КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 568
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро ☕🌹
Тук грее слънце. Ще му се порадвам подобащо Simple Smile
За снимките, мисля, че е най-добре отново Нами да ги постне и заключи само за нас във фейса както беше направила преди. Така няма да има нужда на всяка една поотделно да се праща.
Спорна седмица и хубав ден от мен баболинки! 😘

# 91
  • София
Голяма съм шматка!
Влязох с идеята да поздравя всички Катерини - нали днес е техния празник и накрая се отплеснах.
Та ЧЕСТИТИ ДА СА КАТЕРИНИТЕ И ЕКАТЕРИНИТЕ И ОЩЕ КАТЯ, КАТРИН, КАТИНА И ТИНА. ДА СИ НОСЯТ С ГОРДОСТ ИМЕНАТА, ДА ГИ ЗАКРИЛЯ ТЯХНАТА СВЕТИЦА МЪЧЕНИЦА. НА НАШАТА КАТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНА МЛАДОСТ. ДА Е ВСЕ ТАКА ОТГОВОРНА И НЕ ЧАК ТОЛКОВА АМБИЦИОЗНА!
Поздрав в лилаво, като цвета на любимата й лавандула. Grinning

# 92
  • София
Да са честити Катетата! Пожелавам им здраве и късмет!
Няма Добро утро от метрото, защото съм вдигнала кръвното и ме боли глава. Доста се поуморих с чистенето, а и червеното вино не ми повлия добре, че снощи продължих с бяло, понеже комшийката черпи за рожден ден. Извода е, че вече нито за маса нито за работа ставам...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
  • в сърцата на любимите ми хора
Честито на имениците днес. Да е жива и здрава Кати на Фло. Много любов и щастие ѝ пожелавам.
Аз със спането съм скарана. Какво ли не съм опитвала - не става. Сова съм си, и това е 😬
Сега съм си сипала кафенце, гледам го влюбено и чакам да мине половин час, за да си го изпия с кеф. Сутрин пия едно хапче и трябва да изчакам поне 30 мин. преди да мога да пия или ям каквото и да е, дори вода не може.
От Луковит и аз моля за 1-2 снимчици. Или във фейса най-добре да ги качите.
Хубав ден на всички.

# 94
  • някъде другаде
Фло , честита да е Кати. Здрава , щастлива и успешна.
Макавели,  стиснати палци да се случат нещата.

# 95
Макавели, и от мен стиснати палци!
Благодаря на Фло - видях ви в Луковит. Много сте готини 🤗

# 96
Честити да са имениците днес!
Честита да е Кати на Фло, да е здрава, щастлива, успешна! 🍀
Къде ги гледате тия снимки, аз никъде не виждам 🤔

# 97
ФЛО ми изпрати няколко снимки от Луковит на  Вайбър.

# 98
  • Вила Великула
ЗДравейте момичета! Честит имен ден на всички Катета. Сещам се за Кати на Фло, но ако има ии други - да са здрави и успешни.
Аз също съм совичка като Мамси. Наспивам се с 6 часа, но ако спя 8 - ми е бонус.
Сега поработвам и в 15,00 съм на рехабилитация. Да свърша с тези занимания преди сряда, че после ще има пауза.
И при нас сутринта беше тъста мъгла, но сега пече приятно слънчице. Листата на дюлата още не са окапали, но са станали като златни и на това слъжце - още повече светят.

# 99
Фло, честита и благословена да е прекрасната Кати - здраве, успехи и емоционални младежки години! Flowers Four Leaf Clover
               Здраве и късмет и на всички, чийто празници съм пропуснала!
               И да попитам пак - изненадките за сметка на получателя ли да изпратим, че ми е нещо некомфортно да пращам по този начин.
               Пуснете ми някоя снимка да ви видя, че май скоро няма да мога да се включа в срещите ви.
               Спокоен и ползотворен ден!

# 100

Да ви почерпя за именния ден на моята внучка:-)

# 101
Минавам като вятър  Simple Smile - само да кажа
честит имен ден на прекрасната Кати  на Фло и малката Кати на Ранелка !
Да са здрави, да са с късмет и да имат щастлив живот!

Видях снимки от Луковит.  Прекрасни сте!  Мога само да съжалявам...

# 102
Честити именици и от мен, здрави, красиви и щастливи да са!

# 103
И от мен честит имен ден на двете ни Катета- внучките  на Ранелла и  Фло! Живи, здрави,  всяка според възрастта да е щастлива.
Аз благодаря  за поздравите за нашата рожденичка. Началото ни беше "почти непознати", сега е "нека да бъдем добри познати". Нямам основания за оплакване. Надявам се и тя.
Благодаря и за съветите за съня. Снощи си легнах в 12, 15 , но заспиването е било малко преди 1. Сутринта бях кукуряк в 8, 25, но с две много кратки събуждания.  Не е зле.
На всички пожелавам хубав ден!
До скоро!

# 104
  • София
ДИДИ,  разбрахме се  с момичетата - който изпраща, плаща. Искаш ли и снимки от Луковит?
Мислим те, споменаваме те. Така ми се иска да се присъединиш скоро към групата. Hug
От сутринта съм до печката, сготвих вариво по трънско ( Свинско със зеле) и винен кебап. Довечера ще посрещнем една приятелка с дъщеричката. Ще преспят у нас - та керемидка и легло има, сега вече има и котлова храна.
Благодаря за милите пожелания към Катерина. Довечера ще ги чуе.
Аз сега ще си прегледам лекцията за Емоциите и емоционалната интелигентност и заминавам.
На вас приятен обяд и до после.

Общи условия

Активация на акаунт