КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 14 038
  • 674
  •   7
Отговори
# 45
Баболини, радвам ви се! Много!
Бъдете здрави и запазете този дух, който носите в сърцата си! Как успявате ... Вие си знаете тайната Simple Smile

Благодаря за разказите.
Емоцията си личи във всеки пост.
И от метрото, и под абсорбатора Simple Smile усещам как предколедното настроение вече е с вас.

# 46

Вече кроим планове за догодина.

Какчааак догодина,  адашке?
А  предколедно или предновогодошно събиране няма ли да има?
Аз не съм си изпълнила плана за срещите тази година.
Моля, размислете, не ме оставяйте с неизпълнен план.
Шъ ми резнат премиите...
Клечи, душко, я ти измисли една дата при китаеца? Какво ще кажеш? Heart

# 47
Чета ви и ви се радвам - толкова позитивизъм лъха от всеки пост. Искам и аз...  Може ли пак да се разходим до Луковит, а може и до Ловеч - Мериан знае как да организира преспиването Smirk Да не чакаме Варна и морето - може за Зарезан или Св.Валентин. А после пак.
Белла, поздрави за момчето ти - да се дипломира успешно и да защитава полезни каузи.
Ранелла мислех че си участвала в срещата.
Тони, хубава изненада си спретнала - и аз бих го направила ако бях по- близичко.
Моля ви ако някой е направил поне едно фото - изпратете на лични Heart

Топла и спокойна вечер баболинки - много ми е хубаво с вас Heart

# 48
  • някъде другаде
Вече съм си в къщи положително заредена. Радвам се , че се запознах с тетка и Мамси.
И аз благодаря на Пипи , Яжка и Жана за коледните подаръци.
За неприсъствалите да кажа Мая е с нова визия., отслабнала е и изглежда подмладена.
Ще чакам с нетърпение следващата среща.
Хубава вечер!

# 49
  • София
Подкрепям ТЕТКА!
Хайде КЛЕЧИЦЕ, свири сбор. Веднага съм готова за при китаеца. Simple Smile
МАКАВЕЛИ и теб подкрепям! Не сме рекли, не сме се събрали! Simple Smile
Мислех да не казвам с какво сме се гощавали, но...качамакът на Тетин беше изключителен. ЖАНА донесе чудесна дробсарма. Към изненадите спадат елитните пелмени. Харесаха се. Имахме и памук погача. Наистина памук. А какви майсторки на сладкарството имаме...думи нямам. НАМИ ни донесе каноли, МАМСИ - бисквитена торта с маскарпоне, още ми ухае лимоновия кекс на КЛЕЧКАТА, спомен от детството ми са фунийките на ТОНИ и сладките прасковки, браунито на МЕРИАН, радомирските бонбони на ПИПИ, и какво ли още не. И банани, и още бонбони, и кафе, предястието на МАЯ и вареното жито...Всички момичетая се бяха постарали невероятно - и АЛОНЕЛАМ, и КРАСИВА БЕЛЛА, и  Ох...Изморих се да пиша, а правите ли сметка какъв зор е да се изяде всичкото това???
ЯЖКА съвсем спокойно е изкарала последния работен ден. Нейния дядо Коледа ни е изпратил подаръци, та тя ни ги раздаде. Дядо Мраз на ПИПИ също ни е изпратил подаръци. Голямо въодушевление настана, като си получихме подаръците. И ЖАНА ни изненада приятно с подаръци!
За следваща среща ще разпечатам песни, та да сформираме хор на баболинките. Може би след това и балетна трупа ще създадем! Joy Чувствам се прекрасно!
Прибра се внучката от Плевен, представила се е отлично. Дойде си с грамота и подаръци. Доволна е!
Спирам до тук, че ми дойде вдъхновението да поразтребя, та да не вземе да ми мине... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
Пък на мен никакво вдъхновение за разтребване не ми идва, що така Simple Smile  Wink .
Ама на мойто другарче това хич не му пречи, а и на на мен така  и  като хванахме кварталните улици, та до сега.
А на вън е едно приятно, сякаш не декември идва, а март, ама и това не ни пречи.
Хубаво ми е, приповдигнато ми е настроението, а сега ако мога да си озаптя лакомията, та да ми стига това, което изядох от 11.30 до 16.00, цена няма да имам.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 07:32 от Важна клечка

# 51
Много сте хубави!

# 52
Клечи, сладури сте!
И аз искам подаръци - май няма да се сдържа до Коледа, за да зарадвам другарчето си.

# 53
  • София
Пипи, Борянка, благодаря за новата тема.
Радвам се, че сте изкарали добре на срещата.
Ако пуснете някоя снимка на лични тук или във ФБ няма да се разсърдя.

# 54
Най-после сколасах да ви прочета. Изпълнили сте програмата за супер купон, та даже сте я преизпълнили! И аз завид, завид! Радвам се, че ви чух. Не разбрах много-много какво говорите, че бях на двора и по улицата минаваха коли, но веселият ви смях беше достатъчно красноречив. Пратете някоя снимчица. Може и на вайбър.
Аз днес имах помощничка за дворното почистване - малката щерчица. Свършихме чудесна работа. Остана още, но основното е събрано, натъпкано в чували и готово за контейнера. После за вечеря дойдоха гаджето ѝ, голямата щерка и сие, хапнахме, направихме някакви първоначални планове за декемврийските празници и кой от къде.
ММ отиде на работа, а аз на диванчето. Навън заваля и постудя. Май баба зима ще ни изненада със сняг Smirk
Клечи, много сте готини!
Спокойна нощ и хубави сънища, бабетки!

# 55
  • София
На който му върви, му върви...Точно ми дойде ентусиазЪма и щерката пристигна. Разпореди се - аз да стоя като египетска мумия, а тя запретна ръкави и за половин час свърши цялата работа. Никак не е лощо така! Утре можете пак да дойдете - ей на това му казвам изненада! Stuck Out Tongue Winking Eye
Обадиха се руските ни приятели, поздравяват бойните баби от КГБ. Grinning
Утре съм на тръстиката. Нищо, че е неделя. А НЛО казват, че неделята е ден за почивка...
Сега лека нощ и ви благодаря за всичко! Гушкам ви! Hug

# 56
  • на чист въздух
Сладки сънища бабчета. Виждам много хубави емоции сте преживели. Радвам се за вас .
Аз на бързо се обаждам. Тази седмица много стресови, но важното е, че всички са живи и здрави.
Снахата са ги ударили. Мъника също е бил в колата, макар, че тя ме излъга . Всички са живи и здрави.  И това точно в деня в който синът ми трябваше да навърши 28г. Съдба.
Утре ще си закарам мъника при майка му.
Клечи, много сте чаровни с .
Хайде гася лампите и спете сладко, сладко

# 57
  • някъде другаде
Добро утро!
Пак съм станала рано , пак ще пътувам. Отиваме на Велико Търново на изпит. Стиснете вълшебните си палци.
Живи и здрави да се приберем ще трябва и да сготвя. Решила съм да направя една леща и да опека свински ребра.
клечи , страхотни сте с Чарли.
Хубав ден , маНдами!

# 58
Добро утро, готини маНдамки Simple Smile !
Явно бацила БГ Мамма и по - точно КГБ така яко се е загнездил в мен, че няма лекуване Simple Smile - колкото и да се опитвам да ограничавам отделянето на време, вляза ли, няма излизане.
Против съм всяко пристрастяване, но с това отказвам да се боря,  колкото и да ми краде свободното време .

Предадени са на принц Чарли всички комплименти по негов адрес Simple Smile , прие ги с високомерно врътване на опашка Simple Smile .
Добре, че е той, та покрай него и баба му да има с какво да се похвали и изпъкне Simple Smile Wink .

Тоничка, лек път и успех на детето ти.
Палците са стиснати.

Ян, дано се успокоят нещата при теб.
И дано често имаш възможност да гушкаш детенцето.

Фло, Тану, добре сте вие с дъщерните отмени,  полага ви се отдих.

За нова предколедна среща -
да помислим за ден - дали работен, дали почивен, за час - дали през деня, дали вечер, пък ще гледаме да изловим черните котки и да се нагодим някак си - пък който не успее да дойде, има и следващ път.

Оххх, пак се заплеснах...
Ще трябва да си сложа лимит на телефона, като на децата Simple Smile  и като ми изтече времето да ме изключи до следващия ден.

Хубав да е деня ви!

# 59
На 23 ноември се отбелязва Денят на психотерапията.

Психотерапията успява да отговори по задълбочен и адекватен начин на страданията, свързани със специфично човешките потребности и желания за саморефлексия и себеразбиране, за удовлетворяващи афективни взаимоотношения и автентична междуличностна среща, за личностово израстване и пълноценен живот, изпълнен със значим личен смисъл. Психотерапията не само подкрепя процесите на личностно израстване и развитие по посока на автономия и право на личен избор, (независимо как той може да бъде оценен, от гледна точка на психотерапевта), но и се включва в глобалното движение за развитие и преразглеждане на научната и социалната методология и практика в епохата на модерното и пост-модерно общество.

Българската асоциация по психотерапия (БАП) е регистрирана като неправителствена организация на 23 ноември 1993 година. Тя има свои Устав и Етичен кодекс. БАП е член на Европейската асоциация по психотерапия (ЕАП) и е Национална присъждаща организация за квалификацията „психотерапевт“. Като такава тя изгражда и поддържа националния Регистър на психотерапевтите в Република България и полага усилия за регламентирането и утвърждаването на психотерапията като професия. Правните аспекти на тази професионална среща между пациента/пациентите и психотерапевта/психотерапевтите са в процес на засилено законово регламентиране в цяла Европа, където психотерапията се разглежда като самостоятелна свободна професия и с инициативата на Европейската Асоциация по Психотерапия (ЕАП) вече е правно уредена в Германия (от 1998), Италия (1998), Австрия и Швейцария (2011), Франция и Обединеното Кралство.

Като си нямат КГБ, тук сме  една крачка напред.
 Клечко-мечко, не се стискай да пишеш, като спреш зор се тръгва, я да се заям по свекървински, не си слагаш спирачки на топлото море , тук си решила. Тук поне безплатно.  И на "живи" срещи ходиш ,май не ти харесваме  тези ,дет сме "не живи".

Общи условия

Активация на акаунт