КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 525
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Честити да са имениците!

И психотерапевтите!

Времето напоследък било идеално. Особено ако си охлюв, червей или мухъл. Чудя се аз като какво да се самоопределя. Май имам нужда от психотерапевт

# 76
Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания - от вашите уста В Божиите уши!
Фло, честит празник и на твоето момиче - да е добър душеприказчик и да помага на нуждаещите се! Винаги съм казвала, че е призвание да бъдеш добър лекар и да успяваш да си съпричастен с болката и страданието на хората - не всеки го умее. Благодаря ти и за интересното четиво за съня - при мен има доста какво да се желае...
Клечи, хареса ми рецептата за кекса като я прочетох - сложих си я в папката "За опитване" и ще го спретна при първа възможност. Само кората от портокал малко ме притеснява, но прочетох как се обработва. Обикновено кисна лимони и прясна салата през пролетта във вода със сода бикарбонат заради нитрати и химикали.
Тану, най ми харесва охлюва от изброените - и къщичка си има да се крие Smirk
Ние си се прибрахме у дома. Засега "въдворихме" спокойствие. Донесохме си пресен лопуш - ще има зелени банички и зелена супичка.

Нека всичко добро да ни намери, да ни последва, да ни прегърне и да остане с нас...лека вечер и бъдете здрави 🍷🔥🍁

# 77
  • София
Продължавам с похвалите.
Щерката оцени Канолите. Малката внучка се възхити на Браунито. Аз като седнах с голямата лъжица пред бисквитената торта... Няма да казвам колко остана. Ромео си спомни, че баба му правела прасковки, а майка му -фунийки с крем. Радомирските бонбони са много хубави - препоръчвам ги. Житото с орехи и стафиди също беше чудесно. Зетко такова чудо не е виждал - и той действаше с голямата лъжица!
Благодаря за поздравленията към нашата душеприказчица. Амбицирала се е да се подготви за две седмици и да се яви на изпит пред отбор известни професори психотерапевти. Никак не е лесен този изпит. Хората се готвят по няколко месеца. Тя харесва предизвикателствата! Вярвам, че ще се справи и я подкрепям. Ще помагам с каквото мога. Grinning Ромео, този черногледец се опита да мъцне, че нямало да вземе изпита. Запуших му устата с най-голямата фунийка. Joy

# 78
  • в сърцата на любимите ми хора
Благодаря за пожеланията към Александер. Да се връщат на всички вас🤗. Честит професионален празник на дъщеричката на Фло. Да има много и доволни пациенти.
Аз днес мързелувах активно. Успях да спретна една мусака и с това приключих.
Мериан, моля за рецептата за твоята туршийка - беше страхотна.

# 79
  • София
Честит празник на психотерапевта!
Тони, черпите ли се вече за взетия изпит?
Благодаря за поздравите към Мрънч. Той нещо не разбра защо има 2 именни дни, а е с едно име. А пък Мрънла няма нито един, съответно тя се нацупи. Имаха 2 имена освен нейното - Ясмина и Мелиса. Плахо споменах, че са по-подходящи - имат имен ден на Цветница. Но в болницата избрали третото.
Кой пита в старата тема дали ще имам мрънчоци за уикенда? В петък Мрънч нямаха занималня и баща му го взел след стола. Защо да изчакат Мрънла да се наспи в градината и тогава да дойдат? От обяд и двамата ги помъкнал - първо при прабабата, после ги изсипа у нас към 14.30 ч.
Благодаря за компромата от срещата - личи си колко весело е било.
Макавели, в Лидл продават био лимони, не са третирани с препарати. Може да пробваш кекса с тяхната кора, вместо портокали.

# 80
  • някъде другаде
Благодаря за стиснатите палци. Изпита беше тест с отворени отговори , каза , че е писала по всички , но резултата ще е по - късно. Иначе да я похваля , справи се много добре с шофирането. То на там са и много участъци със средна скорост , та и не може да се кара бързо.
Фло , честит празник на теб и на Елица. Здрави да сте да помагате на хората. Ако на теб се е метнала , много доволни пациенти ще има.
Клечи , кекса и вчера си беше много вкусен.
Но то всичко беше от вкусно , по вкусно. Чудесни са сладкарките и готвачките на КГБ .
Хубава вечер!

# 81
  • София
Здравейте!
Тони, дано е изкарала шофьорката!
Мамси, всъщност бяха две туршии: краставички и моркови с карфиол и зеле. Но и двете са само със сол. Съотношението както за зеле 40 гр. сол на литър. В краставичките има и няколко скилидки чесън. ММ ги е правил и двата модела. Аз само помагам.
Фло, колко е хубаво, че сте много хора и всеки с различен вкус, та има за всеки по нещо!
Хубава вечер!

# 82
Със закъснение, но още е днес. Живи и здрави всички именици и психолози!
Фло, благодаря за лекцията! Прочетох я.
Скрит текст:
Като извод за себе си бих казала, че на мен сън не ми липсва. Аз спя достатъчно и дори повече.  Дори и да се събудя по някое време, бързо заспивам пак.  Т.е. имам качество на съня.  Обичам да чета в леглото и това ме успокоява. После бързо заспивам. Сънувам доста и си помня сънищата. Има и добри, има и лоши.
Проблемът ми е, че си лягам късно и ставам късно. Трябва да си наложа да лягам не по-късно от 11, 30 - максимум 12 часа. Другият проблем ми е да не ям преди лягане.
Тази вечер бях на гости у син 1. Снахата има РД и  се беше подготвила с много неща, та пак преядох. Другата неделя пък той има РД, после  внучката има имен ден, след тях Коледа и Нова година. Е, как да устоя!?

На всички ЛЕКА нощ!

# 83
  • Вила Великула
Моля ви и на мен да изпратите снимките от вчерашния купон. Не помня кой снима, но ще ги очаквам с нетърпение.
Аз днес почти украсих къщата за Коледа. Дойде ми спонтанно и се задействах. Ако утре или във вторник не вали, може да украся и елхата на двора.

# 84
  • в сърцата на любимите ми хора
Искам и аз снимки, моля🤗

# 85
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз искам снимки!
Довечера съм на театър. Ще гледам "Крадеца на праскови". После ще отидем на заведение.
От днес до четвъртък ни спират водата , профилактика на главен водопровод. Сега наливам всички възможни съдове. Твърдо съм решила на пролет ще извикам майстор и ще си сложа фидрофор и няма да съм зависима от ВиК.
КАГ , жива и здрава да е снахичката ти. Винаги да се разбирате.
И аз ще уговарям Теди да украси , че има вероятност в неделя да дойдат внуците.
Хубав ден и успешна седмица.

# 86
Добро утро, баболинки!
Изненади, емоции... За мен пътуване... И днес е понеделник:-)

Вън е паднала мъгла. Сива и дебела. Освен и аз да се облека в сиво и да бъда в тон. Май обещават слънце, но къде и дали? Аз пък ще сложа един пъстър шал Simple Smile

Аз ще помоля за снимка от събота.
Песните няма как да чуя. Но искам да видя усмивките ви.

Пожелавам на всички хубав ден!

# 87
Добро утро

От кога съм станала , не само че до вас не мога да се доредя, ами още глътка кафе не съм пийнала.

Имам за вършене някои работи по телефона, затова ще се опитам да съм по - кратка и протоколна.

Макавели, намират се и с не обработени кори цитруси. Познават се, че са с  не толкова лъскава кора, а и по цената - двойна е Simple Smile , макар че цените вече са кой каквато ти каже и кой колкото даде...
Аз намерих в един квартален плод зеленчук,  но тук са няколко магазина на куп и е яка конкуренция.

Говорите за снимки, може ли и на мен?
За Луковит не посмях да поискам да ви видя ( да съм била, да съм видяла) , но тук ми се иска да съпреживея отново емоцията на срещата през запечатаните моменти .

За сега ви оставям, като пожелавам спокоен и приятен ден!

# 88

"Когато осъзнаете, че нищо не ви липсва, целия свят ви принадлежи."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Свежо и приятно започва деня - Слънчо се усмихва навън, в небето няма нито едно облаче. Нека целият ден е такъв!
КАГ, да е жива и здрава снахичката и да се разбирате и спогаждате Flowers Hibiscus
Днес имаме важна задачка - стиснете палци моля ви, да мине успешно.

Хубав и усмихнат ден на всички и кой каквото е намислил, да си го изпълни Heart и

# 89
  • София
Добро утро, дружки!
Наспах се, спала съм цели 8 часа. Не винаги спазвам препоръките, но поне знам какво трябва да правя. На теория е едно, на практика понякога е друго. Grinning
Ще очакваме снимки от НАМИ и МЕРИАН. Те бяха фотографините. И аз имам няколко, но ще помоля за още, за да изпратя на ГЪБКАТА.
РАНЕЛА, днес може и да си в сиво, но за утре се издокарай в лятна жълта рокля. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ, поздравление за взетия изпит. Браво на Теди!
КАГ, сложи си час за последното хранене и не го нарушавай. Нека е около 19.00 - 19.30. А за заспиването е най-добре от 22.00 до 23.00. най-късно 23.30. Прочети за хормона на заспиването и красотата - Мелатонин. Спането над "препоръчаната" норма също е вредно.
КЛЕЧИЦЕ, веднага ще ти изпратя луковитски снимки.
Чакам привет от Метрото. Stuck Out Tongue Winking Eye и снимки.
АЙША, доволна ли си от работата?
МАМСИ, ПИПИ, за вас прегръдки. Hug Hug
Време е за кафе.
Помислих си за кафе и МАКАВЕЛИ веднага го поднесе. Имаш стиснати палчета от мен и да се случи това, което искаш. Сбутахме се на портата - аз навън, тя навътре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт