КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 14 038
  • 674
  •   7
Отговори
# 15
Тони, приятно изкарване на вечерта!
Фло, зная че зетко ти е фен - вечерята ще мине приятно, а питката ще е трепач. После ще споделиш. Успех утре на внучката. А ти бързо почивай, че утре пак те чакат емоции.
При нас, както и очаквах - бабата прави паник атаки. Днес цял следобед спа - кръвното е нормално. Помолих ММ да си говори с нея - да не ни прави на пияни калинки да тичаме като Бърза помощ на 40 км цяла зима. Да дойде у нас в града. Тук на село има всички удобства, но като завее и зафучи и като я обхване параноята - елате да видите. Зная че не й е комфортно у нас, нито на мен, но в името на сина си поне да помисли. Не вярвам да стане ..
Топла и уютна вечер от мен Heart

# 16
О, ще стиснем палци за детето, Фло! Утре да им вземе акъла!
Пак се чучнах под абсорбатора. Ще каже човек, че все си вися до котлоните. Гледам, че филтрите са за почистване, но няма да е баш сега.
Макавели, не ви е лесно. Дано да се вразуми и да дойде при вас. Поне за зимата. Така и вие ще сте по-спокойни. 40 километра не са малко, ако човек трябва спешно да отиде. Играли сме го.

# 17
Мериан, Тетка, благодаря ви за погалването по главицата. Е в такива моменти съм на ръба да запаля цигара.
Аз, която съм позитивен и оптимистичен човек, не обичам ама никак негативното мислене - все е облачно, все е мъгливо, нищо хубаво не се случва, мисля внуците - (е, те си имат техните грижи и проблеми,то и аз ги мисля), само болести и т.н. Че и ММ й приглася ...

# 18
Мале, колко сте бързи! Нова тема, ме и две страници изписали 🥰
Пипи, Борянка, отново и отново сте точно в десятката! Огромно благодаря и от мен! Страхотен тандем сте! Зарадвах се, че Боряна се появи, като зачезна се притесних, че ще останем без стихотворение! Още веднъж БЛАГОДАРЯ! ❤️
ФЛО, ние дето няма да сме на купона ще стискаме палци утре и заради вас, че знам ли какви ще ги свършите, то вкусища коментирате, то вино на Пипи, и току сте се омотали 🤪🤣🥰
Макавели, те че стават възрастните хора като деца, стават, ама вашата има май доста инат и проклетия. Свиркай си и си гледай мъжа!
Тетка, още ли са болни твоите? Ей гадни вируси! Дано отмине вече! 😘
Тони, приятен рожден ден, весело да ви е!
Яжке, как мина последният ден, как си?
Момичета, много ви благодаря за съветите! Мисля го още. Ще отида някой ден до офиса да видя точно какво и как и ще решавам. Пипи, програмата май е на Микроинвест, но не съм съвсем сигурна. Нашата в училище беше на Омега.
Аз съм готова със всичко за празничната вечеря. Този път направих содена питка. Чакам ги всеки момент да се върнат от концерт и да сядаме.
Спокойна и уютна вечер мили ми дружки! 😘

# 19
Как да си свирка кассс, като друг надува свирката и те хукват. Паник атаките са гадно нещо, не го пожелавам и на най-големия си враг. Трябва си и разум. Но аз се бях докарала до там, че от едната страна свекър и свекърва на 50 километра, от друга майка в депресия и баща инвалид, на работа на смени и дете ученичка. Телефона ми висеше на врата и като звънеше сърцето ми отиваше в петите. От този период сме с две коли, за да можем да хукнем накъдето потрябва. Живеехме в гарсониера.
Пак ще кажа, не е лесно. Макавели, ако всичко друго е наред, с ежедневни разговори по телефона дали няма да се закрепят нещата. То е ни така, ни иначе.

# 20
Разговорите са три пъти дневно - в 8.30, в 12.30 и в 20.00 ч - това е вече няколко години  Сега седя в кухнята и слушам разговор майка и син. Оказва се, че вчера следобед,въпреки че хапчетата за седмицата са приготвени е изпила едно лекарство, което се пие само сутрин. Знаех си, че има нещо ... Сега " предписах" Дианксид за няколко дни.

# 21
Касс, сигурна ли си ,че много те искат в къщи постоянно? Имаш възможност да работиш през ден и от къщи по спешност на въпроси да си на линия. При нужда - цял ден в къщи. Може пък да си искат те да си гледат детето, сегашните млади искат самостоятелност. Питай  и тях.
 Макавели, паник атаките доказани ли са или ... че има нужда от внимание ,да се врътка някой наоколо? Не са и  малко годините, но и характера както описваш си е манипулативен, знам че е мама му на мъжа, особена порода.
 Аз никога не се почувствах точно свекърва, така са нещата , от далеч, сами се справят,  синът си направи фирмата точно като се зададоха децата ,да е с плаващо време и да поеме натиска ,че  за един близнаци особено си  е доста зор , ами изплуваха, на 10.5 вече, още малко ,на 11, не са бебета , сами се гледаха лятото.
 Аз не вдявам какво ми е , поне не постоянно, опитвам, като се налага да обясня защо това така, виждат, но   не разбират, само който  си  е знае.
 Дано не става пожарна да викам без нищо , че не е хубаво.
 Фло , успешно представяне на голямото малко момиче, не знаех че по нашенско правят сериозни неща.
  Разписах се с роман.  Както дойде.

# 22
Борянка , ами те са връстници нашите внуци. Големите внуци са близнаци - момче и момиче и са родени през юни 2015 г.
И аз не бих казала, че се държа като свекърва  - те сами си гледат децата - и син 1, и син 2. Ходим само когато са на зор и ни повикат. Съвети не давам и не се налагам, нито изисквам нещо. Мога да споделя опит, ако искат да го ползват. Когато могат да си дойдат - винаги е радост за нас. Пределно са ми ясни техните ангажименти с работа и деца, затова за сега не ги ангажираме с нас. Винаги сами сме се справяли ние двамата. Моите родители също до последно не търсеха помощта ни и все казваха - седнете да се видим и да поговорим, ние се справяме. А те също живееха на село, имаха животни и работеха. Но ... нямаха нищо общо с характера на свекърва ми.
И всъщност тя няма диагноза, че прави паник атаки, но се държи точно така. Самонавива се, че ще се вдигне кръвното още повече при следващо мерене, мери го през 5 минути и.така... Сигурно станах досадна вече - спирам, няма да коментирам повече . Обещавам!

# 23
При описаната ситуация май по-добре да си остане на село? Хипохондрик като постоянно присъствие е убийствено.
Емпатията ми взе да се изпарява.

# 24
Като  надуе сирената ,да има там един човек да провери какво и  е и да я игнорирате за театралните изпълнения.  Лъжливото овчарче нали знае.
 Аз за КАСС повече го писах, че младите сега при бебе не искат помощ, искат да са сами и се напаснат, а  и  таткото има отпуск, да се научи да е баща, не мама му да го отменя.

# 25
О, Боряна, изобщо не се натискам за бебето. Казвам, че ангажимент съм поела за малкия когато е болен и не е на градина да го поемам аз, а родителите да работят. Особено сега като започна снахата работа не й е удобно през ден през два да взема болнични. За това става въпрос. Малкия като беше бебе, отпуск бях докато ги изпишат и на изписването. После те си се справяха. Аз, ако излязат набързо да си напазаруват нещо само тогава. Знам, че и сега живот и здраве като дойде другото бебче пак ще е така. Виждам ги как си го чакат и знам, че ще искат сами да си го обгрижват, което си е напълно нормално. Аз също акъл не раздавам 😁 Веднъж се бяхме събрали с нашите приятели, но и децата бяха с нас и се завъртя разговора снахи свекърви. Моята приятелка нещо ми каза, че нали съм свекърва и по твърдо да го раздавам и т.н. ,  а голямата снаха се обърна и каза - ооо, ама тя не става за свекърва! Пита я моята, е защо - Ами така бе, просто не става и се смее. Та така де, не ставам, ама карай, каквото такова, здраве да е Simple Smile

# 26
Бягай на работа докато можеш и  не се мотай  наоколо. Това е комплимент от снахата. Почерпи  я.

# 27
Да се разпиша преди да ви пожелая приятни сънища, защото вероятно вече спите.
Пипи, Бо_ряна, поздравления за хубаво оформената тема!

Пипи, отговарям на въпроса ти:
Скрит текст:
дадоха ми списък с правила. Ще го снимам и ще ти го изпратя по вайбър. Всеки ден по схема се слагат капки.

Специално питах доцента, който ме оперира за четене и работа с компютър. Каза ми да си го правя без притеснения. Аз започнах още на третия ден. Няколко дни гледах ТВ със слънчеви очила и навън бях също с тях. Първия път бях по-страхлива и по-стриктна, втория бях по= небрежна, но нямаше проблеми.
Пожелавам ти всичко да се случи бързо и резултатно!

# 28
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи ви изпуснах.
Кас , мисля , че е комплимент , че не ставаш за свекърва. Прекалено си добра.
Макавели , тегава е ситуацията при вас. Трудно се гледа възрастен , а когато е и от разстояние е още по-трудно.
Борянка , радвам се , че се завърна , липсваше ни.
Фло , стиснати са вече палците. Ще се справи детето.
Хубав ден!

# 29
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро!
Тони, ти защо си станала толкова рано? А и днес е събота. Аз и малката щерка закарахме щерка 1, зетко и внуците до летището. Отиват до Хамбург, утре летят до Канарските острови и от там тръгват на круиз. Мисля ги. Тръгнаха с прекрасно настроение и вярвам, че ще си изкарат хубаво.
Не ми се ляга, ще погледаме телевизия и ще се приготвям за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт