КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 497
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Вила Великула
Добро утро! КАГ, благодаря за отговора. А за навеждане, вдигане на предмети, как стоят нещата?
Мамси, завиждам на твоите хора. Сега на Канарските острови температурата е не по-малко от 20-25 градуса. Миналата година видях доста големи круизни плавателни съдове, които спират там. Приятно да си изкарат и ни ге мисли.
Надявам се, че и другите момичета, които не са писали скоро ще се обадят.

# 31

Всяко утро е времето,
в което започваме живота си отново.” 
       *** Паулу Коелю ***

Добро утро баболинки Coffee

Мамси, да имат прекрасно време и хуваво да си изкарат децата!
Фло, палците са стиснати - ще се представи чудесно детето  Hands Plus1
Момичета , зареждаща и с много настроение среща ви пожелавам - сигурна съм, че ще е така Heart
Вчера събирахме листа, но снощи и сега духа силничък вятър. На земята има шарен килим, така че продължаваме Flowers Maple Leaf

Светъл, спокоен и щастлив ден ви желая от сърце ❤️

# 32
  • София
Добро утро,момичета!
Благодаря на Пипи за хубавата темичка.Както винаги-грижлива и прецизна.
Благодаря на Боряна,че ни дарява с тези писани по поръчка стихове! Това е привилегия за нас.
Момичета,вчера сте мислили за мен и питате как е минал последния ми работен ден.Благодаря ви! Мина спокойно.Аз отдавна трябваше да напусна,пътуването до работата стана много трудно.Имам 3 прекачвания,висене по спирки,задръстване...Имам си и проблеми с коленете,все внимавам за сменената става.Сега,преди снега беше най-доброто време да напусна.Няма да остана съвсем без работа,нали имам допълнителната.Започнахме и един ремонт,та няма да се чудя какво да правя със свободното време.Колегите обещаха да се отзовават,ако имам нужда от някаква помощ в бъдеще.
    Вие сте писали толкова много! Много е приятно и задушевно,но как да коментирам без записки!
    Още съм по пижама.Ще се стягам за срещата и ви оставям.
    Пожелавам хубав ден на всички!
    До после!

# 33
Добро утро, баболинки!
Сънувах разни сънища и се събудих рано. Пия кафе във вашата компания! ☕
Тетин е станал по-рано и е направил качамака. Пак изпуснах да видя как го приготвя Wink Той днес ще е дежурен по тъща и има голяма вероятност да му доведат и дребосъчковците за кратко.

# 34
Добро утро готини маНдами! 🌹
И аз като Тетка сега чак си пия кафето. Днес съм се успала, това не се е случвало отдавна Simple Smile Тук грее слънце, но си е студеничко, друго си е обаче като е светло и грее.
Имам ядене за обяд и май ще сложа един боб, а аз да се развихря и си дооправя градинката.
Пожелавам весел и зареждащ купон на момичетата, които ще присъстват, и на всички останали да ви е лек и усмихнат деня! ❤️

# 35
Пълна мълчанка тук Simple Smile
Явно купона още не е свършил. Проверката от мен беше в 13 ч и вече бяха направили класация на туршиите Flowers Chili Flowers Tomato Flowers Deciduous Tree Ама сладките приказки нямат край, изненадате - също. Имаше ли вече Коледни подаръци?

# 36
  • София
Включване от метрото: имаше коледни подаръци за всички. Отделно и за някои други, които си намериха другарчетата!
Естествено времето не ни стигна да се наприказваме. Аз лично съм заредена с хубави емоции! Имам си чудесни приятелки! Благодаря ви, че ви имам и най-заслужените благодарности естествено са за домакинята! Дано още дълги години да ни посреща в още по-голям състав!

# 37

Чакам си автобуса на път към къщи.
Срещата беше чудесна, напълни ми се душата! Получих разкошни подаръци Heart Хапнах много вкусища, попяхме и се повеселихме! Фло, още веднъж благодаря!

# 38
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз вече съм вкъщи. Минах през китаеца да взема нещо за вечеря.
Фло, благодаря за топлото посрещане🤗.
Подаръците са чудесни. Благодаря на Яжка и Пипи. Помислили бяха за всички.
Срещата мина много приятно. Нямаше пияни, гладни също. Всичко беше много вкусно. Заредихме батериите. Момичета, благодаря, че ви има ❤️. Готови сме за нови срещи.

# 39
И аз да кажа здравейте от метрото Simple Smile .
Благодаря ви!!!
На всички, за всичко!

# 40
  • Вила Великула
Малко информация за купона и от мен. Както обикновено-много смях и голяма веселба беше, а за трапезата нямам думи.  Всички се бяха постарали и похапнахме порядъчно.
Някои от нас си получиха подаръците  а за всички имаше и изненади.
Благодаря на Фло за гостоприемството.

# 41
  • Кубрат/ Пишурка
Ех, колко хубаво е било! Завид, завид!
Аз чак сега се включвам в новата темичка. Пипи, Боряна - тенк ю, баби!
При мен нищо ново. Анжелка днес е на работа. Сега там е 15 ч - ще почакам за отзиви.

# 42
Ха здрасти изпод абсорбатора! Пия безкофеиновото си кафе. Simple Smile
Тетин се е справил безупречно с дондуркането на тъща и внуци. Похвалих го, че сте му харесали качамака и се ухили до уши Heart. Сега излезе малко да се поразходи и той.
Хубаво ми е настроението, благодаря на всички!

# 43
  • София
За всички дружки, които не бяха с нас, но са мислили за нас - започвам да разказвам.
Сутринта посрещнах на автогарата една от изненадите - ТОНИ, пътешественичката. HeartТолкова много се зарадвах, когато прие поканата.  На кафе и приказки дойде времето за срещата. По една, по две, събрахме се компания, малко повече от дузина. Всички весели, усмихнати, нарамили торби и дисаги и донесоха вкусища като да изхранват единн взвод. Какво ли нямаше... Хайде да не изброявам, че някоя да не пометне. Stuck Out Tongue Winking Eye От всичко имаше по много - приказки, смях, песни, солени и сладки вкусища, богат асортимент от напитки - ти да видиш!  Невероятна е тази наша компания - не за пръв път казвам, че с конкурс сме събирани! Grinning
Проведохме конкурс за вкусна туршия - журито беше много затруднено. То бяха дегустации, то бяха коментари. Узорихме се! Присъдихме отличията. Първото място разделихме на три - МЕРИАН, ТАНУ и МАКАВЕЛИ, с единствена препоръка - догодина да удвоят бурканите. Simple Smile
Получихме подаръци изненади от ЯЖКА и ПИПИ. Много сме слушали, та затова.
Радвахме се на успеха на малкия син на КРАСИВА БЕЛЛА - изкарал си е последния изпит от следването. МНого се радвахме и много ръкопляскахме! Скоро ще си имаме още един юрист.
Обадиха ни се ТАНИТА, МАКАВЕЛИ, чухме се с ТАНУ и с момчето на ГЪБКАТА. ТАНИТА  ни поздрави с песен. Вече кроим планове за догодина.
Е, това беше.

# 44

Вече кроим планове за догодина.

Какчааак догодина,  адашке?
А  предколедно или предновогодошно събиране няма ли да има?
Аз не съм си изпълнила плана за срещите тази година.
Моля, размислете, не ме оставяйте с неизпълнен план.
Шъ ми резнат премиите...

Общи условия

Активация на акаунт