🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Бирсен писа, че Ава Яман и Бурак Йорук са получили предложение да участват в Новогодишната програма на "Гласът на Турция"

"Подготовката за новогодишното специално издание на „Гласът на Турция“ е в разгара си. Състезанието, в което ще участват множество известни личности, особено от телевизионната индустрия, предизвиква голям интерес. Преговорите за участие в програмата вече са започнали. Ава Яман и Бурак Йорук, които играят Елени и Оруч в топ сериала „Taşacak Bu Deniz“, са номинирани за ролята.

Дали тези две успешни имена, които пленяват публиката както с гласовете, така и с актьорската си игра, ще участват, зависи от графика на снимките на сериала... Специалните снимки на „Гласът на Турция: Нова година“ са насрочени за 18 декември."

За първи път Есме и Адил виждат дъщеричката си като новородено бебенце:

Актьорите споделиха снимки на красивата природа, сред която снимат:

Онче, Flowers Hibiscus сигурно ще има ретроспекции с младите Есме и Адил. Танцуват заедно с Елени сега във втория фраг и преди 21 години:

Улаш Туна Астепе е танцувал танца с ножове и в "Ти разкажи, Черно море":

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:29 от Mira07

# 61
Добро утро!

Цитат
"Ава Яман е най-сладкото, най-милото и най-естественото име, което съм виждала през последните години. Вижте красотата на тази енергия? Леко сладко вълнение, много искреност."
Абсолютно!
Тя казва, че просто дава живот на Елени и това е всичко!
За нея е чест и много обича всичките си последователи! Heart Eyes

# 62
  • Дубай
Здравейте!Благодаря за темата и коментарите Ви!
Всичко сте казали, няма да се повтарям. Очаквам новия еп. с нетърпение.
Напълно съм съгласна с Вас за Илве и Оруч, едно и също нещо направиха, но доводите им са крайно различни, така че, Оруч няма извиние за лъжата.
Илве действа водена от майчински инстинкт и желание да защити детето си, което донякъде я оправдава. На Оруч доводът какъв за лъжата, защото аз не намирам... По-скоро постъпи егоистично.

Очаквам нова Есме, видяхме, че се заяви пред Фуртуна и ще се разведе. Сега кога ще се случи е друг въпрос, но е хубаво, че започна да вижда нещата такива каквито са.

Ава Яман е слънце, което озарява екраните и душите на хората. Нейното присъствие добавя глътка  свежест и емоционална дълбочина на сериала.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:38 от I.V

# 63
Исо май иска нещо да ни каже?

# 64
  • Дубай
Исо май иска нещо да ни каже?

ай, айде дано! В този ред на мисли  Фадиме  няма проблем с Исо,нали така? А със Зарифе?!

# 65
Поне във фрага нищо не каза против Исо, но че не иска Зарифе за свекърва стана повече от ясно

# 66
Изходът - и Исо в Кочари. Grinning

# 67
  • Дубай
С оглед на ставащото накрая всички ще са при Кочари май май...

# 68
Без тримата от заверата "сделка с деца". Че и на баба Ширин, и Оруч не им е мястото в Кочари. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
  • Кърджали
Исо ще го правим заврян зет. Няма да пращаме Фади при онази змия...
Да приберем Есме, Исо, Оруч (като си събере акъла) и баба Ширин (ако нещо даде на късо, че засега ми харесва) и да палят имението Фуртуна. С останалите му обитатели и кандидат такива (Севджан )

# 70
Привет отново, черноморски девйки! 🌊 💙Настигнах ви, така че живот и здраве в петък в кюпа с вас. ✌️
Благодаря за всичко споделено, с интерес ви изчетох. Както и за топлото посрещане в темата. За мен гледането на серила се оказа направо като завръщане след години на любимо място. Признавам си даже, че в началото точно заради някогашната ми голяма любов към "Ти разкажи, Черно море", бях скептична към проекта. Ама така ме грабна от първите минути, че дори и не се усетих как пак хлътнах здравата... Grinning Simple Smile
С нетърпение очаквам новия епизод и много се радвам, че интересът към сериала непрекъснато расте. Целият екип го заслужава и искрено се надявам да не оплеска някой нещата, че всички предполагам знаем колко лесно се случва... Simple Smile
Приятен следобед! ☕️

💥 1 000 000 абоната в YouTube и 28 000 000 гледания на първата серия 😊😎👊

# 71
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Нали коментирахме, че Есме и Адил имат само религиозен брак. Ето, нося снимка и от гражданския:

Най-вероятно ще се състои в края на този сезон или на следващия, но по-важното е, че всички го чакаме с нетърпение!

Ava Yaman ve Burak Yörük, Sizden Gelen Soruları Yanıtladı! / Ава Яман и Бурак Йорук отговориха на вашите въпроси!

# 72
Аз понеже гледам и Завист/Kiskanmak днес ми изскочи това сравнение. Актуално този сезон в дизи сюжета е подмяната на ДНК тестове.

А иначе предполагам, че в ретроспекция ще ни покажат как Шериф научава че ще правят нов тест, та така бързо реагира. Но той има хора навсякъде (как отрови козите), че всичко може да се очаква от него.

# 73
  • Кърджали
Шериф чу как Есме казва на Адил да направи нов тест където има доверие. Сигурно знае че братовчедката има лаборатория (такова психопати обикновено добре опознават тези, които са нарочили за врагове. А и казаха че Илве е тази която е събрала Адил и Есме навремето, това също ще е нещо, което той знае.
Така тук няма кой знае каква тайна за мен... Просто грешка на Есме че го каза пред Шериф...

Интересно беше репортажчето където Ава и Бурак отговарят на въпросите на зрителите. После ако имам време може да преразкажа малко, че едва ли ще имам време да го преведа.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 07:56 от Aлекcандрa

# 74
Добро утро!
Сега гледах клипчето с въпроси към Елени и Оруч. Много са сладки!
Алекс, ако искаш аз мога да се пробвам по--късно да го преведа, а ти ще ме поправиш, ако имам грешки. Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт