Аз обичам да имаме гости, но с предварителна уговорка. Ей така да ми се изсипе някой даже не мога да си го представя. Сигурно ще мигам тъпо 3 минути... Особено пък, ако не ми е приятен. Хайде, някоя приятелка да мине за кафе - ок. Но не и с новородено. Тогава е не от всякъде.
Покрай раждането на дъщеря ми бях доста притеснена и други неща усложняваха положението, та който е идвал е било по разбирателство, да ми помогнат, най-вече да има възрастен, с който да си поговоря

В момента се опитвам да отбия мераците на майка ми да ми идва на гости - не мелим брашно заедно и времето, което можем да прекараме нормално в една стая е до 2 часа. И не си струва да бие път за това. Още повече, че не ми е приятно да идва у дома. Все успява да счупи нещо, рови ми по шкафовете... И тя така се самопоканва. Говорим си нещо и от никъде ми казва, аз ще взема да дойда една събота... За сега замълчавам тактично, но не знам как хем да не я обидя, хем да се лиша от това посещение...
И на децата вече не им е интересно с тази баба, че тя е спряла някъде в детската градина, а те я надрастнаха

Ох, дано ѝ излязат разни ангажименти, че да се разубеди.