💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 404
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 395
14:1 са победите на Феномените във фаза 2.
Едното идва от една от първите битки, когато седяха на два кола и Миро и Дино спечелиха.

Балансирана и интересна втора фаза!

# 1 396
  • София
Абе тази Ралица луда ли е да си мисли, че Калин нарочно е паднал.
УТФ, Раличке???
Майкооо

# 1 397
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Каква ведра и приятелска атмосфера, греят сините сякаш са се оттървали от надзирател. Сапунджиева ми се издига последните епизоди в очите. Калин е неповторим и единствен естествено, че няма да се лакуми за грошове.

# 1 398
  • В Града на липите
Аз си подкрепям Калин и в загубите! 🐞💙Този път се представи много по-добре от предния! 🙃 Браво Калинка!
Както винаги, надгражда Grinning
Ако я дадат още веднъж тази битка и Гизи няма да го бие Wink

Ралице спри да се заяждаш с Калинката. Показа за енти път, че не е меркантилен.

# 1 399
По-скоро не можа да понесе загубата на капитанската битка Ръждавичка и оттогава Чикагото ѝ е черен. Явно го има за по-недостоен от нея и не може да го преглътне.
Боже, точно пък Калин да се е огледал в парите на Радостина, как го измислиха.

# 1 400

Близките хора на Ръждавичка не са в това племе.

Именно

# 1 401
Калин не се хареса на Раличка, тя най обича схемаджиите … хеле пък и да са алчни Simple Smile

# 1 402
Браво на Сапунджиева!

Честито на Васо Ливърпулеца! Simple Smile
Дано и утре бият

# 1 403
Офф бе Ралицее.По чиста душа от Калин в това предаване няма колкото и да се пробваш.Даже и Радостина го каза.Всъщност всички които са навън вече го потвърждават.Аман вече.А той горкия се обяснява  толкова чисто .
Калин каза това което всички вече знаем.Браво Калинчо.Достоен!

# 1 404
Да е жив и здрав операторът. Ах, тези невероятни очи.

# 1 405
Ето това е Калин .Ни пари нито награда го интересува
Играе за играта.

# 1 406
Ради спокойно.  Тва имане е само за Мирцата.

# 1 407
Тези "игри" какво трябва да покажат? Че Ралица може успешно да разсейва играчите? Грам не разбирам смисъла в тези кубчета, плочки и тн. Нито е интересно за гледане, нито показва някакви умения, които да влизат в идеята на предаването...нищо, абсолютно нищо.

И "пъзелите" стават всяка година все по-лесни и по-лесни, чак почва да дразни.

И наклоните от страна на водещите също идват в повече. Не стига че ги въртят по племена и капитанства както им е угодно, ами и чакай да ги объркаме още повече.

Вече не го и гледам сериозно. Ако искам сценарии - лесно е да си пусна филм или сериал, бе НОВА.

# 1 408
  • Варна
И Радка и Ралица да са спокойни.
Траян ще е номиниран и жълтиците остават при Мирка

# 1 409
Колко е искрен Калин!!Дори Блатната си го усеща, че е чист и не му пука за грошове и пари. Те парите ще идат при него, дори и да не дойдат от продукцията🙃

Общи условия

Активация на акаунт