💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 889
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 525
Днес редиха пъзел,които моите деца редиха на 3г. Подигравка.

Радостина - изгладняла и видимо мноого отслабнала не знам как би победила Ръждавичка.
Апропо Ръждавичка, в началото и до средата беше много солидна,но последно време не показва нищо особено.
Не знам в Резиденцията ли се ояде,натежа и се отпусна...не е Ръждавичка,която беше в началото.

# 526
  • някъде другаде
Може да дадат изометрия и Ръждавичка да отпадне.

# 527
Траян саботира на последните два елемента с цел да закопае двамата силни играчи Алекс и Калин. Траян е много умен, но и много злобен. Направо побесня, че го местят точно когато си е оплел кошницата. Траян е толкова точен в стрелянето, а хвърляше прекалено силно и без да се прицелва. Подмолен е и прецени, че още по-отпаднали Алекс и Калин ще са само плюс за него.

# 528
Траян въобще не саботира,защото той е също в списъка с потенциални играчи за елиминации.
Просто толкова си можеше. Всъщност на стрелбата жълтите загубиха.
Миро беше феноменален днес.

Може да дадат изометрия и Ръждавичка да отпадне.

Няма да е изометрия,а трасе. Показаха елементите в "очаквайте".

# 529
Да почерпя Дяволчето... 🤗

Скрит текст:

Както и с тази 47-годишна рожденичка 😊:

Скрит текст:

# 530
Според мен сюжетът е написан още преди започване на сезона. Калин е за шоу и целта беше постигната. На финала ще гледаме повторение на битката Траян - Миро, но този път Миро ще победи. Не защото е по-добър, а защото такъв е сценарият. Третият на финала вероятно ще е Чикагото. И ще бъде един супер интересен и епичен финал.

# 531
Както писа chill.zone - най-неадекватния лаптоп!
Пекин беше решила да се осере докрай!

Траян:  
- Миро ще гласува за който гласуваме ние!
Много вярно. Човека има усет да се нагажда.

Дино:
- Смешното е че Чикагото не е догледал епизода на нг - когато е самичък лъва, хиените го изяждат

Симона става последна, гледа сънливо, ходи мързеливо, Дино ѝ се подмазва
Деси:
- Поведението на Дино е инфантилно.
И просташко, както мнозина от нас добавиха.

Николета стратег - Траян ще ни е  един бушон - а ще ни помогне да отидем на резиденция!
Дотук едната прогноза се провали, сега чакаме и втората да се провали.

Ради как си прави сметка за финала без 2ма кръчмари - Симона и Миро. (никой от тях не дава пет пари за нея)

Симона:
- Никой не иска да ходи на изолатора най-малкото кралицата на резиденцията.
Бре бре!

Ралица:
- А печалбата е един от вас.
Симона:
- Аз съм.
Не си ти - никой не те ще!
А каква безценна физиономия беше направила (по-долу).  

Ралица:
- Траяне робите това, робството онова...
глупости на  търкалета, какъв роб е той???

Павката:
- Когато го изкара..отключва един от катинарите на сандъка...
Дават  го в кадър - той отключен!

Дино за Деси:
- По хубу аз да са закопая сам отколкото тя да ма закопай.
Виж коментара по-горе.

Павката:
- Мирослав е човекът който движи феномените напред!
Да де, всички вкупом ни я прокарвате тая линия. Ама не става.

Ралица:
- Безименни, кой трябва да дойде - магьосникът от оз?
Не Наглице, тъй като не мога да повярвам че нарочно сте порязали жълтите отново,
по-правдоподобно ми звучи че човекът който е смазвал винтовете е
разбрал грешно инструкциите кой винт да смаже и кой да остане ръждив.
Оливате се!

И Павката с "това е нещо невиждано"  направо вече ми е жалък!
Всички ви се смеят на невижданите чудеса.

(Симона си представя изолатора и вече реве)

# 532
Дино отдавна ми падна в очите. Но вчера се удави в мас. Подлизурко и предател. Ама толкова ми напомня за подобни Андрешковци от реала, че чак ме хвана бяс. Чикагото добре му обясни с кого си има работа, но и него ще сготвят. Николайчо е като паж на продукцията и декламира усилено вече беззъбите си смешки като първолак, който отчаяно се бори за шестица, но за жалост ще се сдобие просто с хронично болен кръст...от многото навеждане.
Ръждата и тя - капитан, капитан, но единствено за собствения си, вече станал трътлест задник мисли. Омръзна ми да я гледам как преживя и фъфли, как врещи по арената. Сакън да не остане малко гладна.
Сапунджиева е потисната в това племе, а е чувствителен човек и гадните коментари я вадят от строя. Слаба психика, жалко за нея.
И не вярвах, че ще го кажа, но нека Жабата опука Симона довечера. Като ще е театро, да е пълно. Да видим подлизурниците Дино и МазниЙ и Миро МногострадалниЙ, какви коалициЙ ще забъркат.

# 533
Гледам, ама с много превъртания. Продукцията ме загуби. Не, че й дреме, ама и на мен не дреме.
Направи ми впечатление Радето как се носеше по трасето, еваш, еваш. Сякаш беше на разходка в парка.
Но, на промото гледам наравно с Ръждавичка.
Странно.
И въпреки, че се започна с ПР на Мирко, няма сила на света, която да ме накара да му симпатизирам. Ако ще само цигански колела да прави. Бял като пуканка. Седял на сянка два месеца. Айде няма нужда.

Нищо хубаво няма да има довечера. Усещам го.
И Рада няма да е бяла.

# 534
Виждам че се увеличават гласовете които пеем същата песен - че продукцията са садисти. Ами сложете си този банер в подписа и вие. Сега сме ... колко .. май само трима с банер против глада в подписа.

кодът е следния:
Код:
[img width=400 height=120]//cdn.bg-mamma.com/Uk7z/BX4vn.png[/img]

# 535
На промото давава как Ръждавичка се изпуска и пада от стената точно както даваха Деси да се мъчи на обръчите вчера. Това ми е надеждата, че все пак Симона ще успее да бие въпреки последния кадър с нея и "КРААААЙ БИТКАТА ПРИКЛЮЧИ"

# 536
Ето този кадър също е страхотен! Ако някой може да го изкара с по-добро качество? 🙏🏻

# 537
Няма да си сложа банера, защото това на картинките изглежда като наредени луканки, а освен против глада съм против и захранването с луканки и тъпите им реклами.

# 538

(Симона си представя изолатора и вече реве)
А Сапунджиева, милата, вече се виждаше отново част от женската коалиция, даже и кимна на Радостина, но не...

# 539
  • Bayern
Ръждата и тя - капитан, капитан, но единствено за собствения си, вече станал трътлест задник мисли. Омръзна ми да я гледам как преживя и фъфли, как врещи по арената. Сакън да не остане малко гладна.
Сапунджиева е потисната в това племе, а е чувствителен човек и гадните коментари я вадят от строя. Слаба психика, жалко за нея.
И не вярвах, че ще го кажа, но нека Жабата опука Симона довечера. Като ще е театро, да е пълно. Да видим подлизурниците Дино и МазниЙ и Миро МногострадалниЙ, какви коалициЙ ще забъркат.
Напълно подкрепям това мнение! 

Ще се радвам Чикагото да стигне по-напред от страхливците, които му точат ножа!

Общи условия

Активация на акаунт