🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Алекс, много ти благодаря! Flowers Rose Толкова ми харесват тези сцени с Есме, Елени и Адил! Ще се ги гледам по-късно с удоволствие за N-ти път, този път на български. Благодаря!

Тази серия ни подари много хубави моменти. Есме и Адил са някак уверени в любовта си и даже поглеждат с надежда към бъдещето. Нищо че има искри между тях, те са им стил. Grinning
И въпреки че не са успели все още да говорят дали ще се оженят отново и ще живеят заедно след развода на Есме, и двамата с погледите и цялостното невербално поведениего казват "Да". Накак от само себе си се разбира, няма нужда от въпроси. Беше забавно и мило как реагираха когато ядосаната Фадиме попита точно това. Relaxed

И този, и други моменти ме караха да се умилявам в 10 серия. И съм подготвена, че в 11 може да има много драма.
Излезе информация, засега пише, че е неофициална, че ето тази актриса- Шериф Сезер влиза в сериала като лелята на Адил, майка на Гезеп и Илве.

Знам, че  е участвала в много сериали. Последно беше в Рибарчето. Аз само го започнах, но мисля, че е останала до края на сериала. След това не знам била ли е другаде. Ще проверя къде другаде съм я гледала, защото от друг проект ми е по-ярка представата за нея, но не помня кой.
Дано е положителен образ на възрастна жена. От Ширин се разочаровах, под маската на доброта крие егоизъм.

# 481
Шериф Сезер я гледах в "Сърцебиене". Сериала завърши миналата седмица, така че е свободна за нови образи. Лично на мен в началото ми бе малко странна и не ми се връзваше за майка на Керем Бурсин, но като свикнах дори ми хареса. Мисля, че в Морето като майка на Гезеп и Илве ще се впише чудесно, тя има едно такова мъжкарско излъчване и ще подхожда за Кочари.

# 482
Шериф Сезер игра и в "Черна роза", преди много години. Много добър образ и изпълнение от нейна страна.

# 483
Във ФБ има спойлери , ето част от тях, не гарантирам достоверност. Grinning

Скрит текст:
Спойлери

Прокурорката ще се влюби в Адил.

Адил ще бъде освободен в замяна на обещание да се откаже за изгнанието на семейство Фуртуна.

Гьокхан ще предаде Шериф.

# 484
Момичета, ето го фрагмана!

# 485
На мен така ли ми се стори или Хиджран ще им помогне да намерят пистолета.

# 486
Да. Мисля, че им дава телефона, който и прати Шериф. И те са писали от него, така предполагам. Така са разбрали разни неща.
Изненадващото и радостно е, че Есме не скри нищо от Адил. Направо си отдъхнах. Няма да има неприятни изненади, поне всичко се знае.
Гръцката майка започна да мъти водата.
А сцената накрая е чудесна- да, Шериф взе касетата на Адил, но Есме вече му пее песента на живо. Heart
Оруч пак ще направи нещо, след като майка му така се радва. Бързо забрави Зарифе как трепереше.

# 487
  • Кърджали
Ето превод на фрага.
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-11-2-WKY0X3Smwmda9kFG
Имаше пропусната реплика, та го оправих и качих отново

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 22:20 от Aлекcандрa

# 488
Много ме изненада Есме, че каза всичко както е на Адил. Дано само т.нар. помощ на Хиджран не е клопка. Макар, че може това да е плана на Зарифе да се отърве от Шериф и Оруч, т.е. тя да бъде начело на Фуртуна

# 489
Много благодаря за превода, Алекс! Flowers Rose
Направо позитивен фраг. Че ще има някакви подводни камъни и неочаквани опасности- то е ясно. И аз мисля, че Зарифе вероятно има намеса в нечакваната помощ от Хиджран. Пък и прокурорката да видим какви ще ги измъдри.
Това, че си казват нещата Есме и Адил, даже да хвърчат искри, най-много ме радва.  
Ето ги и умиротворени, с песента на живота им.

И тази сцена е интересна. Фадиме е като таралежче, наострена, но все пак е подала ръка на Елени. Blush  Какво правят трите в къща на фуртунци- интересно. Ще бъдат знаменит екип, очаквам го.

# 490
Според мен, на Зарифе й е изгодно Оруч да оглави рода, защото: 1. Шериф вече й е в тежест, покрай него изгаря и тя; 2. мисли си, че него успешно ще го манипулира и контролира и 3. въобще не знае на какво е способна Елени.
Интересно, какво намериха заровено Адил и Гезеп - телефоните ли, пистолета ли?

# 491
Предполагам пистолета. На телефоните Гьокхан нали изтри съобщенията, няма полза от тях.

# 492
Бирсен Алтунташ написа, че в 13 епизод ще има неочаквана сватба.
В Туитър започнаха залагания и се шегуват, че може да са Ширин и чичото. Smiley

# 493
Мен ме тегли към Исо и Фадиме, но те ми станаха любимци и съм пристрастна. Обаче това говорене постоянно за сватба и няма да те взема ...ще ме молиш после, но аз няма да те взема и т.н. JoyJoy

# 494

Общи условия

Активация на акаунт