Как да избегнем гости, които не искаме

• 4 590
  • 78
  •   1
Отговори
# 75
Всичките тези "Ууууу, че си грозен", "Пу да не са ти уроки", "Да те посерат кокошките", "Да ти изям дробчето", "Да ти изям патката" и подобни народняшки радвания на децата, са ми крайно противни, и се изпокарах с доста хора, докато ги убедя, че такива неща моето дете не желая да чува. С второто вече си знаеха Smiley  Също и употребата на "бебешки" думи като бу-то, топа-та, кунки, папкам, и т.н. Може да са ми били прекалени границите, но ги сложих.

Методите на отглеждане и възпитание на децата като основен ангажимент на родителите (освен в случаи, когато недвусмислено се вреди на детето!), не трябва да бъдат поставяни под въпрос, и всеки който го прави, е нетактичен и трябва да бъде поставен на мястото му.

Може да изглежда встрани от темата, но не е. Все за граници става въпрос.

# 76
  • Пловдив
Без "папкам", моля ти се, това е велика дума според мен. Аз я използвам когато някой глиганоподобен от моите тийнове е изял 3 порции мусака и му кажа "Напапка ли се маминото, или да почвам да готвя втора тава?" . Веднага схващат какво искам да кажа, "Спри да се тъпчеш!".

# 77
  • София
Счупила си живачен термометър ,но да не се притесняват, от 112 ти били казали само да поръсиш с талаш

# 78
  • По света и у нас
Папкам си е официална дума бе, ей!!! За другите съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт