💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 449
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Някъде там...

# 1 381
Сега vaso liverpooleca ще почне
#сезонътнаСапунджиева Weary

# 1 382
Сефте да го напиша, ама Деска блесна тук.

#СезонанаКалин#!
Тя милата толкова е притеснена 😁.Само брои.Бори се за спасението си.

# 1 383
  • София
Ръждавичка щеше да е много мила с Калин, Алекс и Траян на лаптопа. Това са нейните хора. Просто така се стече играта. Тя беше в коалиция с Дино и Миро все пак. Срещу Сапунджиева не е казала нищо, което да не е истина. Между другото потвърдено от самата Сапунджиева. Иначе срещу Чикагото попресоли малко, но явно той с изпълненията си не и се е харесал.

# 1 384
И друго ми прави впечатление- не съм сигурна дали заради тена и свалените килограми, но все едно порасна и рязко възмъжа от началото на игрите. В началото беше абсолютен дечко.

# 1 385
  • Буркина Фасо
какво ти спасение, като пак ще бъде номинирана

# 1 386
Може и аз да започна Simple Smile Стига си ни правил забележка Simple Smile Поне една победа признай на Деси.

# 1 387
Скучна финална седмица ще е 🤨 Тянко каза, че в петък ще има подкаст със Симона, Пекин, Александра.
Между другото снимката на Пекин и Ръждавичка не е от откриването, когато бяха събрани за 1вия епизод 😉
Как така подкаст ще има те нали имат договор и не ги пускат при други подкасти . Тва е много тъпо ако наистина са дали на Тянко щото заслужават да минат през боговете Неделчо и Туджаров.
И къде сте го чули това

Тянко говори затова постоянно на лайф, каза също, че и Траян ще участва (в момента е на лайф в тик ток)

# 1 388
  • София
И друго ми прави впечатление- не съм сигурна дали заради тена и свалените килограми, но все едно порасна и рязко възмъжа от началото на игрите. В началото беше абсолютен дечко.

И аз това го забелязах

# 1 389
Защо ми се стори , че Калин "сгреши" защото видя колко много иска Сапунджиева тази победа

# 1 390
  • На Изток от Рая
Ама той и Мирката ги знаел комбинациите докрай, ама що отпадна втори 😀

# 1 391
  • София
Браво на Сапунджиева!

Честито на Васо Ливърпулеца! Simple Smile

# 1 392
  • Варна
Защо ми се стори , че Калин "сгреши" защото видя колко много иска Сапунджиева тази победа
Чак пък толкова

# 1 393
Дино никога не е бил феномен. Траян влезе при тях , но го направиха капитан и той се радваше (имаше съмнение за елиминационна, но...) плениха го и той потъна там, само с Дино лъч надежда видя да приказва, беше нарочен и все се надяваше да се върне.
Калин и Алекс са си винаги били феномени, бяха си като семейство с Чикагото, Лапунов и Ръждавица.
Чикагото , като разбра за Ръждавица и си мисли, че Калин и Алекс са я подковали. Не може да допусне такова предателство. Сега е озлобен и против тях. Докато не види сега епизодите да си изясни нещата. Докато е там обаче в играта ще е противник на Калин и Алекс си мисля, сигурна съм почти. Сега ще е в съюз с Миро, Дино, Сапунджиева и сигурно блатните птици. Още вчера го написах и след лаптопа на Ръждата вече е ясно, той едвам се побира в кожата си от яд и обида.

# 1 394
  • Варна
Защо трябва да вкарва интриги пак
Имането на Радостина искали🙄

Общи условия

Активация на акаунт