второто ти дете няма да има кой да го гледа. Първия ти мъж очевидно се е отървал от теб, както и детето, горкото.

# 25
Очевидно е, че не пращиш от акъл и не си най-добрата майка.
Обирай си крушите скорострелно, докато не те е размазал от бой и у вашите или приятелка. Натисни там вашите, нищо, че не те искат – кажи, временно, ще ме убие иначе, спешно е, само за кратко, после пак не искайте да ме чувате.
В кой месец си бременна?
Ако е в началните, не е никак лоша идея да направиш аборт.

# 26
Видях 8-ми месец, ника не е начало.

# 27
И си оставила твоето дете, за да гледаш чуждите на някакъв циганин? Айде бе, не вярвам.

# 28
  • Бургас
Никакво съчувствие нямам към майка, която не си гледа детето. Стой си да те бият, но тъжното е, че второто ти дете няма да има кой да го гледа. Първия ти мъж очевидно се е отървал от теб, както и детето, горкото.

Мислех да не пиша, че ще съм много груба, ама...
Мнението ми е същото. Капка жал нямам към жена, която си е оставила децата, особено пък заради мъж, че циганин. Родители и роднини не искали да я чуват. Нормално, явно имат мозък за повече от 5 стотинки в главите.

# 29
Този етнос мъжете много рядко гледат чужди деца, работил съм с много от тях, има и свестни, но само един се сещам беше приел жена с дете и другите го критикуваха много. За другото ясно, хората не случайно са казали г**з глава затрива.

Общи условия

Активация на акаунт