Точно този Стоянов беше офталмолог в Провет преди години. Имам лоши лични впечатления от него още от времето, когато работеше там. Тръгна да ме гони от клиниката и да ми бута животинката, все едно е негова клиниката, затова, че в последния момент реших да се откажа от услугата "стационар", за която той отговаряше, и не оставих Майкълчо там. След абсурдното грубо отношение веднага поисках разговор с управителя и той ми се извини като разбра каква е работата... Не знам още с кого и какво може да е сгафил, но се радвам, че се махна от Провет. Затова предпочитам да не ходя при него, колкото и офталмолог да го водят.
Процедурата по отпушването я разучих, не е нещо сложно, особено при положение, че животинката е под упойка. Надявам се, че в Провет ще има кой да я направи.
Иначе тази вечер Поки (от Покойо) даде да му направя дренажен масаж по каналите, като този, дето се прави на бебетата и даже сам си плъзгаше главата назад, все едно ми показваше в каква посока да го масажирам. Утре ще му меря и сатурацията с пулсоксиметър, но няма някакви признаци на дихателен проблем, освен че като го масажирам си отваря устата и ноздрите.
Хапва си с апетит, движи се, има прекрасно гъсто кожухче... Мисля да му дам преднизолон няколко дни и да пробвам гентамицин вижън, да видим дали ще спадне отокът...